minocycline dosis perfecta

minocycline laveste pris

Hvilke andre former for psoriasis behandlinger findes der?

Vi anbefaler at man prøver denne shampoo mod kløende hovedbund, der indeholder næringsrig Læsø salt samt specielle urter, det er en mild shampoo, som samtidigt er stærk nok til at mindske psoriasis til et acceptabelt niveau, og i mange tilfælde mindske psoriasis så meget at det ikke generer dig i hverdagen. Man kan med stor fordel anvende håndsæben til kløende hud, da den hjælper til at bekæmpe psoriasis på huden. Sidst men ikke mindst findes der en bodylotion der hedder creme mod kløe Læsø bodylotion med salt samt sheasmør, den hjælper godt som psoriasis behandling

Psoriasis Alternativ Behandling

Hvad er Psoriasis?

Psoriasis er en stofskiftesygdom der rammer over 2 % af befolkningen. Sygdommen viser sig i huden ved røde, skællende pletter, mest på albuer, knæ og i hårbunden. Psoriasis er også en autoimmun lidelse, idet celler fra immunsystemet invaderer huden.

Huden består af 2 lag celler. Det inderste lag (Derma) vokser udad for at danne den hårdere overhud ( Epiderma). Mens overhuden hos et sundt menneske fornys ca. én gang om må neden så udskiftes den med få dages mellemrum hos et menneske med psoriasis hvorved skællene dannes. Derved udvides hudens blodkar hvorved psoriasispletterne gerne er røde og irriterede.

Psoriasis Alternativ behandling

Der findes heldigvis effektive, sikre og valafprøvede og giftfrie, alternative kure mod Psoriasis. Der er ingen af de følgende planer A, B, C som nødvendigvis er bedre end de andre. Det gælder om at finde en kur som man har tiltro til at og som passser til ens temperement.

PLAN A: Edgar Cayses Psoriasis Kur

Det kan anbefales at købe bogen Healing Psoriasis – John O.A. Pagano. Man kan anskaffe sig bogen billigt på http://www.amazon.co.uk

Forfatteren til ovennævnte bog – Den amerikanske kiropraktor Dr John Pagano har haft stor succes med at behandle Psoriasis efter anvisninger fra det berømte amerikanske medie Edgar Cayce.

Ifølge Dr. John Pagano/Cayce skyldes psoriasis at tyndtarmen bliver abnorm tynd hvorved toksiner og syrer uhindret kan passere tarmvæggene og derved trænge ind i lymfen og derfra videre til blodet.

På et tidspunkt kan nyrer og lever ikke udrense giftstofferne effektivt mere så kroppen forsøger at udrense dem gennem huden via svedkirtlerne. Som følge heraf skades huden og psoriasis bryder ud.

Årsagen til denne udtynding af tyndtarmen kan bla. skyldes dårlig udskildelse af affaldsstoffer og uhensigtsmæssig diæt.

Cayce materialet nævner endvidere at Psoriasis kan skyldes ubalance i ryghvirvlerne og negative følelsesmæssige faktorer. Det vil i formentligt normalt være andre faktorer end de rent fysiske involveret i sygdommen. Man kan også have arvet en disponering for sygdommen.

I en behandling af psoriasis vil naturligt indgå følgende:

  • 1. At fjerne de giftstoffer som findes i kroppen
  • 2. At forhindre yderligere giftstoffers indtrængen
  • 3. At hele de beskadigede tarmvægge

I korte træk går Edgar Cayces Psoriasis kur ud på, at man drikker rigeligt med vand dagen igennem og spiser en overvejende basisk kost dvs. masser af frugt og grønsager. Desuden undgår man stærkt syredannende mad som hvidt mel og sukker mm.

Vigtige elementer i behandlinger er indvendig udrensning, lavement, diæter og urtete. Desuden er det godt at fokusere på ekstern hudbehandling da der er her problemet manifesterer sig.

Nærmere detaljer er beskrevet i bogen ” Psoriasis – den naturlige alternative behandling. ”
I behandlingen anbefales te af Farvetidsel samt Elme Bark pulver for at hele de porøse tarmvægge og rense nyrer og lever for giftstoffer.

PLAN B: Tag MMS Natriumklorit i 3 uger

MMS har vist sig at være meget effektiv mod psoriasis. Selv om det undertiden lykkes for nogle at få psoriasis under kontrol ved kun at bruge én af de 4 protokoller som anbefales så er det mest sikkert at bruge dem alle sammen.

MMS 1000 Protokol – Her bruger man en meget svag opløsning på 0,00004 % Natriumklorit som man indtager indvortes i 3 uger.

MMS Hudspraynings Protokol – Her sprayer man huden flere gange med on opløsning af MMS

MMS i en sæk – Gennem denne procedure sveder man mange giftstoffer ud fra huden.

Hvis psoriasis er forsvunden i løbet af de 3 uger så opbyg derefter et stærkere immunforsvar med nogle kosttilskud. Så er der mindre chanche for at psoriasis vender tilbage. MMS tilvejebringer nemlig ikke næringsstoffer til kroppen.

Hvis psoriasis er bedre efter 3 uger men ikke helt forsvunden så hold pause i 3 uger hvor du tager kosttilskud.Derefter kan du tage 3 uger mere med MMS.

Psoriasis og Kosttilskud

Ifølge Dr. Joel Wallach spiller glutenallergi og anden allergi meget ind i forekomsten af psoriasis idet der sker nogle forandringer i tarmene som bevirker at der er nogle næringsmidler som ikke bliver absorberet af tarmen.

Wallach anbefaler derfor at man bliver testet for fødevareallergi og dernæst enten undgår allergenerne eller følger en allergi rotationsplan mod fødevareallergi.

Super Enzymes Now 1 kapsel 3 gange dagligt til et hovedmåltid Enzymer Vegan Vegetarisk alternativ Kobber 2 mg 2 mg dagligt Zink (Picolinate) 15 mg 3 gange dagligt Selenium 200 mcg 500 – 1000 mikrogram dagligt E-Vitamin 400 I.U. Non GMO E Vitamin 800-1200 IU dagligt Lecithin Granulat Non GMO 2,5g 3 gange dagligt sammen med måltidet Essentielle fedtsyrer-O. 3-6-9 2 kapsler 3 gange dagligt til et hovedmåltid Folat (B9) 800 mikrogram 15-25 mg dagligt – få det testet hos lægen

NB Desuden anbefales A Vitamin helst som betacaroten (efter behov) . For en varig gennemgribende behandling kan man evt. kombinere med Edgar Cayces anvisninger efter plan A. anvisninger.

Suplerende Psoriasis Kosttilskud

billig minocycline hydrochloride

Behandlingsskolerne i København består af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastning, fire STU ungdomsuddannelser for unge i alderen 16-25 år samt et behandlingscenter, som alle skolerne kan trække på. De børn og unge mennesker, der er indskrevet på Behandlingsskolernes forskellige skoler lider af enten generelle eller specifikke indlæringsvanskeligheder, autisme, ADHD, OCD, Tourettes syndrom eller svære psykiske som for eksempel angst, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd. En del af børnene har op til tre-fire psykiske diagnoser samtidig.

Behandlingsskolernes Særlig tilrettelagte ungdomsuddannelser (STU)

Behandlingsskolerne tilbyder unge mellem 16 og 25 år en særligt tilrettelagt, 3-årig ungdomsuddannelse på STUskolen i København. STUskolen København henvender sig til unge, der lider med én eller flere psykiske diagnoser. De unge der går på STUskolen København har typisk gået i 9 eller 10.klasse, men har ikke altid fået taget Folkeskolens Afgangsprøve. På Behandlingsskolernes særlig tilrettelagte ungdomsuddannelser har de mulighed for at tage denne Afgangsprøve, og de tilbydes undervisning i alle fag, inklusiv 10. klasse og HF. Her støtter og hjælper lærerne de studerende med det boglige, og hjælper dem ligeledes med at (gen)opbygge deres selvværd. Det er vidt forskelligt, hvilken baggrund de unge kommer med, men på Behandlingsskolernes STU uddannelser kan lærerne hjælpe med alt fra at kunne passe et arbejde, selv købe ind eller i det hele taget at få en dagligdag og et hjem til at fungere.

Indskrevne elever på STUskolen København

På Behandlingsskolernes STUskole i København er der p.t. indskrevet ca. 35 elever, som alle er fordelt på de forskellige linjer:

  • Sy og design
  • Håndværk/motorlinje
  • Gårdlinje
  • Motion
  • Musik
  • Kantine/catering
  • Boglig undervisning.

I alle undervisningsforløbene på STUSkolen i København er der inkorporeret både interne og eksterne praktikforløb, der er tilpasset den enkelte elev.

Hver onsdag samles STUSkolens elever på tværs af alle linjerne, og arbejder, sammen med de dygtige lærere og pædagoger, med deres selvværd. Her bliver der taget fat i generelle og konkrete emner op, og eksterne eksperter inviteres med. Derudover deltager STUskolen Københavns egen psykolog, som blandt andet arbejder med elevernes sociale færdighedstræning i grupper. Eleverne trænes her i forskellige situationer, som for eksempel at håndtere vrede eller sorg. Derudover bliver der naturligvis også hygget på skolen til café-aftener og på udflugter og lejrture.

De unge på Behandlingsskolernes STUSkole København er meget forskellige, og de udvikler sig derfor også forskelligt. Når eleverne på Behandlingsskolerne afslutter deres STU uddannelse, så fortsætter de oftest med at færdiggøre sin HF, starter på teknisk skole, starter i lære som tømrer eller får et beskyttet job på et værksted. Uanset hvad de ønsker at fortsætte med, så ser Behandlingsskolerne det som deres vigtigste opgave, at klæde dem på til at kunne klare det.

LEG PSYKOLOG & LEG PSYKOTERAPEUT


Genom att tala med en annan människa sätter man

ord på känslor och funderingar. Det kan ge insikter,

perspektiv och leda till positiv förändring.

Krisstöd: När du varit med om en omskakande händelse och behöver stöd. Det kan ofta räcka med en kortare serie samtal.

Psykoterapi: När du är orolig eller nedstämd, känner att du kört fast och upprepar gamla mönster. Du kanske behöver hitta en ny riktning i ditt liv eller vill utveckla din personlighet. En längre serie samtal där 10-20 gånger ofta kan vara tillräckligt.

Psykologisk utredning och diagnostik: När du behöver veta mer om dig själv och hur du fungerar, med både styrkor och svagheter.

Par- och familjesamtal: När du och din partner eller familjen behöver utveckla samarbetet, lösa gemensamma problem eller hitta nya sätt att relatera till varandra.

Föräldrarådgivning: När du som förälder behöver rådgivning för att stödja en positiv utveckling för ditt barn eller er relation.

Chefsstöd: När du behöver stöd och vägledning i din chefsroll eller personliga utveckling.

Personbedömning: När du som chef vill få ett bättre underlag vid personaltillsättningar.

Handledning och konsultations-uppdrag till personalgrupper: När ni behöver stöd och vägledning i arbetet.

Privatpersoner: 1000 kr per session

Par- och familjesamtal: 1800 kr

Företag: 1200 kr per session

Återbud senare än 24 timmar debiteras.

Jag har ett etablerat samarbete med psykolog Maria Danielsson vid par- och familjesamtal och med psykiater Nanna Byström som kan anlitas vid behov av läkarbedömning och kompletterande medicinsk behandling.

Legitimerad psykoterapeut med kognitiv och beteendeterapeutisk inriktning.

Medlem av Sveriges Psykologförbund och Auktoriserad psykoterapeut av Svenska föreningen för kognitiva beteendeinriktade terapier. Utbildning i EMDR II, metod för traumabehandling.

Lång yrkeserfarenhet från barn- och ungdomspsykiatri, slutenvård och öppenvård, privat mottagningsarbete med vuxna, ledningsgruppsarbete, psykologiskt krisstödsarbete och katastrofledning på sjukhus.

Som legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut omfattas jag och verksamheten av Psykologförbundets yrkesetiska riktlinjer, Hälso- och sjukvårdslagen och Patientsäkerhetslagen som bland annat innefattar bestämmelser om sekretess och tystnadsplikt. Jag har patient- och ansvarsförsäkring.

Utöver verksamheten i Stockholm arbetar jag även på Kognio - centrum för KBT i Lund, och ingår i SOS Internationals psykolognätverk.

Mottagningen ligger vackert inrymd på Holländargatan 23 i Stockholm, gångavstånd från Hötorget eller Rådmansgatan.

leg psykolog, leg psykoterapeut

Välkommen att kontakta mig.

Skriv eller ring så återkommer jag till dig så snart som möjligt.

billig minocycline for acne

Nu har ju inte Newsvoice någon högre trovärdighet så kan du ge oss lite bättre källor som visar att dessa företag är kriminella vore åtminstone jag tacksam.

@ Fredrik Jansson betr att man kan bli ”…sämre av solljus..”

Du är långt ifrån ensam om att bli sämre av solljus. Jag känner många lupus-patienter som inte kan vistas i solljus eller ens åka bil om solen skiner. De tål ofta inte heller lysrör, de nya gräsliga ‘spar’lamporna, dataskärmar etc. Vissa kan inte ens vistas ute, även om solen inte skiner – utan slokhatt, mörka glas och långärmat etc. Bl a kan huden bli röd, utveckla blåsor osv..som om man bränt sig – och har man redan eksem (lupus rash) kan detta förvärras. — Och naturligtvis finns det ingen regel utan undantag – vissa lupus-patienter mår bättre av att vistas i solen. ( En länk för information om SLE (Systemic lupus erythematosus): http://www.lupusuk.org.uk ) — Det finns massor av länkar på nätet (googla) med bilder på lupus rash..en sjukdom inte helt olik psoriasis.

Ett av problemen med lupus är att mitokondrierna inte fungerar som de ska. ‘Soporna svämmar över i tunnorna’ – och kroppen har helt enkelt inte tillräckligt med ‘sopgubbar’ att ta hand om sk*ten. Inte undra på att man kan känna sig ‘förgiftad’ med flunsasymptom, ‘utslagen’ hud, överväldigande trötthet (som inte går att vila bort), hjärnsläpp, irritation, värkande leder, fibromyalgi, IBS, lung-hjärt och njur -problem, syn och hörsel-problem etc. Listan på symptom kan vara längre….

Att ta tillräckligt med bl a D3 är viktigt för alla – men speciellt för den som lider av hudproblem. Personligen har jag märkt att inte bara min hud utan hela kroppen (även ‘knoppen’) mår bättre sedan jag började ha LCHF-stuk på kosten för ca 14 mån sedan- ekologiskt ‘allt’ är det enda som funkar för mig, bl a pga att jag inte tål besprutningsmedel och en mängd andra man-made kemikalier.

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det skulle visa sig att de flesta kroniska tillstånd beror på ‘små filurer’ som tar sig runt i kroppen via våra blodkärl. Tack vare Dr Enby har det ju faktiskt redan visat sig att så är fallet. Ja, jag är då helt inne på samma linje.

För övrigt är jag övertygad om att om vi tog bättre hand om planeten (och varandra) genom att sluta förgifta den, skulle kroniska sjukdomar minska oerhört i omfattning. Tänk vilka besparingar det skulle innebära för hela samhället! Ja, inte för de stora ‘parasit’-företagen förstås – men de behövs ju faktiskt inte!!

Vilka påståenden gör jag som är orimliga? Du påstår att vad Erik Eneby forskat på i över 30 år inte ens finns. Är det för att svampceller och mänskliga celler har olika egenskaper och utseende, som gör att du kan avgöra det hela som bluff? Det är väl inte det som hans forskning bygger på? Jag ser möjlighet att någon kastar ljus på det som stämplats som kroniska obotliga sjukdomar och plågar människor mer eller mindre. Det är min egna fria tanke. Du får anse den hur orimlig du vill. Förklara för Erik Eneby och kanske alla vi andra, varför han har fel i stället. Jag tror inte det håller med att veta att svampceller och mänskliga celler ser olika ut.

Noterar detta – synd att den inte finns att köpa i UK men står på min lista inför nästa Sverigebesök. Fördelarna med naturlig såpa rent allmänt har man ju känt till i långa tider – låter jätteskönt att ha detta i bad eller fotbad.

Gammal mörkad kunskap behöver ut i ljuset! Alla sjukdomar ska läkas inifrån och ut..liksom man anser i TCM (Traditional Chinese Medicin).

Kan det möjligen vara så att skälet till att man inte tillämpar dessa teorier beror på att man väldigt klart kunnat visa att det inte stämmer? Det är ju väldigt tydliga skillnader på svampceller och människoceller som numera enkelt går att påvisa med lite färgämne och ett mikroskop.

Ett gott råd till Elisabet Karlsdotter – och andra internet-debattörer:

”Common courtesy is a small gesture that makes a big difference and should be practiced as often as possible..”

Med vänlig hälsning, Mayne

Sture. Om du har svårt att hitta så testa att söka på valfria olika läkemedelsbolag på NewsVoice. Artiklarna du finner baseras på information från New York Times, CNN, Washington Post och en rad andra välrenommerade medier. För att göra det ändå lättare för dig har jag lagt in artiklar om Big Pharma i högerkolumnen, så att du inte ska missa dem.

Vill du ha direktlänkar till nyheter om läkemedelsindustrins kriminella verksamhet måste du googla på de olika läkemedelsbolagens namn som jag nämnde ovan och lägga till sökord som ”law suit”, ”bribery”, ”court case” eftersom svenska mainstream knappt skriver om dessa domstolsfall.

Kutym i debatter är att den som kommer med ett påstående också tar fram källan. Då menar man den ursprungliga artikeln. Att citera NewsVoice är inte tillräckligt eftersom de har gjort en egen tolkning av vad som står i den ursprungliga artikeln.

Svar till Sture Haglund.
Ännu enklare än att låna skolans mikroskop är att granska figur 1-5 på sidorna 8-10 i denna länk: http://www.3rdmisc.com/pdf/3rdmisc201301en.pdf
När dessa bilder visades för en mykolog på Botaniska i Göteborg var svaret att det borde vara sporsäckssvampar. Det är bara det att mikroskopbilderna är tagna från en bröstcancertumör.
Men så fasta i er världsbild som du och Karlsdotter sitter, så sitter också en överväldigande majoritet med professionella onkologer och andra cancerforskare – och ibland är det mycket enklare att förneka verkligheten än att ändra den bild man sitter fast.
Till Sture som kan sin svamp. Är det ascomyceter på bilderna?
Ingemar Ljungqvist

Vad sägs om en klinisk långtidsstudie, så att käbblet kan hållas till ett minimum?
Det enda vi med säkerhet vet är att dagens mediciner inte kan bota.

Allt annat är hypoteser, och hypoteser är till för att provas.

Återigen, det skulle behövas en allemans-FASS som fylls i efter hand på lämpligt sätt. En komparativ jämförelse mellan olika behandlingsformer, oavsett tradition, och där fördelar och nackdelar listas för respektive sjukdom med underkategori behandling.

Ok Sture om du inte orkar klicka mer än ett klick i taget så här har du några en-klicks-referenser som visar att bolagen som Psoriasisförbundet samarbetar med är kriminella på olika sätt (och detta är bara några exempel):

”Access to medicine 2014” som säger följande om de 20 bolagen i studien dvs GlaxoSmithKline, Novo Nordisk, Johnson & Johnson, Novartis, Gilead Sciences, Merck, Sanofi, AbbVie, Bayer, Eisai, Roche, Bristol-Myers Squibb, Boehringer Ingelheim, AstraZeneca, Pfizer, Eli Lilly, Astellas Pharma, Daiichi Sankyo, Takeda):

”Commitment to ethical behaviour does not correlate with performance. All have codes of conduct governing bribery and corruption, but 18 were the subject of settlements or fines for corrupt behaviour, unethical marketing or breaches of competition law.”

Jo jag plockar björklöven och andra örter innan midsommar.
Dem torkar jag genom att lägga dem på en ugnsplåt och en ren kökshandduk på plåten.
Själv så lyckades jag komma över sådana gamla medicin burkar, men vanliga glasburkar går bra, i sådan kan du förvara de torkade bladen i. Och ställer dem i en mörk skafferi.
De jag har samlat är: Björklöv, brännässla (plockar dem som unga skott) och så länge du plockar av dem så kommer det att komma nya. Vinbärsblad, hallonblad(är stärkande för livmodern). Men mest har det blivit av björk och brännässla. Brännässla är blod renande och innehåller väldigt mycket näring. Likadant är det med björklöv (mycket C-citaminer).

Ja det var det bland annat, hade även allergi mot gråbo.

Jag hade väldigt mycket kronisk smärta samt extrem trötthet och på detta pollenallergi till våren.
Men detta har varit en resande experiment.
När jag gick till läkaren för att gå till botten med dessa åkommor så visade provsvaren att allt var bra
Kom över en artikel om en kvinna som hade fibromyalgi och att hon hade slutat att äta fläsk kött. I samband med detta blev jag påmind om en annan artikel som jag hade läst några år tidigare om en man någonstans i Sverige som hade botat sig själv från cancer, genom örter som han exprementerat på sig själv.(läkarna hade vägrat att friskförklara honom)
Men det tog ett tag innan jag började ändra min kost hade småbarn under denna perioden.
Förvandlingen kom nog i olika omgångar:Jag fastade, gjorde jouice detox, tog bort kött, satte in kött i kosten igen. Började med LCHF. Och under tiden så började jag att läsa om vitaminer och vad de var bra för och i vilka örter de fanns i samt hur bristerna påverkade min kropp.
Och på så sätt så kunde jag koppla mina små samt stora krämpor till olika brister i min kropp.
Nu består min kost till 80% rawfood, vilket innebär att jag någon gång äter kött och varm mat. Jag gör mycket gröna smothis. Tagit bort all socker,vitt mjöl och mejeri ptodukter.

Nu har jag energi även fast att jag sovit dåligt så har jag en djupare ork, är mer fokuserad. Smärtorna i kroppen är borta och jag känner mig smidig. Orkar träna efter en stressig dag på jobbet.

Mitt råd är att man måste lyssna på sin kropp och sjukdomar och krämpor vare sig de är stora eller små, har ju sin koppling i ande, kropp och själ.
För jag har som person under denna resans gång också fått ta itu med mig själv, och jag håller fortfarande på.
Men börja i små steg, det är värt det och jag har hållit på i ca 5 år.
Jag äter dessutom vitaminer samt alg tabletter och och då köper jag grönt pulver som består av vetegräs samt hampaprotein och något mer i kommer inte ihåg.
Märket Renee Woltaire, sök på detta namnet så kommer du fram till hemsidan.

Hoppas detta kunde vara till hjälp för dig.

Jag förstår om sjuka griper tag i alla möjliga förklaringar. Just nu är det inne med att lösa det mesta via kost där det ena efter det andra ska uteslutas. Sen lite alternativ medicin på detta så är de flesta sjukdomarna botade. Har ingen funderat på vem som tjänar pengar på dr Sannas såpa eller annat hokus pokus? Efter att varit gift med en man med svår psoriasis har jag en hel del erfarenhet av sjukdomen. Jag är också sjuksköterska. Jag bestrider att psoriasis är en svampinfektion. Inga barn ärver svampinfektioner men psoriasis är ärftligt, två av hans barn har hittills fått det. Svamp drabbar de flesta människor nån gång i livet, efter behandling försvinner infektionen och man blir bra. Psoriasis drabbar en liten del av befolkningen och den är kronisk. Den kan förändras över tid men finns ändock. Min man provade verkligen allt, salvor, cytostatika, ljusbehandling, tjärbad och även alla råd från välmenande bekanta. Hudläkaren sa att förmodligen skulle han vara ganska bra bara han smörjde sig varje dag även om det var med smör. Ett psykiskt lidande utan dess like som dessutom ledde till ledbesvär med allt vad det innebär. Att sola i 2-3 veckor intensivt kunde hålla sjukdomen i schack upp till ett halvår. Oavsett läkemedelsindustrin så är det väl tur att vi har forskning som är oberoende och att vi slipper leva i villfarelser från 1800-talet! Nära den som är riktigt korkad kan säga att det vi vet behöver vi ingen forskning på. Så naivt att tro att vetenskapen i hela världen aldrig studerat detta i ett mikroskop. Tro vad du vill men lägg inte ytterligare bördor på de som är sjuka för det är det sista de behöver.

Ingrid. Tråkigt att du haft psoriasis så länge. Vad jag förstår finns det många typer av psoriasis som angripit många typer av människor alla med lite olika psykofysisiologisk konstitution. Kanske en eller flera av dessa psoriasisvarianter är systemisk.

Kanske en typ tom handlar om immunologiska problem. Och om det stämmer är det fantastiska nyheter att naturliga lösningar även kan bota ”immunologisk psoriasis”.

En sak är klar, det finns inte en nyckelfärdig lösning som fungerar för alla. Alltså måste alla respektera alla de botande lösningar som finns. Hit räknas självklart inte kortison som tycks vara en symptombehandlare som kosmetiskt kamoflerar problemet, i mina ögon.

Jag har haft psoriasis i 3-4 år och har intentionen att inte ha det i 50 år och jag vägrar gå på myten att det är en kronisk obotlig sjukdom.

suprax dosis font