hvor meget grifulvin v prescribing

grifulvin v for billiga

Prostatakræft - 3 fagudvalg, se nedenfor

Metastaserende kastrationsresistent prostatakræft

Endokrin behandling af prostatakræft

Medicinsk behandling af prostatakræft (nyt samlet fagudvalg)

Tyk - og endetarmskræft (kolorektalkræft)

Neuroendokrine tumorer (kræft i kirtelceller)

  • Astma hos børn
  • KOL
  • Svær astma

Astma hos børn

Biologiske lægemidler - gastroenterologi

  • Multipel sklerose - sygdomsmodificerende behandling
  • Multipel sklerose - symptomlindrende behandling

Multipel sklerose - sygdomsmodificerende behandling

Multipel sklerose - symptomlindrende behandling

  • ADHD
  • Bipolar lidelse
  • Unipolar lidelse
  • Psykotiske tilstande

Bipolar lidelse

Unipolar depression hos voksne

Fødderne skal bære os gennem livet, men mange af os gengælder føddernes trofasthed med forglemmelse. Det er forkert, for problemer med fødderne kan være årsagen til smerter i nakke, ryg, lænd, hofter og knæ.

Har du problemer med fødderne – eller ønsker du bare at passe godt på dem? Så kan du have glæde af at besøge en statsautoriseret fodterapeut.

Nedenfor kan du læse om de problemer vi hos Fodterapi-Frederiksberg ofte støder på og hjælper med at afhjælpe smerter og gener.

Hælen er det punkt på foden, som sættes først i underlaget ved gang og løb. Den indeholder også den største knogle i foden, som bl.a. understøttes af en “fedtpude” der tilsammen danner det vi kender som hælen.

Hælrevner er revneformede åbninger i den hårde hud, der ofte dækker hælens bageste underside i en halvmåneform. Revnernes øverste kanter er hårde og kan nogle gange brede sig så dybt ind i hudens levende lag, at de bløder. Det kan være temmelig smertefuldt.

ÅRSAG: Skyldes ofte skoene. Fx træsko eller andre sko med ringe stød-absorbering. De kan være kendetegnede ved IKKE at have en fast hælkappe. Når der ikke er fast hælkappe så slipper hælen skosålen for hvert skridt og det giver et lille stød til hælen, når foden sættes i. Stød og gnidningsmodstand kan give hård hud og hælrevner. Nogle træder meget hårdt ned på hælene når de går – det kan også give hælrevner, ligesom overvægt også er en indikator. Er der ingen hård hud, men kun revner, så skyldes det ofte meget tør hud.

BEHANDLING: Fodterapeuten fjerner den hårde hud, så revnerne kan hele op. Fodterapeuten vejleder dig, så du kan forebygge, at der kommer hælrevner igen. Nogle gange kan man have gavn af et stødabsorberende indlæg. Dette kan du købe ved din fodterapeut. Du kan selv forebygge ved at bruge ordentligt fodtøj og creme dagligt, med god kvalitetscreme.

En hælspore er en lille knogletilvækst på hælen, og der er mange forskellige holdninger til, hvordan man behandler hælsporer. Hælsporer kan vise sig ved, at man får smerter under hælen og kan kun konstateres ved røntgenfotografering.

ÅRSAG: hælspore kan skyldes mange ting, og der eksisterer mange forskellige syn på, hvorfor de opstår. Blandt andet overbelastninger af muskulaturen, det vil sige fejlbelastninger grundet fejlstillinger i foden, der medfører forkert muskelbrug og hermed overbelastning i blandt andet hælregionen. Det er ofte mennesker, der går meget på arbejdet, Dyrker løb som motion mv. som får smerter. Hælspore kommer efter lang tids overbelastning af foden – ofte i fodtøj der ikke er velegnet. Fx kan løbesko have mistet deres stødabsorption, eller man kan have brugt sko med for tynde og hårde såler til et arbejde, hvor man har gået meget.

BEHANDLING: Afhænger af årsagen til hælsmerterne? Et stødabsorberende hælindlæg, med speciel aflastning af hælsporen, vil lindre generne. Indlægget kan flyttes fra sko til sko og skal benyttes i alle de sko, man går med i løbet af dagen (også hjemmeskoene). I andre tilfælde er det løsningen at rette op på fejlstillingen, så foden ikke bliver overbelastet. Det kan også være nødvendigt at skifte fodtøjet ud, idet en lidt kraftig stødabsorberende sål kan virke forebyggende.

Hård hud opstår som en reaktion på en belastning, der er større end hudens forhold er beregnet til. Huden og det underliggende væv er konstrueret til at modstå visse påvirkninger så som at blive trådt på, modvirke betændelser, tage imod stød og virke som støddæmper ved gang, løb og spring.

ÅRSAG: Overbelastning af huden på hælen er den væsentligste årsag til dannelsen af hård hud. Dette kan skyldes en nedsat tykkelse af stødabsorberende væv på hælene, en tung gang eller gang på et hårdt underlag (betongulv), overvægt eller tungt arbejde, benyttelsen af træsko eller sko med en tynd, hård sål (lædersåler) og tør hud. Den hårde hud øger risikoen for revner i hælen, se ovenfor.

BEHANDLING OG FOREBYGGELSE: Ved hård hud på hælene bør man søge behandling hos en statsaut. fodterapeut. Det er ikke tilrådeligt selv at slibe den hårde hud, da det kan skabe irritation i huden med det resultat, at huden fortykker sig yderligere. Desuden skal man gennemgå sit fodtøj og undersøge dets såler. Det anbefales at benytte fodtøj med en lidt kraftig sål af et stødabsorberende materiale samt fast hælkappe. Træsko bør helt undgås. I særlige tilfælde kan fodterapeuten fremstille et stødabsorberende hælindlæg.

er kendetegnet ved smerter i og omkring neglefalsen. Huden kan blive varm, rød, hævet og der kan forekomme betændelse.

ÅRSAGER: For spidse sko kan forårsage nedgroede negle, fordi de trykker tæerne og dermed også neglene ind imod hinanden. Neglene begynder derfor at gro nedad for at kunne være der.
Forkert klipning af neglene kan også. Hvis neglene bliver klippet ned i siderne, eller man “river” neglene af, kan der sidde en spids tilbage, som vokser ind i huden og giver betændelse.

BEHANDLING: En neglebøjle kan rette neglen op og den lindrer oftest symptomerne med det samme. Neglebøjlen udøver et lille træk, så neglesiderne løftes. Behandlingen gør som regel ikke ondt, og neglebøjlen generer ikke efter påsætningen. Neglebøjlen tilrettes med jævne mellemrum, indtil neglen har fundet sin naturlige form – i hele neglens længde. Det er også vigtigt, at neglelejet, der var presset sammen under den nedgroede negl, tilpasser sig neglens nye form.

FOREBYGGELSE: For at bevare et godt resultat, er korrekt negleklipning og brug af rummeligt og “fodvenligt” fodtøj vigtigt. Fodterapeuten giver individuel vejledning under behandlingsforløbet.

Med en henvisning fra egen læge til neglebøjlebehandling (ortonyxi) hos fodterapeut, yder den offentlige sygesikring tilskud til et begrænset antal behandlinger.
Medlemmer af sygeforsikringen “danmark” – gruppe 1 og 2 – får tilskud til ortonyxi.

Ømhed er ikke altid lig en nedgroet negl
Når der kommer ligtorne under neglene, skyldes det som regel fodtøj, der er for smalt over forfoden eller for lav tåhøjde på skoen. Det kan selvfølgelig også være et tegn på, at neglen er ved at gro ned.
Ligtorne i neglesiderne kan i princippet opstå ved alle tæerne, men de forekommer hyppigst ved storetåen.

En fortykket negl kendetegnes oftest ved brune, gule og/eller hvide striber i neglens længderetning. Neglen kan virke lidt porøs – især på undersiden.

ÅRSAGER: Tryk/slag. Fx hvis man på et eller andet tidspunkt har tabt noget ned over, sparket imod med eller på anden måde skadet sin tånegl. Neglelejet er så blevet ødelagt og neglen fortykker.

BEHANDLING: Fodterapeuten kan oftest slibe neglen til normal tykkelse.

lav pris grifulvin v tab

Egenskaperna i fettet, bland annat kaprylsyran, förhindrar svamp- och bakterieinfektioner på huden.

Sol, bad, luftföroreningar torkar ut huden. Kokosfett hjälper till att återställa det skyddande skiktet och bevarar fukten i huden.
Massera in kokosfettet i huden, i ansiktet går det bra att ha sminket kvar, eftersom det också fungerar bra som sminkborttagningsmedel. Kokosfett är nyttigt för både hud och inre organ!

Psoriasis förknippas av de flesta med tjock och torr hud som en hudsjukdom. Men psoriasis klassas som en systemsjukdom eftersom den uppkommer genom ett felaktigt agerande av kroppens eget immunförsvar som orsakar bland annat en kraftig överproduktion av hudceller som på de områden där så sker får tjock hud. Samtidigt räcker inte kroppens mekanism till som annars ska göra huden elastisk och smidig. Huden blir torr, flagar och det kan bildas både var och sprickor.

När solen tittar fram kan den lindra din psoriasis, men det finns ett par saker du bör tänka på! Här kan du läsa mer om psoriasis och solljus.

Man ska undvika kortison på huden eftersom den kan irritera, även om den tillfälligt lugnar psoriasis. Besvären kan återkomma lätt efter avslutad kortisonbehandling. Har då huden irriterats eller skadas kan din psoriasis lättare breda ut sig på ett större område. Ett alternativ är aloe vera för psoriasis eftersom den har en historia om sig att vara bra för inflammationer. Men det gäller att köpa äkta och bra aloe vera för att få effekt. Det räcker inte att köpa vad som helst eftersom flera faktorer påverkar. För att inte fördjupa oss i allt du bör tänka på vid köp av sådana produkter kan du hitta de produkter som har hög kvalité på länken här till en svensk webbutik med bara äkta aloe vera.

Det finns olika metoder för psoriasis behandling där sjukvården kan använda exempelvis kortisonpreparat eller ljusbehandling. Det finns även ej receptbelagda medel som visat sig kunna ge mycket god effekt på psoriasis.

LJUSBEHANDLING AV PSORIASIS
Ljusbehandling av psoriasis görs bara i svåra fall eftersom kroppen exponeras för ett UV-ljus vilket är samma ljus man skyddar sig från för att undvika hudcancer vid solning utomhus. Då sådan ljusbehandling kan medföra sådan risk bör läkare hålla sig inom ett gränsvärde och inte överstiga 100 Gy. Inte heller ska psoriasis behandling av denna art ske tätare än med 6 månaders mellanrum enligt Läkemedelsverket.

Kortisonbehandling av psoriasis är mycket vanlig för psoriasis i knä- och armveck samt ansiktet. Lika vanligt är kortisonpreparatens nackdelar, och särskilt på tunn hud i ansiktet. Nackdelarna framträder först efter en tids behandling vilket man brukar försöka undvika genom att enbart ge kortare behandlingar vilket i sin tur kan göra att man "lär" huden att ge symtom i vågor även efter helt avslutad kortisonbehandling.
Här kan du läsa mer om kortisonbehandling av psoriasis.

BRA BEHANDLING MED ALOE VERA - MEN VÄLJ RÄTT!

Ett naturligt ämne som visat sig ge bra effekt på psoriasis utan biverkningar är Aloe Vera. Du kan använda ämnet hela året och det hjälper dig även bra under sommaren när det kan bli lite mycket av solen, även om man så gärna vill sola mycket när man har psoriasis. För en effektiv behandling av psoriasis med Aloe Vera kan du hitta mer information och även rätt produkter direkt hos en internetbutik på deras sida om psoriasis (klicka för att komma vidare).

Psoriasis är en kroniskt återkommande hudsjukdom med ett förlopp som varierar från en lätt psoriasis, där patienten inte nödvändigtvis märker av sjukdomen, till en så svår psoriasis att den kan vara socialt invalidiserande.

Psoriasis smittar inte och kan drabba människor i alla åldrar, men börjar vanligast mellan 10-30 års ålder. Omkring 30 procent av psoriatikerna utvecklar så kallad psoriasisartrit i flera av kroppens leder. Diagnosen psoriasis ställs utifrån sjukdomsbilden. Det finns inget bra blodprov för att ställa diagnosen och man har sällan nytta av hudprov, varför diagnosen ibland kan vara svår och osäker. Det finns en överförekomst av hjärtkärlsjukdomar och diabetes vid åtminstone måttlig-svår psoriasis. Man bör därför som psoriatiker undvika övervikt, dåliga kostvanor och rökning och i stället gärna motionera.

Psoriasis är en ärftlig sjukdom, men man kan bära på anlaget utan att ha några klara symtom.

Utsätts du för ett eller flera av en rad stimuli, som till exempel halsfluss orsakad av streptokocker, vissa läkemedel (i första hand s.k. betablockerare mot högt blodtryck och hjärtrytmrubbningar) eller en lokal hudirritation eller hudåkomma, kan det utlösa ett psoriasisutbrott om du har det nödvändiga anlaget. Möjligen kan också stress påverka varianter av sjukdomen och öka klådan, även om stress betydelse för psoriasis förefaller övervärderad.

Plackpsoriasis är den vanligaste formen av psoriasis och kan förekomma på hela kroppen, men drabbar speciellt armbågar, knän, stjärt och hårbotten. Det är vanligt att psoriasisfläckar uppkommer i ärr eller sår.

Nagelpsoriasis visar sig ofta som små fördjupningar i naglarna, men även som förtjockning och med fläckar. Misstolkas ofta som nagelsvamp, vilket kan uteslutas med hjälp av svampodling. Nagelpsoriasis kan vara besvärligt och handikappande, men effektiv behandling saknas, förutom vissa starkare invärtes medel.

Psoriasis kan förekomma i hudveck, såsom armhålor, under brösten, i ljumskarna. Istället för fjällande hudutslag ses röda irriterade plack.

Guttat psoriasis är en speciell akut psoriasisvariant som ofta utlöses efter en halsfluss, med "droppliknande" fjällande fläckar över hela kroppen.

Psoriasis i hårbotten kan vara svår att skilja från bl.a. mjälleksem (seborroiskt eksem). Ibland kan psoriasis från hårbotten sprida sig till ansiktet på huden nära hårbotten, men sällan mitt i ansiktet. Enstaka torra fläckar på ögonlocken är dock ganska vanligt.

Vid pustulosis palmoplantaris (PPP) har man vita "varblåsor" (som inte innehåller bakterier) på handflator och fotsulor. Denna variant drabbar nästan uteslutande rökare.

Vid psoriasis förekommer klåda, som ofta är måttlig, men tidvis kan vara svår.

Behandling med sol eller ultraviolett ljus på hudmottagningar eller speciella behandlingsanläggningar lindrar hos de flesta psoriatiker. Vanligt solarium är inte verksamt.

Vitamin D-derivat i kombination med kortison (Daivobetsalva) utvärtes är grundbehandlingen vid vanlig plackpsoriasis.

Utvärtes kortisonberedningar av olika styrka är lämpligt till ansikte, hudveck, hårbotten eller vid svår klåda.

Tjärhaltiga preparat för utvärtes behandling är effektivt framför allt vid guttat psoriasis.

Mjukgörande krämer är ofta lämpligt som komplement eller som enda behandling vid lindrig psoriasis.

Invärtes behandling vid svår psoriasis bygger ofta på immunhämmande eller immunmodulerande medel. De preparat som är vanligast är Methotrexat ("cellgift" i lågdos), Neotigason (A-vitaminderivat), Sandimmun eller s.k. biologiska läkemedel.

Salsyvase 2 % (Salicylsyra), är en salva för avlägsnande av fjäll och krustor vid exempelvis psoriasis. Hyperkeratoser. Receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Salsyvase 2% verkar uppmjukande och upplösande på överhudens hornlager. För avlägsnande av fjäll och krustor på huden vid t ex psoriasis.

Avhengig av hvilken form man har, kan psoriasis være vanskelig å behandle. De utløsende faktorene kan variere kraftig, og dette gjør at symptomene kan variere fra pasient til pasienter

Ulike former for psoriasis
Avhengig av hvilken form man har, kan psoriasis være vanskelig å behandle. De utløsende faktorene kan variere kraftig, og dette gjør at symptomene kan variere fra pasient til pasienter.

Plakkpsoriasis er den vanligste formen for psoriasis, og kjennetegnes av et flekkete, skjellende utseende. 80 % av alle psoriasispasienter har denne typen. Plakkpsoriasis kjennetegnes av runde områder med en størrelse på 3–10 cm, og forekommer som regel albuene, knærne og den nedre delen av ryggen. Når utslettene er nye, kan en mild kløe forekomme. Denne typen psoriasis setter seg gjerne i eksisterende sår eller arr. Plakkpsoriasis er som regel symmetrisk, det vil si at man finner samme flekk på begge sider av kroppen. Dette ses vanligvis på knærne og albuene. Et symptom på plakkpsoriasis er at utslettet klør eller avgir en brennende følelse. Utslettet starter som røde prikker som vokser seg større til skjellende og røde, fortykkede hudflekker.

Guttat psoriasis er dråpeformede utslett som plutselig dukker opp over hele kroppen. Utslettene er 2–5 mm store og opptrer vanligvis først på armer og bein. Denne formen for psoriasis starter vanligvis i ung alder eller i puberteten etter en streptokokkinfeksjon i halsen (halsbetennelse). Guttat psoriasis er den nest vanligste typen og rammer rundt 10 % av alle med psoriasis. Hos mange kan symptomene forsvinne helt etter noen måneder og dukke opp som plakkpsoriasis senere i livet. Guttat psoriasis bryter vanligvis ut noen dager etter en streptokokkinfeksjon. Men også andre infeksjoner kan være medvirkende årsaker til at denne typen psoriasis bryter ut.

Invers psoriasis er en form der man får røde, velavgrensede hudforandringer som er glinsende og jevne. Skjelling er uvanlig ved invers psoriasis, det er også denne formen av sykdommen. Invers psoriasis forekommer i hudfolder, for eksempel i lyskeområdet, armhulene, navlen, kjønnsorganene, under brystene og i rumpesprekken. Ved invers psoriasis er den affisert huden svært følsom og blir lett irritert, for eksempel ved svetting eller friksjoner. Invers psoriasis har en tendens til å opptre hos overvektige, men da har disse pasientene også en annen form for psoriasis.

generisk grifulvin v dosing

Har den grundholdning, at vi er her for at øve os - ikke kun på Psykoterapeutisk Institut, men i livet generelt.

Er uddannet og autoriseret psykolog fra Århus Universitet 1982 og Psykoterapeut MPF. Efteruddannelse i psyko- og familieterapi hos Natasha Mann, SE Practioner (Peter Levines traumeterapi) og har derudover kurser i familieterapi, samt deltaget i talrige kurser og forløb inden for gruppeudvikling, traumebehandling, krisehåndtering og selvudvikling. Har som psykolog haft et bredt arbejdsforløb, hvor jeg dels har haft privatpraksis og dels arbejdet som erhvervspsykolog. Er tilknyttet Psykologerne ved Aaen i Århus og København.

Udover privat praksis fungerer jeg også som supervisor og tilrettelægger af interne efteruddannelsesforløb. Har en del år dyrket vandring som træning i nærvær og målrettethed i Canada og Norge.

Kombinerer især vandring og supervision på et-dages vandringer i Danmark og 5-dages forløb i Norge. Har et godt kendskab til stort set alle samfundsgrupper og har stor interesse i at undersøge, hvordan den samfundsmæssige og kulturelle påvirkning præger identitetsdannelsen og dermed også den terapeutiske tænkning.

Har den grundholdning, at vi er her for at øve os - ikke kun på Psykoterapeutisk Institut, men i livet generelt.

Er uddannet og autoriseret psykolog fra Århus Universitet 1982 og Psykoterapeut MPF. Efteruddannelse i psyko- og familieterapi hos Natasha Mann, SE Practioner (Peter Levines traumeterapi) og har derudover kurser i familieterapi, samt deltaget i talrige kurser og forløb inden for gruppeudvikling, traumebehandling, krisehåndtering og selvudvikling. Har som psykolog haft et bredt arbejdsforløb, hvor jeg dels har haft privatpraksis og dels arbejdet som erhvervspsykolog. Er tilknyttet Psykologerne ved Aaen i Århus og København.

Udover privat praksis fungerer jeg også som supervisor og tilrettelægger af interne efteruddannelsesforløb. Har en del år dyrket vandring som træning i nærvær og målrettethed i Canada og Norge.

Kombinerer især vandring og supervision på et-dages vandringer i Danmark og 5-dages forløb i Norge. Har et godt kendskab til stort set alle samfundsgrupper og har stor interesse i at undersøge, hvordan den samfundsmæssige og kulturelle påvirkning præger identitetsdannelsen og dermed også den terapeutiske tænkning.

Har den grundholdning, at vi er her for at øve os - ikke kun på Psykoterapeutisk Institut, men i livet generelt.

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver, eksamineret gestaltterapeut (European Certificate of Gestalt Psychotherapy udstedt af den eurpæiske sammenslutning for gestalt therapy, EAGT), eksamineret parterapeut (1987), 1982-1999 årlig deltagelse i masterclass hos Walter Kempler og i løbende supervision ved Walter Kempler 1982-2000. Uddannelser i USA: Training Family Therapy Institute, Washington D.C. ved Cloé Madanes, Strategisk terapi, Oak View, USA ved Linda Macneal, M.A. Bodywork as a Bridge in Cross-Cultural Gestalt Therapy, 1994.

Claire Neger var underviser i gestaltterapi ved eget træningsinstitut i Tyskland fra 1982-2000 og arbejdede sideløbende som individuel-teamsupervisor i Tyskland. Hun har sideløbende haft gæstelæreropgaver for Gestaltinstitut i Prag (Gestalt terapi a psychsuntézu Prag), Belgien (Multi-di Mens), Tyskland (Gestaltinstitut Heel) og Holland (Communication and Consultancy). Har været teamsupervisor 2001-2006 ved Nordisk Gestalt Institut (NGI).

Fra 2001 tilknyttet ved Psykoterapeutisk Institut Århus, fra 2005 gæstelærer ved Institut for Almen Psykoterapi og Lederudvikling. Siden 2003 underviser DDIF i Hamborg ved Christine Ordnung. Claires undervisningsområder er; transformering af terapeutens belastede følelser i forhold til klienten; Hjerte til hjerte-dimensionen i terapeutisk arbejde; Hvorledes kan den studerende integrere værdifulde kundskaber i forhold til sig selv og i klientarbejdet; Direkte supervision og procesanalyse i grupper og terapeutisk lederskab. Claire Neger arbejder i dag som privatpraktiserende gestalt- og psykoterapeut i Århus med individuel terapi, parterapi og supervision samt afholdelse af workshops om væren og intuition. Har skrevet bogen ”Hør hvad der ikke bliver sagt” fra forlaget Klim.

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver, eksamineret gestaltterapeut (European Certificate of Gestalt Psychotherapy udstedt af den eurpæiske sammenslutning for gestalt therapy, EAGT), eksamineret parterapeut (1987), 1982-1999 årlig deltagelse i masterclass hos Walter Kempler og i løbende supervision ved Walter Kempler 1982-2000. Uddannelser i USA: Training Family Therapy Institute, Washington D.C. ved Cloé Madanes, Strategisk terapi, Oak View, USA ved Linda Macneal, M.A. Bodywork as a Bridge in Cross-Cultural Gestalt Therapy, 1994.

Claire Neger var underviser i gestaltterapi ved eget træningsinstitut i Tyskland fra 1982-2000 og arbejdede sideløbende som individuel-teamsupervisor i Tyskland. Hun har sideløbende haft gæstelæreropgaver for Gestaltinstitut i Prag (Gestalt terapi a psychsuntézu Prag), Belgien (Multi-di Mens), Tyskland (Gestaltinstitut Heel) og Holland (Communication and Consultancy). Har været teamsupervisor 2001-2006 ved Nordisk Gestalt Institut (NGI).

Fra 2001 tilknyttet ved Psykoterapeutisk Institut Århus, fra 2005 gæstelærer ved Institut for Almen Psykoterapi og Lederudvikling. Siden 2003 underviser DDIF i Hamborg ved Christine Ordnung. Claires undervisningsområder er; transformering af terapeutens belastede følelser i forhold til klienten; Hjerte til hjerte-dimensionen i terapeutisk arbejde; Hvorledes kan den studerende integrere værdifulde kundskaber i forhold til sig selv og i klientarbejdet; Direkte supervision og procesanalyse i grupper og terapeutisk lederskab. Claire Neger arbejder i dag som privatpraktiserende gestalt- og psykoterapeut i Århus med individuel terapi, parterapi og supervision samt afholdelse af workshops om væren og intuition. Har skrevet bogen ”Hør hvad der ikke bliver sagt” fra forlaget Klim.

Psykoterapeut MPF, socialrådgiver, eksamineret gestaltterapeut (European Certificate of Gestalt Psychotherapy udstedt af den eurpæiske sammenslutning for gestalt therapy, EAGT), eksamineret parterapeut (1987), 1982-1999 årlig deltagelse i masterclass hos Walter Kempler og i løbende supervision ved Walter Kempler 1982-2000. Uddannelser i USA: Training Family Therapy Institute, Washington D.C. ved Cloé Madanes, Strategisk terapi, Oak View, USA ved Linda Macneal, M.A. Bodywork as a Bridge in Cross-Cultural Gestalt Therapy, 1994.

Claire Neger var underviser i gestaltterapi ved eget træningsinstitut i Tyskland fra 1982-2000 og arbejdede sideløbende som individuel-teamsupervisor i Tyskland. Hun har sideløbende haft gæstelæreropgaver for Gestaltinstitut i Prag (Gestalt terapi a psychsuntézu Prag), Belgien (Multi-di Mens), Tyskland (Gestaltinstitut Heel) og Holland (Communication and Consultancy). Har været teamsupervisor 2001-2006 ved Nordisk Gestalt Institut (NGI).

Fra 2001 tilknyttet ved Psykoterapeutisk Institut Århus, fra 2005 gæstelærer ved Institut for Almen Psykoterapi og Lederudvikling. Siden 2003 underviser DDIF i Hamborg ved Christine Ordnung. Claires undervisningsområder er; transformering af terapeutens belastede følelser i forhold til klienten; Hjerte til hjerte-dimensionen i terapeutisk arbejde; Hvorledes kan den studerende integrere værdifulde kundskaber i forhold til sig selv og i klientarbejdet; Direkte supervision og procesanalyse i grupper og terapeutisk lederskab. Claire Neger arbejder i dag som privatpraktiserende gestalt- og psykoterapeut i Århus med individuel terapi, parterapi og supervision samt afholdelse af workshops om væren og intuition. Har skrevet bogen ”Hør hvad der ikke bliver sagt” fra forlaget Klim.

Socialpædagog, familie- og psykoterapeut MPF


Erhvervserfaring
Underviser på DFTI familieterapeutuddannelse, Underviser på det oprindelige Kempler Institut, Medarbejder og leder behandlingsinstitutioner, Leder støttepædagoger og sprogpædagoger, Pædagogisk konsulent Behandlingsinstitutioner, Pædagogisk konsulent daginstitutioner, Kommunekonsulent børne- og familiesager, Uddannelseskonsulent i kommune, Leder i socialforvaltning, Kursusforløb med søskende og forældre til kronisk syge og handicappede børn, Terapi med enkeltpersoner, par og familier, Medforfatter til bogen ”Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt” om pædagogisk indsats vedr. tosprogede børn med traumer. Skrevet adskillige artikler om faglige temaer.

Socialpædagog, familie- og psykoterapeut MPF


Erhvervserfaring
Underviser på DFTI familieterapeutuddannelse, Underviser på det oprindelige Kempler Institut, Medarbejder og leder behandlingsinstitutioner, Leder støttepædagoger og sprogpædagoger, Pædagogisk konsulent Behandlingsinstitutioner, Pædagogisk konsulent daginstitutioner, Kommunekonsulent børne- og familiesager, Uddannelseskonsulent i kommune, Leder i socialforvaltning, Kursusforløb med søskende og forældre til kronisk syge og handicappede børn, Terapi med enkeltpersoner, par og familier, Medforfatter til bogen ”Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt” om pædagogisk indsats vedr. tosprogede børn med traumer. Skrevet adskillige artikler om faglige temaer.

Socialpædagog, familie- og psykoterapeut MPF


Erhvervserfaring
Underviser på DFTI familieterapeutuddannelse, Underviser på det oprindelige Kempler Institut, Medarbejder og leder behandlingsinstitutioner, Leder støttepædagoger og sprogpædagoger, Pædagogisk konsulent Behandlingsinstitutioner, Pædagogisk konsulent daginstitutioner, Kommunekonsulent børne- og familiesager, Uddannelseskonsulent i kommune, Leder i socialforvaltning, Kursusforløb med søskende og forældre til kronisk syge og handicappede børn, Terapi med enkeltpersoner, par og familier, Medforfatter til bogen ”Når det almindelige bliver ualmindeligt vigtigt” om pædagogisk indsats vedr. tosprogede børn med traumer. Skrevet adskillige artikler om faglige temaer.

aristocort for billigflüge