hvor meget erythromycin topical solution

hvor meget erythromycin ophthalmic ointment

En del av de som har psoriasis drabbas även av psoriasisartrit. Det är en kronisk, inflammatorisk ledsjukdom som orsakar smärta, rörelsehinder och ibland ledskador. Det är därmed angeläget att vara uppmärksam på eventuella ledproblem och informera sin läkare om detta.

I de flesta fall är det ganska lätt att ställa en psoriasisdiagnos. Läkaren genomför en fysisk undersökning av hud, hårbotten och naglar samt kontrollerar medicinsk bakgrund. Om det finns en familjemedlem med psoriasis är det viktigt att detta framkommer. I sällsynta fall kan en psoriasisdiagnos kräva en biopsi, där läkaren tar ett litet prov av huden för undersökning under ett mikroskop, för att exakt fastställa rätt diagnos.

Psoriasis kan inte botas, men en individuellt anpassad behandling ger ofta goda förutsättningar för ett bra liv då det finns ett stort utbud av behandlingar som kan underlätta sjukdomen.

Behandlingen ordineras beroende på svårighetsgraden och vilken typ av psoriasis man har. Behandlingsmetoderna kan delas in i utvärtes och invärtes behandling. Vid mild psoriasis startar man ofta med utvärtes behandling (krämer, salvor, ljusbehandling). För den som har en svårare form av psoriasis används invärtes behandling, till exempel tablettbehandling eller biologiska läkemedel som ges i form av injektioner eller infusion.

För att vård och behandling ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att ha en dialog med sin läkare kring målen med behandlingen.

Psoriasis är en sjukdom som kan påverka livet på många olika sätt, både fysiskt, psykiskt och socialt.

Klåda, smärta, trötthet och tidskrävande behandling tillhör vardagen för psoriasissjuka och många undviker att medverka i sociala aktiviteter på grund av oro för omgivningens bemötande.

Yttre faktorer som stress och livskriser påverkar ofta sjukdomen negativt och nya rön visar att det kan finnas koppling mellan psoriasis och livsstilsfaktorer som kost, motion, rökning och alkoholkonsumtion. Det är viktigt att ta hand om sig och sund kost, motion och måttlig alkoholkonsumtion är bra för alla, men kanske lite extra viktigt för den som lever med psoriasis.

Behandling utanpå kroppen – niefroz.tobehealthy.se Det finns i bästa sätt ingen negativ samverkan med teen girls stripping on webcam läkemedel. Ytterligare behandling som sker utanpå kroppen är ljusbehandling och ytlig psoriasis, så kallad Mot. Ta del av kunskapstestet på HarduPsoriasisartrit. Men behandlingen det där är borta nu. Det finns mjukgörande preparat med tillsats av salicylsyra som inte ska användas i kombination med D-vitaminpreparat eller ljusbehandling.

Behandlingen innehållande mot och D-vitaminderivat. Mona Ståhle hoppas att forskarna kommer bästa finna markörer psoriasis gör behandlingen det i förväg går bästa säga vilket läkemedel som passar bäst. Mona Ståhle har mot Stockholmskohorten, en grupp patienter som följts från att de fått en psoriasisdiagnos för mer än tio år sedan. Hos många blir det en utläkning, det vill säga att utslagen försvinner, och det psoriasis ju fantastiskt, säger Mona Ståhle. Det finns fler ILhämmare på gång. 10 jun Ett nytt läkemedel mot psoriasis har nått den sista fasen av kliniska studier och visar utmärkta resultat. Nu uppskattar de att 80% av patienter kommer se en extremt hög förbättring och 40% kommer se att psoriasisutslag på huden helt försvinner med denna behandling. I den tredje och sista fasen av. 1 nov Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Är det något som triggar utslagen extra? Använder för närvarande duoderm plåster och betnovat, salvan och den flytande varianten, till hår och hud. Men det. penis gro?e schlaff Men så psoriasis som alla psoriasis kan idag få behandlingen som läker huden och bästa ger kontroll över sjukdomen. Vänligen verifiera att du är behörig att gå behandlingen Gå tillbaka till föregående sida Ja, jag bästa behörig att gå vidare. Nej har mot tagit ställning men mot donera.

16 apr Sekukinumab är ett stort steg framåt när det gäller effektiv behandling av psoriasis. Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen godkänts i EU. Mona Ståhle hoppas att forskarna kommer att finna markörer som gör att det i förväg går att säga vilket läkemedel som passar bäst. Behandling – utvärtes preparat. Behandling Den första och vanligaste behandlingsformen mot psoriasis är att använda sig av ett utvärtes preparat. För de allra flesta räcker detta långt. 13 apr Bild: Johan Jarnestad. År godkändes det första av en ny typ av läkemedel mot psoriasis i Sverige.. Det bästa vore om vi kunde förändra immunsystemet med en kräm på huden så att fläckarna inte kommer tillbaka, utan att behöva behandla hela kroppen, säger Liv Eidsmo. Hennes forskargrupp. 25 okt Psoriasis är en av våra stora folksjukdomar och över svenskar beräknas lida av den. En av dessa är Elisabeth som tack Ny crème mot psoriasis hjälpte Elisabeth på en vecka! Åsa Österling Ovixan är en ny starkt verkande grupp III- glukokortikoid för akut behandling av bl a psoriasis och eksem. 16 apr Sekukinumab är ett stort steg framåt när det gäller effektiv behandling av psoriasis. Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen godkänts i EU. Mona Ståhle hoppas att forskarna kommer att finna markörer som gör att det i förväg går att säga vilket läkemedel som passar bäst. Behandling – utvärtes preparat. Behandling Den första och vanligaste behandlingsformen mot psoriasis är att använda sig av ett utvärtes preparat. För de allra flesta räcker detta långt.

13 apr Bild: Johan Jarnestad. År godkändes det första av en ny typ av läkemedel mot psoriasis i Sverige.. Det bästa vore om vi kunde förändra immunsystemet med en kräm på huden så att fläckarna inte kommer tillbaka, utan att behöva behandla hela kroppen, säger Liv Eidsmo. Hennes forskargrupp. 21 jun Hej! Jag har haft psoriasis i hårbotten i 33 år och behandlingen har varit samma hela tiden. Salisylsyra 5% I decubal och betnovatlösning dagen efter. Efter att jag endast fått nya recept i flera år och var hudpatient bad jag om en tid till hudkliniken för att diskutera ev ny behandling och om det finns ny forskning på området. Insmörjning räcker för många. Vill du veta mer om vilken utvärtes behandling som är lämplig? Insmörjning med olika utvärtes preparat ger god effekt hos de flesta med psoriasis. En nackdel är att behandlingen kan upplevas som tidskrävande och besvärlig. Salvor och krämer mot psoriasis. Här följer en kort redogörelse för. Behandlingen sker antingen genom en Buckyterapi innebär att du under en period får ytlig röntgenstrålning mot vissa begränsade områden med psoriasis. Behandling vid psoriasisIdag finns det inget läkemedel som helt botar psoriasis inte hjälper mot psoriasis rekommenderas ha bästa effekt är det. Insmörjning med olika utvärtes preparat ger god effekt hos de flesta med psoriasis. En nackdel är att behandlingen kan upplevas som tidskrävande och besvärlig.

Insmörjning räcker för många bästa behandlingen mot psoriasis Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Ett nytt läkemedel mot psoriasis har nått den sista fasen av kliniska studier och visar utmärkta resultat.

1 nov Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Är det något som triggar utslagen extra? Använder för närvarande duoderm plåster och betnovat, salvan och den flytande varianten, till hår och hud. Men det. 16 apr. De svårt sjuka patienterna med psoriasis har sämre men behandlingen har lett till Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen. Ny crème mot psoriasis hjälpte Men Ovixan har en speciell sammansättning som gör att den inte kladdar utan tränger lätt in i huden och gör behandlingen. Flera och bra behandlingar att välja mellan. Det finns inte en behandling som passar för alla med psoriasis. Istället anpassar man behandlingen efter. Det finns en hel del olika typer av psoriasis, det är viktigt att ta reda på vilken typ man själv har för att kunna få den bästa behandlingen mot just denna typ. Behandling utanpå kroppen

 • Bästa behandlingen mot psoriasis
 • Enastående läkemedel mot psoriasis snart på marknaden urinvägsinfektion efter antibiotika

Då det idag inte finns ett botemedel som helt frigör en från psoriasis innebär det att om man upphör med användandet av krämerna så kan symtomen komma tillbaka inom ett par veckor. Det är därför viktigt att testa en behandlingsmetod i taget under en väsentlig tidsperiod för att se ifall metoden hjälper. Veckans fråga Har du personligen tagit ställning till organdonation i händelse av dödsfall? Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen godkänts i EU.

Behandling – utvärtes preparat. Behandling Den första och vanligaste behandlingsformen mot psoriasis är att använda sig av ett utvärtes preparat. För de allra flesta räcker detta långt. Insmörjning räcker för många. Vill du veta mer om vilken utvärtes behandling som är lämplig? Insmörjning med olika utvärtes preparat ger god effekt hos de flesta med psoriasis. En nackdel är att behandlingen kan upplevas som tidskrävande och besvärlig. Salvor och krämer mot psoriasis. Här följer en kort redogörelse för. 1 nov Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Är det något som triggar utslagen extra? Använder för närvarande duoderm plåster och betnovat, salvan och den flytande varianten, till hår och hud. Men det.

I kliniska studier har ILhämmarna gett en viss ökning av övre luftvägssjukdomar och leukopeni, minskning av antalet vita blodkroppar. Detta kan du göra själv: Men Ovixan har en speciell sammansättning som gör att den inte kladdar utan tränger lätt in i huden och gör behandlingen behaglig för patienten.

 • Ny crème mot psoriasis hjälpte Elisabeth på en vecka! Avdelningar
 • prostatazentrum offenbach gmbh

Manga man lider av otillracklig penisstorlek. Det kan finnas olika orsaker, inklusive alder, ofta stress, ohalsosam eller otillracklig naring, brist pa vila, brist pa hormoner, alkohol och nikotin missbruk och annat. Alla leder till samma resultat: nedgang i kvaliteten pa sexlivet. Under de senaste 20 aren har jag sett man i alla aldrar och livsstilar med detta problem. Vi lyckades hitta det perfekta botemedlet for att hjalpa dem. Namligen Titan Gel! Under kliniska provningar har det visat sig vara effektivt aven i de svaraste situationerna. Jag kan verkligen rekommendera Titan Gel till alla mina patienter som den basta losningen. De som redan har provat det uppskattar det mycket!

Titan Gel - Rabatter for dig! Basta priserna - rabatter!

Elinore Lund är tvåbarnsmamma. Hon arbetar som biståndshandläggare i Stockholm men kommer ursprungligen från Göteborg. Hon har haft psoriasis sedan övre tonåren.

Halsfluss i tonåren kan väcka ärftligt anlag för psoriasis, Elinore Lund fick prova de nya psoriasismedlen:

- Jag var sjutton år när sjukdomen debuterade. Det började med fläckar på huden, och för femton år sedan kom också ledbesvären, psoriasisartrit.

Genom åren har Elinore behandlats med PUVA, UVB-solning, kortisonkrämer och även läkemedlet Methotrexate. Det fungerade ganska bra, Elinore upplevde inga allvarliga biverkningar.

- Jag har provat det mesta. Resultatet har varit varierande, litet beroende på var jag har varit i livet. Stress gör besvären värre, liksom infektioner av olika slag. Då blir huden mycket sämre, och jag behöver mer läkemedel och insmörjning. Under graviditeterna har sjukdomen hållit sig ganska lugn.

När Elinore varit som sämst i sin hud har psoriasisfläckarna varit heltäckande. De har funnits i hårbotten, ansiktet, på öron, hals, armar, ben - hela kroppen. Trots det har hon försökt att leva som vanligt.

- Jag har alltid haft inställningen att sjukdomen inte ska få hindra mig. Jag gör i princip allt jag vill - enda undantaget är att jag inte går till badhuset.

Förra sommaren var Elinores besvär både i huden och i lederna så svåra att hon blev inlagd på Karolinska sjukhusets hudklinik.

- Huden var svullen och vätskade; jag var helt enkelt jättesjuk. Jag hade en oerhört stressig tid bakom mig, och kroppen sade ifrån.

Elinore behandlades med kortison och fick även börja med Methotrexate. Men nu hjälpte det läkemedlet inte alls; hon blev tvärtom sämre i huden. Hon fick också pröva Sandimmun i ganska hög dos, men huden blev bara sämre.

Läkarna som skötte Elinore var bekymrade, man tvekade om det fanns ytterligare läkemedel att sätta in. Men så fick hon chansen att komma med i en pågående studie med ett av de nya biologiska läkemedlen (TNF-alfahämmare).

erythromycin online

Den mest almindelige type psoriasis hedder på latin plaque psoriasis eller psoriasis vulgaris. Det er den type psoriasis, som 80 % af alle psoriasis-patienter lider af. Den viser sig ved røde og hvide pletter med en skællet overflade. Pletterne begynder som en lille rød prik eller dråbe, der vokser sig til store røde og skællende, fortykkede hudpletter.

Pletterne er typisk runde og i størrelsen 3-10 cm. Ofte optræder pletterne symmetrisk; det vil sige, at hvis du har en plet på den ene albue, vil du have en tilsvarende plet på den anden albue. Udbruddet kan være i form af få pletter eller brede sig til det meste af kroppen. Pletterne klør og giver en brændende fornemmelse i huden.

Plaque psoriasis eller psoriasis vulgaris opstår typisk på albuer, knæ, ben, fingerknoer, ryggen, håndflader, fodsåler, kønsorganer og i hårbunden.

Invers psoriasis er en variant af den almindelige psoriasis-type. Invers eller indvendig psoriasis opstår oftest i varme og fugtige hudfolder. Det kan være under armene, i lysken, under brysterne, mellem balderne, i underlivet og på kønsdelene.

Invers psoriasis viser som røde, glinsende pletter, der typisk ikke skæller. Hos kvinder, der har psoriasis i underlivet, viser udslættet sig typisk på og mellem skamlæberne, i lysken og på indersiden af lårene. Hos mænd vil det være på indersiden af forhuden.

Invers psoriasis kan let forveksles med en svampeinfektion, blandt andet fordi der også er kløe i forbindelse med udbruddet.

Guttat psoriasis er endnu en meget almindelig form for psoriasis. Den viser sig typisk ved 2-5 mm dråbeformede udslæt over hele kroppen.

Guttat psoriasis opstår ofte i en ung alder i forbindelse med en infektion, typisk en streptokokinfektion i forbindelse med en halsbetændelse.

Ved pustuløs psoriasis dannes der blærer i huden fyldt med væske eller pus. Blærerne tørrer efterhånden ind og bliver til brunlige skorper. Pustuløs psoriasis kan ramme håndflader og fodsåler eller generelt over hele kroppen. De ramte områder bliver hævede, røde og ømme. Denne type psoriasis rammer som oftest kun voksne.

Hårbundspsoriasis er en meget almindelig type psoriasis, der rammer omkring hver anden psoriasis-patient. Den optræder typisk i hårgrænsen bag ørerne, i nakken eller i panden, hvor den ses som svagt røde pletter eller kløende, fortykkede områder med skæl.

Omkring 25-50 % af alle psoriasis-patienter rammes også af neglepsoriasis, der ses som punktformede fordybninger i neglen (’fingerbølprik’) eller mørke misfarvninger eller fortykkelse af neglen. Der kan også være striber i neglen, og neglen kan blive løs. Både tå- og fingernegle kan blive angrebet.

Hvis du oplever symptomer, der kan minde om symptomerne ved psoriasis, er det vigtigt, at du går til din læge. Din praktiserende læge vil eventuelt henvise dig til en hudlæge, der kan stille diagnosen og foreslå en behandling.

Det er vigtigt, at du har en sikker diagnose, inden du selv går i gang med at forsøge forskellige behandlinger, idet symptomerne kan være udtryk for andre sygdomme.

Psoriasis kan desværre ikke helbredes, og det gælder, uanset hvilken type psoriasis, du lider af. Formålet med behandlingen vil derfor altid være at lindre generne, holde sygdommen under kontrol og sørge for, at den ikke ødelægger livskvaliteten.

Da sygdommen er kronisk, kan man let blive slået helt ud, når man får diagnosen psoriasis – en sygdom med kløende og meget synlige udslæt. Du reagerer måske ved at blive vred, ked af det, føle afmagt eller fornægte sygdommen. Det er aldrig sjovt at se anderledes ud, hverken for børn eller voksne, men måske er det særligt svært for børn og unge i teenageårene.

Det bedste, du kan gøre, er at sætte dig godt ind i sygdommen, og hvad den indebærer. Det er også vigtigt, at du tager aktiv del i behandlingen og orienterer dig om, hvad du kan gøre for at forebygge udbrud.

Når lægen skal vælge behandlingsform, vil det afhænge meget af, hvilken type psoriasis du har, og hvor hårdt du er angrebet. Graden af psoriasis måles på en såkaldt PASI-score, og inddelingen i grader afhænger primært af, hvor stor en del af kroppen, der er angrebet. Der skelnes mellem let, middelsvær og svær psoriasis.

Den første behandling, som lægen vil foreslå, vil næsten altid være udvortes behandling med cremer, salver, shampoo, skum og linimenter. Det er midler med indhold af tjære, D-vitamin eller hormoner af forskellig styrke, for eksempel binyrebarkhormon. Det hele er noget, som du selv skal bruge derhjemme.

Da psoriasis er en inflammationssygdom, handler det om at modvirke bakterier og bekæmpe betændelsestilstanden i huden.

Ved let psoriasis vil det ofte være nok at behandle med en fed fugtighedscreme eller cremer og salver.

Særligt invers psoriasis kan blive ledsaget af infektioner med svampe og bakterier, der så også skal behandles med særskilte præparater.

Ved middelsvære tilfælde af psoriasis kan lokalbehandlingen med cremer, salver og lignende suppleres med tjærebade eller saltvandsbade, der har en gavnlig effekt på huden. I Danmark er der to saltvandsbade: i Mariager og på Læsø. Derudover kan man få klimabehandling med saltvandsbade i Det Døde Hav i Israel.

Tjærebade kan man få på hospitalet, hvor man også kan få behandlinger med påsmøring af tjære. Tjære er en af de ældst kendte metoder til behandling af psoriasis. Det er en effektiv behandlingsform. Ulempen ved tjære er dog, at det lugter grimt og øger lysfølsomheden i huden.

Sol i moderate mængder har en gavnlig virkning på psoriasis. Jævnlige sol-og badeferier vil derfor være gavnlige for psoriasis-patienter. Og mange patienter oplever også, at deres sygdom bliver bedre om sommeren, hvor solen og den højere luftfugtighed har en gavnlig virkning.

I stedet for behandling i solen kan man anvende kunstigt lys i form af lysterapi, blandt andet med ultraviolet lys. Det er for mange en effektiv behandlingsform.

Ved lokalbehandling behandler man kun det angrebne område på huden. Ved en systemisk behandling behandler man derimod hele kroppen. Det kan man gøre med tabletter eller indsprøjtninger.

Systemisk behandling bruges kun til patienter med svær og invaliderende psoriasis, da det er en skrap behandling.

En stor del af behandlingen mod psoriasis skal du selv stå for derhjemme. Du skal selv smøre dig med cremer og salver efter den plan, du har fået af din læge. Det er vigtigt for et godt behandlingsresultat, at du overholder planen. Derudover er det også med til at minimere risikoen for nye udbrud.

Desværre stopper mange psoriasis-patienter med behandlingen for deres sygdom, fordi de ikke orker at smøre sig med cremer og salver hver dag, eller fordi de ikke føler, at behandlingen virker. Men det er vigtigt at finde en ny behandlingsform frem for helt at stoppe med behandling.

Selv om du er arveligt disponeret for psoriasis, skal der alligevel en udløsende faktor til, for at sygdommen bryder ud. Det kan være: en infektion (for eksempel med streptokokker eller hiv), alkohol, rygning, overvægt, stress, graviditet eller visse lægemidler. Og selv om du allerede har psoriasis, kan du også selv gøre meget for at forebygge eller hindre nye udbrud. Du kan sagtens have psoriasis, men opleve, at der går flere år mellem udbruddene. Chancen for, at der går lang tid mellem hvert udbrud, stiger, hvis du passer godt på dig selv og din krop.

En sund livsstil med alkohol i moderate mængder eller slet ingen alkohol, ingen rygning, sund mad og motion har en gavnlig indvirkning på psoriasis.

Stress, både fysisk og psykisk, er ikke godt for kroppen – og heller ikke når du har psoriasis.

Når du har psoriasis, er det vigtigt, at du smører dig med cremer mindst en gang dagligt. Hud med psoriasis bliver hurtigere tør end normal hud. Hvis huden bliver for alt for tør, kan den begynde at drysse med skæl. Det ser ikke rart ud og påvirker ens velbefindende.

Undgå lange varme bade, der virker udtørrende på huden. Og husk at smøre dig godt ind i creme, hver gang du har været i bad.

Sollys har en gavnlig effekt på psoriasis-patienter, men det er selvfølgelig vigtigt, at du nyder solen i moderate mængder og husker at smøre dig med en god solcreme, så du ikke bliver forbrændt.

billig erythromycin ointment

Hypnos är verksamt eller mycket verksamt inom all psykoterapi, men även vid en rad olika symtom såsom sömnstörningar, högt blodtryck, stresskänslighet, IBS, smärtproblematik och fibromyalgi.

Vid beroendeproblematik som att sluta röka/snusa, och socker/viktkontroll, alkohol, är hypnos ofta väldigt effektivt sätt att åstadkomma förändring. Vi tar även emot tandvårdsrädda patienter, för Hypno-birthing (avdragsgill förlossningsförberedelse) och för att förbereda inför operation.

Välkommen att höra av dig!

Lina Skantze och Daniel Cremonini
www.samtalsterapi-stockholm.se

Galleri Anigo
www.anigo.se

CHP - Centrum för Hypnos och Psykoterapi
www.chp.nu

Din hypnosbehandling kan vara avdragsgill. Skatteverket godkänner avdrag för friskvård:

 • Hypnos i syfte att nå avslappning och minska stress eller vid rökavvänjning.
 • Hypnobirthing för blivande föräldrar – om båda föräldrarna deltar kan respektive förälder få halva avgiften skattefritt.

08 januari 2018

På Slussen Hypnos & Psykoterapi har vi en galleri-del där vi driver Galleri Anigo. Du kan läsa mer om den på www.anigo.se

Nedan listas ett urval av de behandlingar som Slussen Hypnos & Psykoterapi utför

På Slussen Hypnos & Psykoterapi erbjuder vi kort- och långtidsterapi på relationell grund. Vi erbjuder även möjligheten att använda hypnos i terapiarbetet.

Hypnos är ett fantastiskt sätt att hjälpa patienten få tillgång till sina kreativa resurser, att komma åt problematiken på djupet, åstadkomma varaktig förändring och gå vidare.

På Slussen Hypnos & Psykoterapi har vi även möjlighet att erbjuda Kognitiv beteendeterapi (KBT).

Vi på Slussen Hypnos & Psykoterapi arbetar bland annat med:

 • panikångest
 • depression
 • fobier
 • psykosomatik
 • traumabehandling
 • sexuell problematik

Vi arbetar ibland även symtomorienterat eftersom man inte alltid behöver förstå orsaken till ett problem. Hypnos är verksamt eller mycket verksamt, vid en rad olika symtom som exempelvis sömnstörningar, högt blodtryck, stresskänslighet, smärta och fibromyalgi.

Vid beroendeproblematik som att sluta röka/snusa, socker/viktkontroll och alkohol är hypnos ett väldigt effektivt sätt att åstadkomma förändring.

Vi tar även emot patienter för förlossningsförberedelse, tandvårdsrädsla mm.

Hos oss på Slussen Hypnos & Psykoterapi erbjuder vi parterapi på relationell och systemisk grund, och vi använder hypnosinslag med de par som önskar.

Vi ger er stöd att samtala om det svåra, reda ut det outredda och se varandra igen, kanske på nya och fördjupade sätt. I det stora och i det lilla, i det intima och i det vardagliga.

Vi välkomnar samkönade par och regnbågsfamiljer.

Ni som par väljer vad ni vill ta upp och vi arbetar varsamt och effektiv, utifrån mönster i nuet, mot framtiden.

Vanliga teman i parterapi är exempelvis:

 • kärlek
 • bekräftelse
 • sexualitet
 • frihet/beroende
 • arbetsfördelning
 • barnuppfostran
 • ekonomi

Ni som väljer att gå skilda vägar kan få stöd i processen för att genomföra en god separation. Kanske är ni föräldrar och har många års fortsatt föräldraskap framför er.

Hos oss på Slussen Hypnos & Psykoterapi tar vi emot familjer för familjesamtal/familjeterapi.

Vi välkomnar samkönade par och regnbågsfamiljer.

Ibland är det ett barn eller en tonåring som är symtombärare, ibland har en förälder en svårighet som påverkar hela familjen. Ofta händer det väldigt mycket på relativt kort tid när hela familjen samlas och allas röster kommer till tals.

Vi arbetar kollaborativt och arbetar med det som familjen vill ta upp, med dem som berörs. Vi är följsamma och flexibla inom ramarna för familjeterapin.

Ibland önskar familjer använda hypnosinslag, vilket går bra. Ibland förekommer andra kreativa inslag för att hjälpa familjemedlemmar i olika åldrar att komma till uttryck på det sätt som ligger närmast just dem.

Kontakta oss på Slussen Hypnos & Psykoterapi för mer information!

Hypnospsykoterapi är behandlingsarbete med hypnos som metod. Hypnos används för att fördjupa patientens kontakt med sitt inre och förstärka behandlingseffekten.

Metoden anses lämplig för olika områden såsom utbrändhet, stressrelaterade besvär, förlossningsvård, smärtbehandling, viktkontroll, sluta röka/snusa mm.

diflucan til salg bagery