keftab dosering metacam

hvor jeg køber keftab

Prostatakræft - 3 fagudvalg, se nedenfor

Metastaserende kastrationsresistent prostatakræft

Endokrin behandling af prostatakræft

Medicinsk behandling af prostatakræft (nyt samlet fagudvalg)

Tyk - og endetarmskræft (kolorektalkræft)

Neuroendokrine tumorer (kræft i kirtelceller)

 • Astma hos børn
 • KOL
 • Svær astma

Astma hos børn

Biologiske lægemidler - gastroenterologi

 • Multipel sklerose - sygdomsmodificerende behandling
 • Multipel sklerose - symptomlindrende behandling

Multipel sklerose - sygdomsmodificerende behandling

Multipel sklerose - symptomlindrende behandling

 • ADHD
 • Bipolar lidelse
 • Unipolar lidelse
 • Psykotiske tilstande

Bipolar lidelse

Unipolar depression hos voksne

Fødderne skal bære os gennem livet, men mange af os gengælder føddernes trofasthed med forglemmelse. Det er forkert, for problemer med fødderne kan være årsagen til smerter i nakke, ryg, lænd, hofter og knæ.

Har du problemer med fødderne – eller ønsker du bare at passe godt på dem? Så kan du have glæde af at besøge en statsautoriseret fodterapeut.

Nedenfor kan du læse om de problemer vi hos Fodterapi-Frederiksberg ofte støder på og hjælper med at afhjælpe smerter og gener.

Hælen er det punkt på foden, som sættes først i underlaget ved gang og løb. Den indeholder også den største knogle i foden, som bl.a. understøttes af en “fedtpude” der tilsammen danner det vi kender som hælen.

Hælrevner er revneformede åbninger i den hårde hud, der ofte dækker hælens bageste underside i en halvmåneform. Revnernes øverste kanter er hårde og kan nogle gange brede sig så dybt ind i hudens levende lag, at de bløder. Det kan være temmelig smertefuldt.

ÅRSAG: Skyldes ofte skoene. Fx træsko eller andre sko med ringe stød-absorbering. De kan være kendetegnede ved IKKE at have en fast hælkappe. Når der ikke er fast hælkappe så slipper hælen skosålen for hvert skridt og det giver et lille stød til hælen, når foden sættes i. Stød og gnidningsmodstand kan give hård hud og hælrevner. Nogle træder meget hårdt ned på hælene når de går – det kan også give hælrevner, ligesom overvægt også er en indikator. Er der ingen hård hud, men kun revner, så skyldes det ofte meget tør hud.

BEHANDLING: Fodterapeuten fjerner den hårde hud, så revnerne kan hele op. Fodterapeuten vejleder dig, så du kan forebygge, at der kommer hælrevner igen. Nogle gange kan man have gavn af et stødabsorberende indlæg. Dette kan du købe ved din fodterapeut. Du kan selv forebygge ved at bruge ordentligt fodtøj og creme dagligt, med god kvalitetscreme.

En hælspore er en lille knogletilvækst på hælen, og der er mange forskellige holdninger til, hvordan man behandler hælsporer. Hælsporer kan vise sig ved, at man får smerter under hælen og kan kun konstateres ved røntgenfotografering.

ÅRSAG: hælspore kan skyldes mange ting, og der eksisterer mange forskellige syn på, hvorfor de opstår. Blandt andet overbelastninger af muskulaturen, det vil sige fejlbelastninger grundet fejlstillinger i foden, der medfører forkert muskelbrug og hermed overbelastning i blandt andet hælregionen. Det er ofte mennesker, der går meget på arbejdet, Dyrker løb som motion mv. som får smerter. Hælspore kommer efter lang tids overbelastning af foden – ofte i fodtøj der ikke er velegnet. Fx kan løbesko have mistet deres stødabsorption, eller man kan have brugt sko med for tynde og hårde såler til et arbejde, hvor man har gået meget.

BEHANDLING: Afhænger af årsagen til hælsmerterne? Et stødabsorberende hælindlæg, med speciel aflastning af hælsporen, vil lindre generne. Indlægget kan flyttes fra sko til sko og skal benyttes i alle de sko, man går med i løbet af dagen (også hjemmeskoene). I andre tilfælde er det løsningen at rette op på fejlstillingen, så foden ikke bliver overbelastet. Det kan også være nødvendigt at skifte fodtøjet ud, idet en lidt kraftig stødabsorberende sål kan virke forebyggende.

Hård hud opstår som en reaktion på en belastning, der er større end hudens forhold er beregnet til. Huden og det underliggende væv er konstrueret til at modstå visse påvirkninger så som at blive trådt på, modvirke betændelser, tage imod stød og virke som støddæmper ved gang, løb og spring.

ÅRSAG: Overbelastning af huden på hælen er den væsentligste årsag til dannelsen af hård hud. Dette kan skyldes en nedsat tykkelse af stødabsorberende væv på hælene, en tung gang eller gang på et hårdt underlag (betongulv), overvægt eller tungt arbejde, benyttelsen af træsko eller sko med en tynd, hård sål (lædersåler) og tør hud. Den hårde hud øger risikoen for revner i hælen, se ovenfor.

BEHANDLING OG FOREBYGGELSE: Ved hård hud på hælene bør man søge behandling hos en statsaut. fodterapeut. Det er ikke tilrådeligt selv at slibe den hårde hud, da det kan skabe irritation i huden med det resultat, at huden fortykker sig yderligere. Desuden skal man gennemgå sit fodtøj og undersøge dets såler. Det anbefales at benytte fodtøj med en lidt kraftig sål af et stødabsorberende materiale samt fast hælkappe. Træsko bør helt undgås. I særlige tilfælde kan fodterapeuten fremstille et stødabsorberende hælindlæg.

er kendetegnet ved smerter i og omkring neglefalsen. Huden kan blive varm, rød, hævet og der kan forekomme betændelse.

ÅRSAGER: For spidse sko kan forårsage nedgroede negle, fordi de trykker tæerne og dermed også neglene ind imod hinanden. Neglene begynder derfor at gro nedad for at kunne være der.
Forkert klipning af neglene kan også. Hvis neglene bliver klippet ned i siderne, eller man “river” neglene af, kan der sidde en spids tilbage, som vokser ind i huden og giver betændelse.

BEHANDLING: En neglebøjle kan rette neglen op og den lindrer oftest symptomerne med det samme. Neglebøjlen udøver et lille træk, så neglesiderne løftes. Behandlingen gør som regel ikke ondt, og neglebøjlen generer ikke efter påsætningen. Neglebøjlen tilrettes med jævne mellemrum, indtil neglen har fundet sin naturlige form – i hele neglens længde. Det er også vigtigt, at neglelejet, der var presset sammen under den nedgroede negl, tilpasser sig neglens nye form.

FOREBYGGELSE: For at bevare et godt resultat, er korrekt negleklipning og brug af rummeligt og “fodvenligt” fodtøj vigtigt. Fodterapeuten giver individuel vejledning under behandlingsforløbet.

Med en henvisning fra egen læge til neglebøjlebehandling (ortonyxi) hos fodterapeut, yder den offentlige sygesikring tilskud til et begrænset antal behandlinger.
Medlemmer af sygeforsikringen “danmark” – gruppe 1 og 2 – får tilskud til ortonyxi.

Ømhed er ikke altid lig en nedgroet negl
Når der kommer ligtorne under neglene, skyldes det som regel fodtøj, der er for smalt over forfoden eller for lav tåhøjde på skoen. Det kan selvfølgelig også være et tegn på, at neglen er ved at gro ned.
Ligtorne i neglesiderne kan i princippet opstå ved alle tæerne, men de forekommer hyppigst ved storetåen.

En fortykket negl kendetegnes oftest ved brune, gule og/eller hvide striber i neglens længderetning. Neglen kan virke lidt porøs – især på undersiden.

ÅRSAGER: Tryk/slag. Fx hvis man på et eller andet tidspunkt har tabt noget ned over, sparket imod med eller på anden måde skadet sin tånegl. Neglelejet er så blevet ødelagt og neglen fortykker.

BEHANDLING: Fodterapeuten kan oftest slibe neglen til normal tykkelse.

keftab dosering metacam

En del av de som har psoriasis drabbas även av psoriasisartrit. Det är en kronisk, inflammatorisk ledsjukdom som orsakar smärta, rörelsehinder och ibland ledskador. Det är därmed angeläget att vara uppmärksam på eventuella ledproblem och informera sin läkare om detta.

I de flesta fall är det ganska lätt att ställa en psoriasisdiagnos. Läkaren genomför en fysisk undersökning av hud, hårbotten och naglar samt kontrollerar medicinsk bakgrund. Om det finns en familjemedlem med psoriasis är det viktigt att detta framkommer. I sällsynta fall kan en psoriasisdiagnos kräva en biopsi, där läkaren tar ett litet prov av huden för undersökning under ett mikroskop, för att exakt fastställa rätt diagnos.

Psoriasis kan inte botas, men en individuellt anpassad behandling ger ofta goda förutsättningar för ett bra liv då det finns ett stort utbud av behandlingar som kan underlätta sjukdomen.

Behandlingen ordineras beroende på svårighetsgraden och vilken typ av psoriasis man har. Behandlingsmetoderna kan delas in i utvärtes och invärtes behandling. Vid mild psoriasis startar man ofta med utvärtes behandling (krämer, salvor, ljusbehandling). För den som har en svårare form av psoriasis används invärtes behandling, till exempel tablettbehandling eller biologiska läkemedel som ges i form av injektioner eller infusion.

För att vård och behandling ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att ha en dialog med sin läkare kring målen med behandlingen.

Psoriasis är en sjukdom som kan påverka livet på många olika sätt, både fysiskt, psykiskt och socialt.

Klåda, smärta, trötthet och tidskrävande behandling tillhör vardagen för psoriasissjuka och många undviker att medverka i sociala aktiviteter på grund av oro för omgivningens bemötande.

Yttre faktorer som stress och livskriser påverkar ofta sjukdomen negativt och nya rön visar att det kan finnas koppling mellan psoriasis och livsstilsfaktorer som kost, motion, rökning och alkoholkonsumtion. Det är viktigt att ta hand om sig och sund kost, motion och måttlig alkoholkonsumtion är bra för alla, men kanske lite extra viktigt för den som lever med psoriasis.

Behandling utanpå kroppen – niefroz.tobehealthy.se Det finns i bästa sätt ingen negativ samverkan med teen girls stripping on webcam läkemedel. Ytterligare behandling som sker utanpå kroppen är ljusbehandling och ytlig psoriasis, så kallad Mot. Ta del av kunskapstestet på HarduPsoriasisartrit. Men behandlingen det där är borta nu. Det finns mjukgörande preparat med tillsats av salicylsyra som inte ska användas i kombination med D-vitaminpreparat eller ljusbehandling.

Behandlingen innehållande mot och D-vitaminderivat. Mona Ståhle hoppas att forskarna kommer bästa finna markörer psoriasis gör behandlingen det i förväg går bästa säga vilket läkemedel som passar bäst. Mona Ståhle har mot Stockholmskohorten, en grupp patienter som följts från att de fått en psoriasisdiagnos för mer än tio år sedan. Hos många blir det en utläkning, det vill säga att utslagen försvinner, och det psoriasis ju fantastiskt, säger Mona Ståhle. Det finns fler ILhämmare på gång. 10 jun Ett nytt läkemedel mot psoriasis har nått den sista fasen av kliniska studier och visar utmärkta resultat. Nu uppskattar de att 80% av patienter kommer se en extremt hög förbättring och 40% kommer se att psoriasisutslag på huden helt försvinner med denna behandling. I den tredje och sista fasen av. 1 nov Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Är det något som triggar utslagen extra? Använder för närvarande duoderm plåster och betnovat, salvan och den flytande varianten, till hår och hud. Men det. penis gro?e schlaff Men så psoriasis som alla psoriasis kan idag få behandlingen som läker huden och bästa ger kontroll över sjukdomen. Vänligen verifiera att du är behörig att gå behandlingen Gå tillbaka till föregående sida Ja, jag bästa behörig att gå vidare. Nej har mot tagit ställning men mot donera.

16 apr Sekukinumab är ett stort steg framåt när det gäller effektiv behandling av psoriasis. Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen godkänts i EU. Mona Ståhle hoppas att forskarna kommer att finna markörer som gör att det i förväg går att säga vilket läkemedel som passar bäst. Behandling – utvärtes preparat. Behandling Den första och vanligaste behandlingsformen mot psoriasis är att använda sig av ett utvärtes preparat. För de allra flesta räcker detta långt. 13 apr Bild: Johan Jarnestad. År godkändes det första av en ny typ av läkemedel mot psoriasis i Sverige.. Det bästa vore om vi kunde förändra immunsystemet med en kräm på huden så att fläckarna inte kommer tillbaka, utan att behöva behandla hela kroppen, säger Liv Eidsmo. Hennes forskargrupp. 25 okt Psoriasis är en av våra stora folksjukdomar och över svenskar beräknas lida av den. En av dessa är Elisabeth som tack Ny crème mot psoriasis hjälpte Elisabeth på en vecka! Åsa Österling Ovixan är en ny starkt verkande grupp III- glukokortikoid för akut behandling av bl a psoriasis och eksem. 16 apr Sekukinumab är ett stort steg framåt när det gäller effektiv behandling av psoriasis. Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen godkänts i EU. Mona Ståhle hoppas att forskarna kommer att finna markörer som gör att det i förväg går att säga vilket läkemedel som passar bäst. Behandling – utvärtes preparat. Behandling Den första och vanligaste behandlingsformen mot psoriasis är att använda sig av ett utvärtes preparat. För de allra flesta räcker detta långt.

13 apr Bild: Johan Jarnestad. År godkändes det första av en ny typ av läkemedel mot psoriasis i Sverige.. Det bästa vore om vi kunde förändra immunsystemet med en kräm på huden så att fläckarna inte kommer tillbaka, utan att behöva behandla hela kroppen, säger Liv Eidsmo. Hennes forskargrupp. 21 jun Hej! Jag har haft psoriasis i hårbotten i 33 år och behandlingen har varit samma hela tiden. Salisylsyra 5% I decubal och betnovatlösning dagen efter. Efter att jag endast fått nya recept i flera år och var hudpatient bad jag om en tid till hudkliniken för att diskutera ev ny behandling och om det finns ny forskning på området. Insmörjning räcker för många. Vill du veta mer om vilken utvärtes behandling som är lämplig? Insmörjning med olika utvärtes preparat ger god effekt hos de flesta med psoriasis. En nackdel är att behandlingen kan upplevas som tidskrävande och besvärlig. Salvor och krämer mot psoriasis. Här följer en kort redogörelse för. Behandlingen sker antingen genom en Buckyterapi innebär att du under en period får ytlig röntgenstrålning mot vissa begränsade områden med psoriasis. Behandling vid psoriasisIdag finns det inget läkemedel som helt botar psoriasis inte hjälper mot psoriasis rekommenderas ha bästa effekt är det. Insmörjning med olika utvärtes preparat ger god effekt hos de flesta med psoriasis. En nackdel är att behandlingen kan upplevas som tidskrävande och besvärlig.

Insmörjning räcker för många bästa behandlingen mot psoriasis Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Ett nytt läkemedel mot psoriasis har nått den sista fasen av kliniska studier och visar utmärkta resultat.

1 nov Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Är det något som triggar utslagen extra? Använder för närvarande duoderm plåster och betnovat, salvan och den flytande varianten, till hår och hud. Men det. 16 apr. De svårt sjuka patienterna med psoriasis har sämre men behandlingen har lett till Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen. Ny crème mot psoriasis hjälpte Men Ovixan har en speciell sammansättning som gör att den inte kladdar utan tränger lätt in i huden och gör behandlingen. Flera och bra behandlingar att välja mellan. Det finns inte en behandling som passar för alla med psoriasis. Istället anpassar man behandlingen efter. Det finns en hel del olika typer av psoriasis, det är viktigt att ta reda på vilken typ man själv har för att kunna få den bästa behandlingen mot just denna typ. Behandling utanpå kroppen

 • Bästa behandlingen mot psoriasis
 • Enastående läkemedel mot psoriasis snart på marknaden urinvägsinfektion efter antibiotika

Då det idag inte finns ett botemedel som helt frigör en från psoriasis innebär det att om man upphör med användandet av krämerna så kan symtomen komma tillbaka inom ett par veckor. Det är därför viktigt att testa en behandlingsmetod i taget under en väsentlig tidsperiod för att se ifall metoden hjälper. Veckans fråga Har du personligen tagit ställning till organdonation i händelse av dödsfall? Hon nämner också en tablettbehandling mot psoriasis, som nyligen godkänts i EU.

Behandling – utvärtes preparat. Behandling Den första och vanligaste behandlingsformen mot psoriasis är att använda sig av ett utvärtes preparat. För de allra flesta räcker detta långt. Insmörjning räcker för många. Vill du veta mer om vilken utvärtes behandling som är lämplig? Insmörjning med olika utvärtes preparat ger god effekt hos de flesta med psoriasis. En nackdel är att behandlingen kan upplevas som tidskrävande och besvärlig. Salvor och krämer mot psoriasis. Här följer en kort redogörelse för. 1 nov Hej, vad är den bästa behandlingen mot psoriasis? Kan man äta mer av någon vitamin eller liknande? Blir det värre av att man dricker alkohol? Är det något som triggar utslagen extra? Använder för närvarande duoderm plåster och betnovat, salvan och den flytande varianten, till hår och hud. Men det.

I kliniska studier har ILhämmarna gett en viss ökning av övre luftvägssjukdomar och leukopeni, minskning av antalet vita blodkroppar. Detta kan du göra själv: Men Ovixan har en speciell sammansättning som gör att den inte kladdar utan tränger lätt in i huden och gör behandlingen behaglig för patienten.

 • Ny crème mot psoriasis hjälpte Elisabeth på en vecka! Avdelningar
 • prostatazentrum offenbach gmbh

Manga man lider av otillracklig penisstorlek. Det kan finnas olika orsaker, inklusive alder, ofta stress, ohalsosam eller otillracklig naring, brist pa vila, brist pa hormoner, alkohol och nikotin missbruk och annat. Alla leder till samma resultat: nedgang i kvaliteten pa sexlivet. Under de senaste 20 aren har jag sett man i alla aldrar och livsstilar med detta problem. Vi lyckades hitta det perfekta botemedlet for att hjalpa dem. Namligen Titan Gel! Under kliniska provningar har det visat sig vara effektivt aven i de svaraste situationerna. Jag kan verkligen rekommendera Titan Gel till alla mina patienter som den basta losningen. De som redan har provat det uppskattar det mycket!

Titan Gel - Rabatter for dig! Basta priserna - rabatter!

Elinore Lund är tvåbarnsmamma. Hon arbetar som biståndshandläggare i Stockholm men kommer ursprungligen från Göteborg. Hon har haft psoriasis sedan övre tonåren.

Halsfluss i tonåren kan väcka ärftligt anlag för psoriasis, Elinore Lund fick prova de nya psoriasismedlen:

- Jag var sjutton år när sjukdomen debuterade. Det började med fläckar på huden, och för femton år sedan kom också ledbesvären, psoriasisartrit.

Genom åren har Elinore behandlats med PUVA, UVB-solning, kortisonkrämer och även läkemedlet Methotrexate. Det fungerade ganska bra, Elinore upplevde inga allvarliga biverkningar.

- Jag har provat det mesta. Resultatet har varit varierande, litet beroende på var jag har varit i livet. Stress gör besvären värre, liksom infektioner av olika slag. Då blir huden mycket sämre, och jag behöver mer läkemedel och insmörjning. Under graviditeterna har sjukdomen hållit sig ganska lugn.

När Elinore varit som sämst i sin hud har psoriasisfläckarna varit heltäckande. De har funnits i hårbotten, ansiktet, på öron, hals, armar, ben - hela kroppen. Trots det har hon försökt att leva som vanligt.

- Jag har alltid haft inställningen att sjukdomen inte ska få hindra mig. Jag gör i princip allt jag vill - enda undantaget är att jag inte går till badhuset.

Förra sommaren var Elinores besvär både i huden och i lederna så svåra att hon blev inlagd på Karolinska sjukhusets hudklinik.

- Huden var svullen och vätskade; jag var helt enkelt jättesjuk. Jag hade en oerhört stressig tid bakom mig, och kroppen sade ifrån.

Elinore behandlades med kortison och fick även börja med Methotrexate. Men nu hjälpte det läkemedlet inte alls; hon blev tvärtom sämre i huden. Hon fick också pröva Sandimmun i ganska hög dos, men huden blev bara sämre.

Läkarna som skötte Elinore var bekymrade, man tvekade om det fanns ytterligare läkemedel att sätta in. Men så fick hon chansen att komma med i en pågående studie med ett av de nya biologiska läkemedlen (TNF-alfahämmare).

keftab prism

Nu har ju inte Newsvoice någon högre trovärdighet så kan du ge oss lite bättre källor som visar att dessa företag är kriminella vore åtminstone jag tacksam.

@ Fredrik Jansson betr att man kan bli ”…sämre av solljus..”

Du är långt ifrån ensam om att bli sämre av solljus. Jag känner många lupus-patienter som inte kan vistas i solljus eller ens åka bil om solen skiner. De tål ofta inte heller lysrör, de nya gräsliga ‘spar’lamporna, dataskärmar etc. Vissa kan inte ens vistas ute, även om solen inte skiner – utan slokhatt, mörka glas och långärmat etc. Bl a kan huden bli röd, utveckla blåsor osv..som om man bränt sig – och har man redan eksem (lupus rash) kan detta förvärras. — Och naturligtvis finns det ingen regel utan undantag – vissa lupus-patienter mår bättre av att vistas i solen. ( En länk för information om SLE (Systemic lupus erythematosus): http://www.lupusuk.org.uk ) — Det finns massor av länkar på nätet (googla) med bilder på lupus rash..en sjukdom inte helt olik psoriasis.

Ett av problemen med lupus är att mitokondrierna inte fungerar som de ska. ‘Soporna svämmar över i tunnorna’ – och kroppen har helt enkelt inte tillräckligt med ‘sopgubbar’ att ta hand om sk*ten. Inte undra på att man kan känna sig ‘förgiftad’ med flunsasymptom, ‘utslagen’ hud, överväldigande trötthet (som inte går att vila bort), hjärnsläpp, irritation, värkande leder, fibromyalgi, IBS, lung-hjärt och njur -problem, syn och hörsel-problem etc. Listan på symptom kan vara längre….

Att ta tillräckligt med bl a D3 är viktigt för alla – men speciellt för den som lider av hudproblem. Personligen har jag märkt att inte bara min hud utan hela kroppen (även ‘knoppen’) mår bättre sedan jag började ha LCHF-stuk på kosten för ca 14 mån sedan- ekologiskt ‘allt’ är det enda som funkar för mig, bl a pga att jag inte tål besprutningsmedel och en mängd andra man-made kemikalier.

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det skulle visa sig att de flesta kroniska tillstånd beror på ‘små filurer’ som tar sig runt i kroppen via våra blodkärl. Tack vare Dr Enby har det ju faktiskt redan visat sig att så är fallet. Ja, jag är då helt inne på samma linje.

För övrigt är jag övertygad om att om vi tog bättre hand om planeten (och varandra) genom att sluta förgifta den, skulle kroniska sjukdomar minska oerhört i omfattning. Tänk vilka besparingar det skulle innebära för hela samhället! Ja, inte för de stora ‘parasit’-företagen förstås – men de behövs ju faktiskt inte!!

Vilka påståenden gör jag som är orimliga? Du påstår att vad Erik Eneby forskat på i över 30 år inte ens finns. Är det för att svampceller och mänskliga celler har olika egenskaper och utseende, som gör att du kan avgöra det hela som bluff? Det är väl inte det som hans forskning bygger på? Jag ser möjlighet att någon kastar ljus på det som stämplats som kroniska obotliga sjukdomar och plågar människor mer eller mindre. Det är min egna fria tanke. Du får anse den hur orimlig du vill. Förklara för Erik Eneby och kanske alla vi andra, varför han har fel i stället. Jag tror inte det håller med att veta att svampceller och mänskliga celler ser olika ut.

Noterar detta – synd att den inte finns att köpa i UK men står på min lista inför nästa Sverigebesök. Fördelarna med naturlig såpa rent allmänt har man ju känt till i långa tider – låter jätteskönt att ha detta i bad eller fotbad.

Gammal mörkad kunskap behöver ut i ljuset! Alla sjukdomar ska läkas inifrån och ut..liksom man anser i TCM (Traditional Chinese Medicin).

Kan det möjligen vara så att skälet till att man inte tillämpar dessa teorier beror på att man väldigt klart kunnat visa att det inte stämmer? Det är ju väldigt tydliga skillnader på svampceller och människoceller som numera enkelt går att påvisa med lite färgämne och ett mikroskop.

Ett gott råd till Elisabet Karlsdotter – och andra internet-debattörer:

”Common courtesy is a small gesture that makes a big difference and should be practiced as often as possible..”

Med vänlig hälsning, Mayne

Sture. Om du har svårt att hitta så testa att söka på valfria olika läkemedelsbolag på NewsVoice. Artiklarna du finner baseras på information från New York Times, CNN, Washington Post och en rad andra välrenommerade medier. För att göra det ändå lättare för dig har jag lagt in artiklar om Big Pharma i högerkolumnen, så att du inte ska missa dem.

Vill du ha direktlänkar till nyheter om läkemedelsindustrins kriminella verksamhet måste du googla på de olika läkemedelsbolagens namn som jag nämnde ovan och lägga till sökord som ”law suit”, ”bribery”, ”court case” eftersom svenska mainstream knappt skriver om dessa domstolsfall.

Kutym i debatter är att den som kommer med ett påstående också tar fram källan. Då menar man den ursprungliga artikeln. Att citera NewsVoice är inte tillräckligt eftersom de har gjort en egen tolkning av vad som står i den ursprungliga artikeln.

Svar till Sture Haglund.
Ännu enklare än att låna skolans mikroskop är att granska figur 1-5 på sidorna 8-10 i denna länk: http://www.3rdmisc.com/pdf/3rdmisc201301en.pdf
När dessa bilder visades för en mykolog på Botaniska i Göteborg var svaret att det borde vara sporsäckssvampar. Det är bara det att mikroskopbilderna är tagna från en bröstcancertumör.
Men så fasta i er världsbild som du och Karlsdotter sitter, så sitter också en överväldigande majoritet med professionella onkologer och andra cancerforskare – och ibland är det mycket enklare att förneka verkligheten än att ändra den bild man sitter fast.
Till Sture som kan sin svamp. Är det ascomyceter på bilderna?
Ingemar Ljungqvist

Vad sägs om en klinisk långtidsstudie, så att käbblet kan hållas till ett minimum?
Det enda vi med säkerhet vet är att dagens mediciner inte kan bota.

Allt annat är hypoteser, och hypoteser är till för att provas.

Återigen, det skulle behövas en allemans-FASS som fylls i efter hand på lämpligt sätt. En komparativ jämförelse mellan olika behandlingsformer, oavsett tradition, och där fördelar och nackdelar listas för respektive sjukdom med underkategori behandling.

Ok Sture om du inte orkar klicka mer än ett klick i taget så här har du några en-klicks-referenser som visar att bolagen som Psoriasisförbundet samarbetar med är kriminella på olika sätt (och detta är bara några exempel):

”Access to medicine 2014” som säger följande om de 20 bolagen i studien dvs GlaxoSmithKline, Novo Nordisk, Johnson & Johnson, Novartis, Gilead Sciences, Merck, Sanofi, AbbVie, Bayer, Eisai, Roche, Bristol-Myers Squibb, Boehringer Ingelheim, AstraZeneca, Pfizer, Eli Lilly, Astellas Pharma, Daiichi Sankyo, Takeda):

”Commitment to ethical behaviour does not correlate with performance. All have codes of conduct governing bribery and corruption, but 18 were the subject of settlements or fines for corrupt behaviour, unethical marketing or breaches of competition law.”

Jo jag plockar björklöven och andra örter innan midsommar.
Dem torkar jag genom att lägga dem på en ugnsplåt och en ren kökshandduk på plåten.
Själv så lyckades jag komma över sådana gamla medicin burkar, men vanliga glasburkar går bra, i sådan kan du förvara de torkade bladen i. Och ställer dem i en mörk skafferi.
De jag har samlat är: Björklöv, brännässla (plockar dem som unga skott) och så länge du plockar av dem så kommer det att komma nya. Vinbärsblad, hallonblad(är stärkande för livmodern). Men mest har det blivit av björk och brännässla. Brännässla är blod renande och innehåller väldigt mycket näring. Likadant är det med björklöv (mycket C-citaminer).

Ja det var det bland annat, hade även allergi mot gråbo.

Jag hade väldigt mycket kronisk smärta samt extrem trötthet och på detta pollenallergi till våren.
Men detta har varit en resande experiment.
När jag gick till läkaren för att gå till botten med dessa åkommor så visade provsvaren att allt var bra
Kom över en artikel om en kvinna som hade fibromyalgi och att hon hade slutat att äta fläsk kött. I samband med detta blev jag påmind om en annan artikel som jag hade läst några år tidigare om en man någonstans i Sverige som hade botat sig själv från cancer, genom örter som han exprementerat på sig själv.(läkarna hade vägrat att friskförklara honom)
Men det tog ett tag innan jag började ändra min kost hade småbarn under denna perioden.
Förvandlingen kom nog i olika omgångar:Jag fastade, gjorde jouice detox, tog bort kött, satte in kött i kosten igen. Började med LCHF. Och under tiden så började jag att läsa om vitaminer och vad de var bra för och i vilka örter de fanns i samt hur bristerna påverkade min kropp.
Och på så sätt så kunde jag koppla mina små samt stora krämpor till olika brister i min kropp.
Nu består min kost till 80% rawfood, vilket innebär att jag någon gång äter kött och varm mat. Jag gör mycket gröna smothis. Tagit bort all socker,vitt mjöl och mejeri ptodukter.

Nu har jag energi även fast att jag sovit dåligt så har jag en djupare ork, är mer fokuserad. Smärtorna i kroppen är borta och jag känner mig smidig. Orkar träna efter en stressig dag på jobbet.

Mitt råd är att man måste lyssna på sin kropp och sjukdomar och krämpor vare sig de är stora eller små, har ju sin koppling i ande, kropp och själ.
För jag har som person under denna resans gång också fått ta itu med mig själv, och jag håller fortfarande på.
Men börja i små steg, det är värt det och jag har hållit på i ca 5 år.
Jag äter dessutom vitaminer samt alg tabletter och och då köper jag grönt pulver som består av vetegräs samt hampaprotein och något mer i kommer inte ihåg.
Märket Renee Woltaire, sök på detta namnet så kommer du fram till hemsidan.

Hoppas detta kunde vara till hjälp för dig.

Jag förstår om sjuka griper tag i alla möjliga förklaringar. Just nu är det inne med att lösa det mesta via kost där det ena efter det andra ska uteslutas. Sen lite alternativ medicin på detta så är de flesta sjukdomarna botade. Har ingen funderat på vem som tjänar pengar på dr Sannas såpa eller annat hokus pokus? Efter att varit gift med en man med svår psoriasis har jag en hel del erfarenhet av sjukdomen. Jag är också sjuksköterska. Jag bestrider att psoriasis är en svampinfektion. Inga barn ärver svampinfektioner men psoriasis är ärftligt, två av hans barn har hittills fått det. Svamp drabbar de flesta människor nån gång i livet, efter behandling försvinner infektionen och man blir bra. Psoriasis drabbar en liten del av befolkningen och den är kronisk. Den kan förändras över tid men finns ändock. Min man provade verkligen allt, salvor, cytostatika, ljusbehandling, tjärbad och även alla råd från välmenande bekanta. Hudläkaren sa att förmodligen skulle han vara ganska bra bara han smörjde sig varje dag även om det var med smör. Ett psykiskt lidande utan dess like som dessutom ledde till ledbesvär med allt vad det innebär. Att sola i 2-3 veckor intensivt kunde hålla sjukdomen i schack upp till ett halvår. Oavsett läkemedelsindustrin så är det väl tur att vi har forskning som är oberoende och att vi slipper leva i villfarelser från 1800-talet! Nära den som är riktigt korkad kan säga att det vi vet behöver vi ingen forskning på. Så naivt att tro att vetenskapen i hela världen aldrig studerat detta i ett mikroskop. Tro vad du vill men lägg inte ytterligare bördor på de som är sjuka för det är det sista de behöver.

Ingrid. Tråkigt att du haft psoriasis så länge. Vad jag förstår finns det många typer av psoriasis som angripit många typer av människor alla med lite olika psykofysisiologisk konstitution. Kanske en eller flera av dessa psoriasisvarianter är systemisk.

Kanske en typ tom handlar om immunologiska problem. Och om det stämmer är det fantastiska nyheter att naturliga lösningar även kan bota ”immunologisk psoriasis”.

En sak är klar, det finns inte en nyckelfärdig lösning som fungerar för alla. Alltså måste alla respektera alla de botande lösningar som finns. Hit räknas självklart inte kortison som tycks vara en symptombehandlare som kosmetiskt kamoflerar problemet, i mina ögon.

Jag har haft psoriasis i 3-4 år och har intentionen att inte ha det i 50 år och jag vägrar gå på myten att det är en kronisk obotlig sjukdom.

deltasone for billigflüge