hvor meget sinequan doxepin

rækkefølge sinequan

Hvilke andre former for psoriasis behandlinger findes der?

Vi anbefaler at man prøver denne shampoo mod kløende hovedbund, der indeholder næringsrig Læsø salt samt specielle urter, det er en mild shampoo, som samtidigt er stærk nok til at mindske psoriasis til et acceptabelt niveau, og i mange tilfælde mindske psoriasis så meget at det ikke generer dig i hverdagen. Man kan med stor fordel anvende håndsæben til kløende hud, da den hjælper til at bekæmpe psoriasis på huden. Sidst men ikke mindst findes der en bodylotion der hedder creme mod kløe Læsø bodylotion med salt samt sheasmør, den hjælper godt som psoriasis behandling

Psoriasis Alternativ Behandling

Hvad er Psoriasis?

Psoriasis er en stofskiftesygdom der rammer over 2 % af befolkningen. Sygdommen viser sig i huden ved røde, skællende pletter, mest på albuer, knæ og i hårbunden. Psoriasis er også en autoimmun lidelse, idet celler fra immunsystemet invaderer huden.

Huden består af 2 lag celler. Det inderste lag (Derma) vokser udad for at danne den hårdere overhud ( Epiderma). Mens overhuden hos et sundt menneske fornys ca. én gang om må neden så udskiftes den med få dages mellemrum hos et menneske med psoriasis hvorved skællene dannes. Derved udvides hudens blodkar hvorved psoriasispletterne gerne er røde og irriterede.

Psoriasis Alternativ behandling

Der findes heldigvis effektive, sikre og valafprøvede og giftfrie, alternative kure mod Psoriasis. Der er ingen af de følgende planer A, B, C som nødvendigvis er bedre end de andre. Det gælder om at finde en kur som man har tiltro til at og som passser til ens temperement.

PLAN A: Edgar Cayses Psoriasis Kur

Det kan anbefales at købe bogen Healing Psoriasis – John O.A. Pagano. Man kan anskaffe sig bogen billigt på http://www.amazon.co.uk

Forfatteren til ovennævnte bog – Den amerikanske kiropraktor Dr John Pagano har haft stor succes med at behandle Psoriasis efter anvisninger fra det berømte amerikanske medie Edgar Cayce.

Ifølge Dr. John Pagano/Cayce skyldes psoriasis at tyndtarmen bliver abnorm tynd hvorved toksiner og syrer uhindret kan passere tarmvæggene og derved trænge ind i lymfen og derfra videre til blodet.

På et tidspunkt kan nyrer og lever ikke udrense giftstofferne effektivt mere så kroppen forsøger at udrense dem gennem huden via svedkirtlerne. Som følge heraf skades huden og psoriasis bryder ud.

Årsagen til denne udtynding af tyndtarmen kan bla. skyldes dårlig udskildelse af affaldsstoffer og uhensigtsmæssig diæt.

Cayce materialet nævner endvidere at Psoriasis kan skyldes ubalance i ryghvirvlerne og negative følelsesmæssige faktorer. Det vil i formentligt normalt være andre faktorer end de rent fysiske involveret i sygdommen. Man kan også have arvet en disponering for sygdommen.

I en behandling af psoriasis vil naturligt indgå følgende:

 • 1. At fjerne de giftstoffer som findes i kroppen
 • 2. At forhindre yderligere giftstoffers indtrængen
 • 3. At hele de beskadigede tarmvægge

I korte træk går Edgar Cayces Psoriasis kur ud på, at man drikker rigeligt med vand dagen igennem og spiser en overvejende basisk kost dvs. masser af frugt og grønsager. Desuden undgår man stærkt syredannende mad som hvidt mel og sukker mm.

Vigtige elementer i behandlinger er indvendig udrensning, lavement, diæter og urtete. Desuden er det godt at fokusere på ekstern hudbehandling da der er her problemet manifesterer sig.

Nærmere detaljer er beskrevet i bogen ” Psoriasis – den naturlige alternative behandling. ”
I behandlingen anbefales te af Farvetidsel samt Elme Bark pulver for at hele de porøse tarmvægge og rense nyrer og lever for giftstoffer.

PLAN B: Tag MMS Natriumklorit i 3 uger

MMS har vist sig at være meget effektiv mod psoriasis. Selv om det undertiden lykkes for nogle at få psoriasis under kontrol ved kun at bruge én af de 4 protokoller som anbefales så er det mest sikkert at bruge dem alle sammen.

MMS 1000 Protokol – Her bruger man en meget svag opløsning på 0,00004 % Natriumklorit som man indtager indvortes i 3 uger.

MMS Hudspraynings Protokol – Her sprayer man huden flere gange med on opløsning af MMS

MMS i en sæk – Gennem denne procedure sveder man mange giftstoffer ud fra huden.

Hvis psoriasis er forsvunden i løbet af de 3 uger så opbyg derefter et stærkere immunforsvar med nogle kosttilskud. Så er der mindre chanche for at psoriasis vender tilbage. MMS tilvejebringer nemlig ikke næringsstoffer til kroppen.

Hvis psoriasis er bedre efter 3 uger men ikke helt forsvunden så hold pause i 3 uger hvor du tager kosttilskud.Derefter kan du tage 3 uger mere med MMS.

Psoriasis og Kosttilskud

Ifølge Dr. Joel Wallach spiller glutenallergi og anden allergi meget ind i forekomsten af psoriasis idet der sker nogle forandringer i tarmene som bevirker at der er nogle næringsmidler som ikke bliver absorberet af tarmen.

Wallach anbefaler derfor at man bliver testet for fødevareallergi og dernæst enten undgår allergenerne eller følger en allergi rotationsplan mod fødevareallergi.

Super Enzymes Now 1 kapsel 3 gange dagligt til et hovedmåltid Enzymer Vegan Vegetarisk alternativ Kobber 2 mg 2 mg dagligt Zink (Picolinate) 15 mg 3 gange dagligt Selenium 200 mcg 500 – 1000 mikrogram dagligt E-Vitamin 400 I.U. Non GMO E Vitamin 800-1200 IU dagligt Lecithin Granulat Non GMO 2,5g 3 gange dagligt sammen med måltidet Essentielle fedtsyrer-O. 3-6-9 2 kapsler 3 gange dagligt til et hovedmåltid Folat (B9) 800 mikrogram 15-25 mg dagligt – få det testet hos lægen

NB Desuden anbefales A Vitamin helst som betacaroten (efter behov) . For en varig gennemgribende behandling kan man evt. kombinere med Edgar Cayces anvisninger efter plan A. anvisninger.

Suplerende Psoriasis Kosttilskud

rækkefølge sinequan

Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop følelser er det sværeste for mange at tale om.

Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en fælles forståelse.

I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde jeres kærlighed.

Gennem de seneste tyve år har jeg hjulpet tusindvis af par med at genfinde glæden og lysten til hinanden og finde balance i et kærlighedsforhold.

Husk, at parterapi også kan anvendes præventivt, før skaden er sket, og stridigheder er opstået. Som en investering i jeres fremtid sammen.

INDIVIDUEL TERAPI

Vi er alle nybegyndere i at leve et liv. Ingen af os har prøvet det før. Derfor kan vi alle rende ind i nogle udfordringer som vi har brug for hjælp til at løse. Det kan være negative mønstre, som vi ønsker at bryde, sorg som vi ikke kan komme over, eller andre af livets mange udfordringer.

Individuel Terapi handler om at klæde dig på til det du kæmper med. For i sidste ende at opnå øget livskvalitet og indsigt i dig selv.

Livet er en lang række af nye oplevelser, og det er ikke alle, vi er rustet til at klare alene.

Men det som vi kan lære af det giver os indsigt, udvikler os og herfra udspringer livsglæde og selvforståelse.

Psykoterapi går bagom de følelser der spænder ben for dig, bag om de handlingsmønstre der blokerer dig og finder frem til årsagen. Ofte eksisterer det på et ubevidst plan og at få indsigt i det er en vidunderligt oplevelse, for det betyder at du pludselig kan tage styring.

Hvis dit følelsesliv var en bil er psykoterapi og indsigt i dig selv, det som sætter dig bag rattet.

Psykodynamisk og oplevelses orienteret psykoterapi, intensiv kropsterapi, Life coaching/executive coaching.

Du kan ud over samtale, psykoterapi og coaching modtage behandling og hjælp, via flere anerkendte terapi former.
For eksempel kropterapi, kost og ernærings vejledning, auriculoterapi (fransk øreakupunktur), posturologi, blid manuel terapi, rideterapi og terapeutisk intervention med heste inddraget.

Professionel hjælp ved stress og angst
Konflikthåndtering, krisehjælp og stress håndtering

Læs mere om Gitte Sperlings professionelle baggrund her

Optaget i- og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening
læs her hvad det betyder for dig?)

Har du brug for en samtale eller flere samtaler i forløb, med professionel og certificeret psykoterapeut så ring og bestil tid i dag.

Er du psykisk sårbar, særligt sensitiv?

– måske du er psykisk sårbar? ( eller du har et barn som er )
– måske du har stress eller angst og har brug for støtte til at finde balancen igen?
– måske du har smerter eller anden fysiske symptomer?
Du kan her på klinikken vælge en enkeltstående samtale eller kombinere med behandling for gensidig understøttelse. Læs mere…
Velkommen

Telefontid alle hverdage kl. 7-10
2082 3511

Frederikslystvej 75
8723 Løsning
Kort til klinikken​

Tlf.: 2082 3511
SMS besvares i åbningstiden så vidt det er muligt.
Send e-mail

Mandag - Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag fra 7.00 - 12.00

Bus: 202 til Ølsted/Løsning
Tog: Nærmeste station Hedensted og Horsens

Parkering: Bag om gården
Handikapvenlig privat P-plads.

Ved manuel behandling så husk at medbringe dit eget lagen og håndklæde.
Ved terapi med heste husk praktisk tøj og strøvler.

En psykoterapeut kan
– Støtte dig i din personlige udvikling
– Være katalysator i din udviklingsproces
– Indgå i tæt sparring omkring livskriser

Psykoterapeuten menneske/professionel
– Har faglig uddannelse
– Har faglig viden og livserfaring
– Kan være i den nære og svære samtale
– Ser sammenhænge med andre øjne
– Sætter dig i centrum
– Stiller dig spørgsmål andre ikke gør

En psykoterapeut
– Har tavshedspligt
– Er underlagt etiske regelsæt
– Mestrer forskellige metoder

En psykoterapeut har en faglig indsigt der er nødvendig for din udvikling

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel, du bør derfor være kritisk i dit valg og søge følgende oplysninger hos en kommende terapeut:

 • Psykoterapeutens uddannelse
 • Terapeutiske retning(er) og arbejdsmetoder.
 • Matcher terapeutens viden og erfaringer med dine behov.Du kan læse mere om mine arbejdsområder i menuen til venstre samt under terapiretninger i menulinien øverst på siden.

 1. Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel.
 2. En Psykoterapeut har grunduddannelse og erfaring, der kvalificerer til en psykoterapeutisk efteruddannelse.
 3. En Psykoterapeutisk uddannelse er af min 4 -års varighed. En kombination af teori og praktisk træning i terapeutisk samtale.
 4. Uddannelsesstedet er godkendt/evalueret.
 5. Psykoterapeuten har gennemgået egenterapi forløb.
 6. Psykoterapeuten har ofte et specialefelt.
 7. Psykoterapeuten modtager supervision hos faguddannede
  psykoterapeuter/psykologer.
 8. Psykoterapeuter stiller ikke diagnose
 9. Psykoterapeuter udskriver ikke medicin.
 10. Psykoterapeuter har ikke overenskomst med sygesikringen.

Jeg interesserer mig for sammenhængen i krop og psyke, og for hvordan man ved at kombinere viden om psykologi/fysiologi/neuropsykologi, aktivt i terapien kan fremme de selvhelbredende kræfter, som er iboende i hver af os. Og dermed hjælpe den enkelte mod egen balance.

sinequan 150 mg

It's common for psoriasis to show up on the genitals of men and women. Psoriasis of the penis can occur on circumcised and uncircumcised men, and is generally found on the glans (round area at the end) and/or the shaft of the penis. Psoriasis can also be found anywhere in the groin area.

The most common type of psoriasis of the penis is inverse psoriasis, which doesn't have the scaling that's typically seen in plaque psoriasis. Instead, it usually shows up as smooth lesions or patches that are dry, shiny and red or pinkish in color.

Like psoriasis elsewhere, penis psoriasis can be triggered by a number of things; contraceptives like spermicidal creams, tight-fitting clothes or sexual intercourse are known cause penis psoriasis. It can also flare-up spontaneously without any apparent cause or trigger.

When psoriasis affects the penis, it can cause a significant amount of physical discomfort and often interferes with sexual activity. It cannot, however, be spread from one person to another by sexual contact (or any other kind of contact).

Treating penis psoriasis can be more difficult than treating psoriasis on other parts of the body because of the thinness of the skin in the genital area and its increased sensitivity. For example, coal tar and tazarotene aren't usually used here because of the potential for irritation. Mild topical treatments and ultraviolet (UV) light are more often prescribed.

The most widely used topical treatments for psoriasis of the penis are tacrolimus ointment or pimecrolimus cream, which can be effective but can also cause some irritation. Other topical treatments include low-strength corticosteroid and calcipotriene (sometimes mixed with petroleum jelly), but these must be used carefully because of irritation, permanent thinning of the skin and other side effects.

UV light is also effective at treating penis psoriasis, but it must be used cautiously. Much lower doses of UV light are used when treating the genital area because of the potential for severe burning of the thinner skin in this area.

Some doctors avoid prescribing systemic treatments when psoriasis occurs primarily in the genital area, but other doctors may prescribe it when topical creams and light therapy aren't effective. Ask your doctor which treatments will give you the best results.

Other tips for managing penis psoriasis include:

 • keeping the genital area clean
 • wearing a lubricated condom during intercourse
 • washing off medication before sexual activity, then reapplying it after

Talk with your sexual partner(s) so they have a better understanding of psoriasis and how it affects you.

National Psoriasis Foundation

The Psoriasis Association (UK)

Publication Review By: the Editorial staff at HealthCommunities.com

Published: 18 Feb 2011

Last Modified: 22 Jan 2015

Psoriasis er en af de mest udbredte hudsygdomme der findes. Det er en arvelig og kronisk sygdom der angriber hudens celler. I Danmark er det ca. 3% af befolkningen der er påvirket af denne sygdom. Dvs. 160.000 mennesker der må døje med denne irriterende lidelse. Der er ingen forskel på køn, da både mænd og kvinder bliver ramt lige hyppigt. Psoriasis opstår normalt mellem 12-30 års alderen, dette kan dog varierer fra person til person.

Psoriasis kan angribe stort set alle steder på kroppen og ses ofte i form af tør hud og kløende udslæt. Sygdommen skyldes kroppens egen immunforsvar, som overreagerer og danner hud celler 6-7 gange hurtigere end hvad normen er.

Kan bruges til både voksne samt børn
Epaderm Emollient salve

Mild, brugervenlig og effektiv
Epaderm 2-i-1

Effektiv med kultjæreekstrakt
Exorex Lotion 5%

Føler du dig usikker på hvad psoriasis er, så kan du læse meget mere om det i disse 3 bøger, her vil du lære meget mere om de forskellige former af psoriasis, hvilke behandlingsformer der findes, samt hvad du selv kan gøre for at hæmme symptomerne. Livet består ikke kun i at sluge piller som lægen giver dig, der er utrolig meget man selv kan gøre og derved hæmme udviklingen af denne sygdom.

Informativ viden
Skrevet af M. Fjordgård

Psoriasis håndbog
Skrevet af Solveig Esmann

Alternativ behandling
Skrevet af Dr. Paganos

I denne artikel gennemgår vi emner som:

 • Psoriasis behandling
 • Psoriasis former
 • Psoriasis symptomer
 • Psoriasis kost
 • Psoriasis produkter
 • Psoriasis nyheder

Der findes efterhånden en del forskellige behandlinger i forskellige former. Nogle er mere effektive end andre, desværre er de ikke alle uden bivirkninger. Jo større sværhedsgrad du har af psoriasis, desto flere bivirkninger indeholder behandlingen. Har du en mild form for psoriasis, så er det altid forslået at den første behandling skal bestå af cremer, salver, gel og olier. Denne form af behandling kan håndkøbes enten i fysiske butikker eller på nettet. Denne form for psoriasis behandling er den mildeste der findes. Det eneste der kræves af dig er at du smører det indkøbte på det på rørte område efter anbefaling. Da vi alle er forskellige, har det den betydning at nogle af disse olier, cremer, gel og salver ikke vil virke helt efter hensigten, derfor må du personligt finde frem til den creme, olie, gel eller salve der virker bedst for dig. Ser det ud til at intet virker så bliver du nød til at rykke til andre metoder som har flere alvorlige bivirkninger. Dette er selvfølgelig uheldigt, da det både er del dyrere og mere langsommelig behandling. Her må du tage kontakt til din personlig læge.

Årsagen til psoriasis er stadig ukendt, det har dog været muligt at udrede sygdomsforløbet. Der er stærk indikation på, at det er de hvide blodlegemer der er årsagen til psoriasis udvikler sig. De hvide blodlegemer som er en del af kroppens naturlige immunforsvar, bevæger sig ud i huden, hvor de påvirker hudcellerne til at dele sig 6-7 gange hurtigere end det normale.
Denne proces kan sættes i gang af stress, skrammer og rifter i huden, infektion, koldt vejr og endda nogle former for medicin. Huden bliver inflammeret (rød og hævet). I kapløbet om at få kroppen til at bevare sit normale niveau, begynder cellerne at dele sig med en utrolig fart. Hvor det normalt tager 28 dage for den enkelte celle at udvikle sig, sker dette på blot 3-4 dage. Kroppen prøver derefter at skille sig af med de ekstra hudceller, der kan ses som de tykke, hvide skæl.

 • Psoriasis er en arvelig og kronisk sygdom.
 • Ca. 3% af Danmarks befolkning er ramt af denne sygdom i forskellige former.
 • Overreaktion af immunforsvaret hvor hudcellerne dannes 6-7 gange hurtigere end hvad normen er.
 • Ses ofte som højrødt udslet med hvide skæl.
 • Sygdommen ses ofte på: albue, knæ, knoer skulder samt ryggen. Andre steder på kroppen er dog ikke udelukket.
 • Risikoen vil altid være tilstede for et nyt udbrud, også selv om der har været lange sygdomsfrie perioder.
 • Psoriasis smitter ikke.


En kort video om Psoriasis med “The Doctors” og Stacy London.

For flere tusinde år siden blev psoriasis beskrevet som en slags spedalskhed. Navnet ”Psoriasis” stammer fra oldgræsk og betyder ”kløe”. I dag ved man, at det er en immunologisk sygdom som ikke smitter.

Der findes forskellige former for psoriasis i både udbredelsen samt forløbet af sygdommen. Det starter ofte med små røde hævelser, der vokser i størrelse hvorved der også dannes hvide skæl.

Hvis man har mistanke om, at man lider af psoriasis, skal du tage kontakt til din praktiserende læge. Han/hun vil henvise dig til en hudlæge, der derefter kan stille en kvalificeret diagnose og muligvis også sætte en behandling i gang. Psoriasis er en kronisk sygdom, det vil sige at den ikke kan helbredes, der findes dog mange behandlings muligheder, afhængig af sværhedsgraden og typen af psoriasis.
Kommer udbruddene med jævne mellemrum, kan disse skyldes bestemte faktorer. Finder du frem til synderen, kan du fremover forebygge nye udbrud i en vis grad. Her gælder det stress, rygning, alkohol, visse typer medicin og kulde.

Føler du dig alene med lidelsen og du tænker at ingen kan forstå dig. Måske tør du ikke at gå udenfor på baggrund af slem psoriasis. Der findes en glimrende side hvor du kan finde et fællesskab for alle der er pårørte af psoriasis. På Danmarks Psoriasis Forening kan du finder andre som dig, læse nyheder samt meget andet om denne sygdom. Hvis du har brug for støtte i kampen mod psoriasis, er dette det helt rette sted.

Et godt råd til psoriasis ramte er, at have en god creme ved hånden og holde huden smidig. Her er der tale om en creme eller salve uden tilsætningsstoffer og alt for mange kemikalier, da disse kan gøre det værre.

Psoriasis er en af de mest almindelige og udbredte sygdomme. Det er en autoimmun og kronisk sygdom der kan ramme mænd og kvinder uanset alder. Størst risiko for udviklingen af psoriasis forekommer dog ved 10-30 års alderen.

 • Psoriasis symptomer kan vise sig på mange måder.
 • Hyppigste form for psoriasis ses som velafgrænsede skællende eller røde områder, størrelsen kan variere fra små dråbe formede pletter til håndflade store områder.
 • Psoriasis rammer tit huden, det er dog kendt at det kan ramme både negle og led. Ved angreb på neglene, vil der tydeligt kunne ses fordybninger i negleoverfladen, striber eller løsningen af neglen. Derudover ses der også gullig misfarvning. Er der tale om led, så kan området hæve og være meget smertefuld.
 • Forløbet med sygdommen kan variere meget i intensitet med perioder. Da psoriasis er kronisk vil den aldrig helt forsvinde, selv om det ser ud til at den er gået helt væk, der findes flere forskellige metoder at hæmme udbruddene.

Psoriasis findes i flere forskellige undertyper af sygdommen. De har hver især deres egne symptomer og sine karakteristiske træk. Du kan læse mere om undertyperne her:

hvor meget desyrel package