hvor kan man købe doxycycline side

doxycycline ingen recepty

 • Cremer, som tilføjes til din hud
 • Fototerapi – din hud eksponeres for ultraviolet lys
 • Systematiske behandlinger såsom injiceret medicin, som virker gennem hele kroppen

Ofte er forskellige behandlinger brugt i kombination med hinanden. Ligeledes må din behandling ofte evalueres, for at se, om det er den helt rette behandling af din psoriasis. Herunder vil vi uddybe de forskellige typer behandlinger.

Cremer virker ved at fugte din hud på de berørte steder, samt behandle symptomerne gennem en unik kombination af psoriasis-modvirkende ingredienser. Har du en mild form for sygdommen, kan disse cremer virkelig gøre underværker. Hovedårsagen til at benytte sig af cremer er, at det er billigt, nemt, og det kan hurtigt reducere kløe, rødme og skaller. Disse cremer findes i mange former og størrelser, og kan købes receptfri fra apoteker eller hudplejeforretninger. Vi anbefaler produkter fra mærket Anasor.E™, som har vist sig yderst effektive mod milde former for psoriasis. Flere års forskning har også understreget den gavnlige effekt ved brug af behandlingsmetoder indeholdende emu olie, der er anerkendt af dermatologer for dens effektive virkning til at lindre ubehagelige psoriasis symptomer.

Fototerapi er en alternativ type af behandling, hvis cremer eller sprays ikke giver den ønskede effekt. Fototerapi virker igennem naturligt og kunstigt lys til at behandle psoriasis. Disse behandlinger bliver primært foretaget på sygehuset, men nogle dermatologer og hudlæger kan ligeledes behandle klienter med fototerapi på deres klinikker.

Konceptet med fototerapi har længe været velkendt, men det er en behandling til de færreste. For det første er det dyrt, langsommeligt og en relativt kompliceret behandling. Behandlingen foregår ved, at din hud bliver udsat for ultraviolet B-lys, som er lys, der sendes i en bølgelængde, således at den er usynlig for det menneskelige øje.

Generelt er fototerapi en løsning man benytter, hvis man ikke har oplevet nogen fremgang ved cremer, sprays eller andre typer af behandling. Lyset gør produktionen af hudceller langsommere, hvilket er hovedårsagen til psoriasis (hudcellerne dannes for hurtigt og bliver overproduceret). Hver fototerapi-session tager kun få minutter, men du kan forvente at skulle besøge hospitalet 3-4 gange om ugen i op til 6-8 uger.

Hvis din psoriasis er af svær grad, og andre behandlingsformer ikke har virket, kan du med fordel prøve systematiske behandlinger i form af injiceret medicin. Disse typer behandling kan være utroligt effektive, men ligeledes forårsage alvorlige bivirkninger. Før du starter en behandling, bør du konsulteret ved din praktiserende læge. Generelt findes der to former af systematisk behandling: non-biologiske, typisk givet som tablet eller kapsel, og biologiske behandlinger, typisk givet som injiceret medicin.

Lige meget hvilken behandlingstype du vælger, vil der altid være fordele og ulemper. Generelt anbefaler vi alle, som lider af hudsygdommen, at prøve de mere milde behandlingsformer såsom cremer og sprays, da disse er mest skånsomme for kroppen og i mange tilfælde kan vise sig yderst effektive. Har disse ingen effekt på længere sigt, kan du altid tage en snak med din praktiserende læge, og få anbefalet en af ovenstående behandlingsmetoder.

Selvom denne hudsygdom heldigvis kun er en mindre irritation for mange, kan det have en signifikant indflydelse på andre. På det psykiske plan, kan folk med synlige symptomer opleve et mindre selvværd. Der kan ligeledes opstå stor fysisk indflydelse, da der let kan opstå smerter og opsvulmede led omkring det inficerede område. Af den grund er psoriasis behandling for disse personer en høj prioritering og mange studier laver løbende forskning i at finde en decideret kur på denne hudsygdom. Indtil denne kur findes kan enhver med fordel anvende cremer og sprays som behandling og til lindring af symptomer. Er du i tvivl om hvilke muligheder du har, som person ramt af sygdommen, anbefaler vi at snakke med din praktiserende læge, eller læse videre online.

ShytoBuy har mere end 10 års erfaring i behandling af diverse lidelser. Har du yderligere spørgsmål til psoriasis er du velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice på enten livechat, e-mail eller telefon alle hverdage fra 10-18. Vi står til din rådighed og ønsker at hjælpe dig med at løse netop dit problem.

Psoriasisgigt er en inflammatorisk (betændelsesagtig) gigtsygdom, der ikke kan kureres. Men den kan behandles med medicin, der kan dæmpe betændelsen og lindre symptomerne.

Når du får diagnosen psoriasisgigt, vil du komme i behandling med medicin. Den medicinske behandling kan ikke helbrede dig, men den kan dæmpe betændelsen i dine led og lindre dine smerter.

Psoriasisgigt skal behandles medicinsk af en speciallæge (reumatolog).

Der kan være stor forskel på, hvordan sygdommen viser sig, og hvordan den udvikler sig. Det kan derfor være vanskeligt på forhånd at vide, præcis hvilken medicin der er bedst for netop dig, og det er ikke usædvanligt, at man må prøve sig frem, før man finder den mest effektive behandling.

Der findes flere midler til behandling af inflammatoriske gigtsygdomme som psoriasisgigt:

 • Hurtigtvirkende betændelsesdæmpende midler – NSAID og binyrebarkhormon.
 • Langsomtvirkende betændelsesdæmpende midler (hvor methotrexat er lægens 1. valg).
 • Biologiske midler.
 • Smertestillende midler.

De hurtigtvirkende betændelsesdæmpende lægemidler gives for at få gigtbetændelsen under kontrol med det samme – og ofte sammen med langsomtvirkende medicin, som først virker efter nogle måneder.

En del mennesker med psoriasisgigt har et mildt sygdomsforløb, hvor kun et enkelt eller ganske få led angribes af betændelse. Hører du til denne gruppe, vil du formentlig kunne klare dig med betændelsesdæmpende, smertestillende medicin – såkaldte gigtpiller eller NSAID-præparater.

NSAID er en forkortelse for Non-Steroide Anti-Inflammatoriske Drugs. Det vil sige, at de ikke indeholder binyrebarkhormon, men alligevel har en vis dæmpende virkning på betændelsen i leddet. Indholdsstofferne kan være ibuprofen eller naproxen.

Medicinen virker inden for få dage og viser sig ved mindre morgenstivhed og færre smerter, og har du feber, dæmpes også den.

Et af de kraftigst virkende betændelseshæmmende midler med binyrebarkhormon er prednisolon. Det virker i løbet af 1-2 døgn, og det føles ofte som en stor lettelse, at smerterne aftager, ledhævelsen falder, og stivheden i leddene mindskes. Prednisolon bliver i nogle tilfælde ordineret som tabletter, men for det meste gives stoffet som indsprøjtning direkte i et led eller en muskel.

Hvis du har gigtbetændelse i flere led og sener, og de er hævede og gør ondt, vil du formentlig blive sat i en behandling, der svarer til den, der ordineres ved leddegigt. Den består som regel af en kombination af to typer betændelsesdæmpende lægemidler: et langsomtvirkende og et hurtigtvirkende.

De langsomtvirkende lægemidler har ofte først effekt efter et par måneders konstant brug. Langsomtvirkende lægemidler hæmmer på langt sigt betændelsen i leddene og forstyrrelser i immunsystemet. Erfaringen viser, at disse stoffer kan give færre ømme og hævede led. Stofferne, som omfatter methotrexat, leflonumid (Arava) og Salazopyrin, har alle en hæmmende virkning på celler, herunder især betændelsesceller.

Hvis du ikke har god effekt af den ovennævnte traditionelle medicinske behandling, eller hvis bivirkningerne er for kraftige, vil din læge vurdere, om behandling med biologiske lægemidler kan være en mulighed.

Denne type behandling skal lægen først visitere dig til, og den kan kun ordineres på specialafdelinger på hospitalerne. I øjeblikket er det de såkaldte TNF-alfa-hæmmere, der anvendes ved psoriasisgigt.

De fleste mennesker med psoriasisgigt har brug for smertestillende medicin sideløbende med behandlingen med betændelsesdæmpende lægemidler. Simple smertestillende midler omfatter bl.a. præparater med indholdsstoffet paracetamol. Det har få bivirkninger, hvis du nøjes med op til 3-4 g i døgnet. Paracetamol fås i håndkøb (Pamol, Panodil, Pinex), men er billigere på recept.

Kodein og tramadol er receptpligtige lægemidler. De kan virke sløvende og er derfor uforenelige med blandt andet bilkørsel. Du skal også være forsigtig med samtidig at tage sovemidler, beroligende midler eller drikke alkohol.

NSAID (f.eks. ibuprofen og naproxen) er en forkortelse for Non-Steroide Anti-Inflammatoriske Drugs. De har en både smertestillende og betændelsesdæmpende effekt, men har også flere bivirkninger end de simple smertestillende midler.

Ud over medicinsk smertebehandling kan også fysio- og ergoterapi og en øget bevidsthed om, hvordan du prioriterer de daglige gøremål, hjælpe dig til at håndtere smerterne.

Psoriasis er en særdeles irriterende sygdom, som påvirker hudens tilstand. Psoriasis påvirker mange millioner af mennesker over hele kloden. Den er især synlig blandt mennesker, som lever i udviklingslandene såsom Indien og mange af de afrikanske lande. Selvom det ikke er en livstruende sygdom, er den meget besværlig for de personer der lider af psoriasis. Psoriasis generere personen der har det, ved at frembringe kløe i huden, røde pletter, små sår, skallede hud overflader, og man vil som psoriasis patient meget gerne finde frem til en god og alternativ behandling mod psoriasis. Psoriasis kan hæmme hans eller hendes evne til at udføre dagligt arbejde på en effektiv måde. Det følgende afsnit belyser nogle af de kendte former inden for alternativ behandling af psoriasis, som er kendte for at give en gavnlig succes med den alternativ behandling, i rigtig mange tilfælde udmunder en alternativ behandling sig i at psoriasissen bliver mindsket til et niveau, hvor den ikke længere generer patienten.

kan jeg kobe doxycycline

Et godt forhold handler ikke om aldrig at have problemer. Det handler om, hvordan I kommer videre sammen.

At dele liv med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Men nogle gange kan små uenigheder vokse sig større, som en knude imellem jer af fortvivlede følelser, som synes umulige at løsne.

Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop følelser er det sværeste for mange at tale om.

Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en fælles forståelse.

I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde jeres kærlighed.

Gennem de seneste tyve år har jeg hjulpet tusindvis af par med at genfinde glæden og lysten til hinanden og finde balance i et kærlighedsforhold.

Husk, at parterapi også kan anvendes præventivt, før skaden er sket, og stridigheder er opstået. Som en investering i jeres fremtid sammen.

INDIVIDUEL TERAPI

Vi er alle nybegyndere i at leve et liv. Ingen af os har prøvet det før. Derfor kan vi alle rende ind i nogle udfordringer som vi har brug for hjælp til at løse. Det kan være negative mønstre, som vi ønsker at bryde, sorg som vi ikke kan komme over, eller andre af livets mange udfordringer.

Individuel Terapi handler om at klæde dig på til det du kæmper med. For i sidste ende at opnå øget livskvalitet og indsigt i dig selv.

Livet er en lang række af nye oplevelser, og det er ikke alle, vi er rustet til at klare alene.

Men det som vi kan lære af det giver os indsigt, udvikler os og herfra udspringer livsglæde og selvforståelse.

Psykoterapi går bagom de følelser der spænder ben for dig, bag om de handlingsmønstre der blokerer dig og finder frem til årsagen. Ofte eksisterer det på et ubevidst plan og at få indsigt i det er en vidunderligt oplevelse, for det betyder at du pludselig kan tage styring.

Hvis dit følelsesliv var en bil er psykoterapi og indsigt i dig selv, det som sætter dig bag rattet.

 • I was recently asked by the Norwegian editor of The Nordic Psychiatrist, Anne Kristine Bergem, if I could write a brief piece (400 words) outlining what I think is the most salient present issue for the field of psychotherapy. There are a host of salient issues pertaining to psychotherapy, but I decided to write a brief commentary entitled “The limited evidence for effectiveness of psychotherapy”. A less provoking and more precise title, however, would probably be “Can we be confident about estimates of treatment effects achieved in psychotherapy trials?” The entire issue of The Nordic Psychiatrist can be accessed here.

Den 28. mars holdt jeg en korfattet presentasjon som innledning til en fagdag om psykoterapi for psykologer og leger ansatt i Psykisk helsevern ved St. Olavs Hospital. Presentasjonen kan sees her.

Fredagsforelesning holdt ved Nidaros DPS.

I lag med Truls Ryum har jeg skrevet et kapittel om psykoterapiforskning i boka Psykoterapi: Tilnærminger og metoder, redigert av Roger Hagen og Leif Edward Ottesen Kennair. I forbindelse med lanseringen av boka holdt jeg et kort innlegg om psykoterapiforskning. Lysbildene fra presentasjonen kan sees her:

Does dissociation moderate treatment outcomes of narrative exposure therapy for PTSD? A secondary analysis from a randomized controlled clinical trial

I lag med Håkon Stenmark, Frank Neuner og Hans M. Nordahl har jeg skrevet en artikkel hvor vi undersøker om dissosiative symptomer, som derealisasjon og depersonalisering, påvirker behandllingsutfall av narrativ eksponeringsterapi for PTSD hos alvorlig traumatiserte flyktninger og asylsøkere. Abstract kan leses under, mens fulltekst kan leses i Behaviour Research and Therapy.

Dissociative symptoms, especially depersonalisation and derealisation, are often perceived as a contraindication for exposure-based treatments of posttraumatic stress disorder (PTSD) despite limited empirical evidence. The present paper examines whether derealisation and depersonalisation influence the treatment outcomes of narrative exposure therapy (NET) and treatment as usual (TaU) among severely traumatised asylum seekers and refugees. We performed a secondary analysis of a recently published randomized controlled multicentre trial comparing NET and TaU for the treatment of PTSD in asylum seekers and refugees. In order to investigate whether depersonalisation and derealisation moderate treatment outcomes, a number of moderated multiple, blockwise regression analyses were conducted. Missing data were handled with multiple imputation. The main finding from intention-to-treat analyses is that derealisation and depersonalisation overall do not moderate the treatment outcomes of either NET or TaU. The treatment condition was the most stable predictor of residual gain scores across outcome measures, with NET being associated with lower residual gain scores indicating better treatment outcomes. The present study substantiates and extends previous research indicating that dissociative symptoms such as derealisation and depersonalisation do not moderate the treatment outcome of exposure-based treatments for PTSD.

Dissociation is often perceived as a contraindication for exposure-based treatments for PTSD.

We examined whether depersonalisation or derealisation moderated treatment outcomes of NET and TaU.

Derealisation and depersonalisation did not moderate treatment outcomes of NET or TaU.

The Spiritual Psychotherapy Training Program is an innovative approach to psychotherapy, addressing the needs of the soul and spirit as well as the human experience.

Our Training Program is a competency based and encourages learning from both the intellectual and the experiential. Student learning outcomes are continually assessed ensuring they successfully move through the program gaining greater depth of awareness of their own Self; at the same time building professional and best practice skill set and knowledge of current psychotherapies and techniques.

In addition to psychotherapeutic basics such as building self-esteem and a healthy ego, establishing boundaries and family systems and relational dynamics; we explore beyond ordinary consciousness, acknowledging the miracle of the soul, mystical experiences and multi-dimensional awareness in therapy.

Benefits of this Program

The program is a comprehensive, evidence-based cohesive series of courses interwoven to provide the broadest opportunity for students to explore and learn the myriad modalities, techniques and theoretical foundations.

Transformational Arts recognizes the unique individuality of humans and espouses no singular theory or modality of psychotherapy; it sees the potential of most techniques as tools to assist each person where they are at.

This program meets the entry to practice competencies curriculum of the College of Registered Psychotherapists of Ontario (CRPO) for those contemplating a career and licensure to practice in Ontario.

Most Faculty members are themselves graduates of the Psychotherapy program and are either Registered Psychotherapists (RP) or hold other professional designations and/or titles.

Spiritual values and ethics are interlinked with teachings and classroom experience.

Various states of consciousness are experienced through meditation, focusing, energy work, sound work and prayer as a means of deepening the students’ self-awareness and promoting spiritual growth.

The program is inclusive, diversified, multi-cultural, non-denominational, and not religious. It embraces the Ontario Human Rights Code.

You are encouraged to develop your own belief system which resonates and is meaningful to you.

hvor kan jeg købe doxycycline dosage

Leg. psykoterapeut. Avtal med Region Skåne PDT och IPT, även par välkomna för rådgivning/stödsamtal. Läs mer.

Välkommen till leg. psykoterapeut Lennart Karp

Ingår i vårdvalet hälsoval psykoterapi PDT-lång (upp till 25 samtalstillfällen) och IPT-korttidsterapi.

Här får du hjälp med psykoterapeutisk behandling vid nedstämdhet, depression, oro, ångest och stress samt problem i relationer. Psykodynamisk psykoterapi.

Öppettider: Enligt överenskommelse och i regel första tid 10 och senaste tid 18

Information till patienter

Telefontider:
Ring eller skicka SMS dagtid på 076-2629078.
Det går också bra att skicka mail till adressen: lennart.karp@malmopsykoterapi. se

Leg. psykoterapeut, socionom. Avtal med Region Skåne KBT, PDT, IPT. Läs mer.

Har du känslomässiga problem som du har svårt att lösa på egen hand eller med närstående? Då kan det vara hjälpande att prata med en professionell samtalspartner. Jag har arbetat med samtalsterapi i flera år, både i privat regi och inom den offentliga vården. Jag är legitimerad psykoterapeut och är ackrediterad av Region Skåne inom Vårdval Psykoterapi i KBT, kognitiv psykoterapi, IPT, interpersonell psykoterapi och PDT, psykodynamisk terapi, med relationell inriktning. Jag tar emot dig som har remiss från din läkare på din vårdcentral. Högkostnadsskydd gäller. Jag tar också emot dig som söker samtal på privat basis.

Mer information finns på min hemsida:
www.albapsykoterapi.se

Leg. psykolog, leg. psykoterapeut. Avtal med Region Skåne PDT. Läs mer.

Hos mig kan du i lugn och ro få möjlighet att landa och få hjälp att förstå dig själv. Psykoterapi är ett arbete vi gör tillsammans. Det kan exempelvis innebära att ta sig igenom en kris, bearbeta svåra eller bortträngda upplevelser och känslor, förstå sina relationer och/eller hitta nya sätt att förhålla sig till livet. Ibland vet man varför man mår dåligt, ibland inte, därför är psykoterapin en resa som anpassas efter den du är och där du befinner dig just nu. Du kontaktar mig via mail; maria.skogsberg@petripsykoterapigrupp.se eller tel: 0739414175. Läs mer om Maria på hennes sida.

Leg. psykoterapeut och socionom. Avtal med Region Skåne PDT. Läs mer.

Jag är legitimerad psykoterapeut och socionom med lång erfarenhet av behandlingsarbete och psykoterapi. I psykodynamisk terapi kan du och jag samtala i en trygg och tillitsfull miljö. Förtroliga samtal kan hjälpa om du hamnat i en livskris eller fastnat i ett problematiskt livsmönster. Kanske är du nedstämd eller deprimerad, känner oro eller ångest, sover dåligt eller har problem med relationer. Det kan också vara så att du vill förstå dig själv bättre och känna mer mening i livet. Tillsammans kan vi genom terapin utforska och bearbeta dina tankar och känslor, vilket ger dig ett bättre mående.

Välkommen att ta kontakt på mobil 0768-909012 eller mail marija.petersson@ petripsykoterapigrupp.se

Leg. psykoterapeut, special lärare, symboldramaterapeut. Avtal med Region Skåne PDT, KB, IPT. Läs mer.

Jag är legitimerad psykoterapeut med många års kvalificerad erfarenhet. Mitt arbete vilar på psykodynamisk grund. Förutom psykodynamisk psykoterapi (PDT) arbetar jag med kortare kognitiv beteendeterapi (KBT) och interpersonell psykoterapi (IPT). Symboldrama ingår i min utbildning. Jag är godkänd behandlare inom Region Skånes Rehabiliteringsgaranti.
Du är välkommen att kontakta mig om du har problem som du inte kommer tillrätta med själv som gör att du känner behov av en utomstående samtalspartner med tystnadsplikt. Tillsammans kommer vi fram till vilket arbetssätt som passar just dig och din problematik. För mer information se min hemsida: www.pilkaherner.se

Socionom, leg. psykoterapeut, familjeterapeut, lärare och handledare i psykoterapi UHÄ. Läs mer.

Psykoterapi er en vej til at skabe personlig vækst og udvikling. En måde at blive klogere på sig selv på, samt en måde at komme videre, når livet gør ondt. Med psykoterapi kan man også lære at forholde sig til livet, som det nu én gang er – på godt og ondt. At få fred med det, der alligevel ikke kan ændres.

Psykoterapi kan derfor være relevant, hvis du står i en alvor og kaotisk livssituation, hvor du oplever, at tingene ramler omkring dig. Lige så relevant kan det være at benytte sig af psykoterapi og samtale, hvis du ønsker at få sparring og hjælp til at håndtere hverdagssituationer, hvor du ikke føler dig tilstrækkelig. Derudover henvender mange mennesker sig til en psykoterapeut, fordi de ønsker at udvikle sig personligt og blive mere hele og harmoniske mennesker.

Familie og venner vil ofte gerne hjælpe, men hvis den støtte og omsorg, du kan få her, ikke er tilstrækkelig, kan terapi og coaching være vejen til, at du kommer videre og genfinder din balance og livsglæde.

Min tilgang er, at det er dig, det handler om – og din særlige situation. Jeg tilbyder dig den sparring, de redskaber og den støtte, som du har brug for.

Hvad kan psykoterapi gøre for dig?
Psykoterapi baner vej for personlig udvikling. Et vellykket behandlings forløb vil hjælpe dig til at blive et mere helt menneske, samt hjælpe dig til at blive glad for at være, den du er. Du vil opdage, at noget af det, du bøvler med, rent faktisk kan forandre sig. Du vil få nye vinkler på dit problem og din aktuelle livssituation. Du vil få hjælp til at forstå dig selv og dine mønstre. Og i sær at bryde de mønstre og den adfærd, der ikke gør noget godt for dig. Du vil lære at ære og anerkende dine følelser, så du bliver i stand til at bruge dem positivt, fremfor at de bruger dig. Du vil igennem forløbet få øje på endnu flere af dine ressourcer, så du kan se dig selv i et mere positivt lys. Psykoterapi vil åbne op for mere lethed – og ikke mindst – øge din livsglæde og handlekraft.

Psykoterapi kan også være en måde at finde vej indtil nogle dybere og mere spirituelle kvaliteter. Du vil kunne lære, hvordan du kan leve mere ud fra en dybere del af dig selv med god kontakt til dit hjerte, din visdom, din kraft og potentialer.

 • Når livet på en eller anden måde “gør ondt”, og du er overvældet af dine følelser. Typiske livssituationer kan være sorg, kriser, stress, angst og depression
 • Hvis dit liv har taget en anden drejning end du havde regnet med. Det kan være, du er blevet skilt, har mistet dit arbejde eller har fået en sygdom, du skal lære at leve med.
 • Du er udfordret i dit arbejdsliv. Måske er du i tvivl om, om det er det rigtige arbejde og den rigtige arbejdsplads for dig.
 • Du har nogle dårlige vaner eller uhensigtsmæssige reaktioner, du gerne vil gøre op med.
 • Du er studerende, og du synes dit studie er meget overvældende. Det er svært at få det hele til at hænge sammen. Måske lider du af eksamensangst?
 • Dit selvværd er dalet, og du oplever alt for ofte, at du ikke slår til eller ikke er god nok. Du tænker rigtig meget over tingene, og ender ofte med at blive trist af det.
 • Du vil gerne have fred med at være den, du er.
 • Du har knas i forholdet til din kæreste, en forælder eller søn/datter. Du vil gerne forstå, hvad der sker – og have redskaber til at håndtere situationen.
 • Du har en traumatisk opvækst med i bagagen og har været udsat for f.eks. mobning, vold eller seksuelle overgreb. Måske har en af dine forældre lidt af psykisk sygdom eller haft et alkoholproblem. Læs evt. mere under chok og traumer

Psykoterapi vil give dig en større forståelse for og klarhed omkring dig selv og dine problemer, samt din måde at reagere på i disse sammenhænge.

Psykoterapi kan åbne op for at forstå årsager og sammenhænge, der har betydning for dine oplevelser og reaktioner i forbindelse med f.eks. stress, angst og depression

Psykoterapi kan gøre dig mere bevidst om dine tankemønstre. Du vil lære, hvordan du kan arbejde med at få ro i dine tanker, hvis du bekymrer dig meget, eller hvis dine tanker kører i ring og gør dig trist.

Du vil lære at mærke, forstå og håndtere svære følelser. Måske har du tidligere gemt følelserne af vejen eller udtrykt dem alt for kraftigt.

Du vil blive mere opmærksom på dine relationer og måden, du er sammen med andre på. Læs mere detaljeret om dette arbejde under styrk dine relationer og parterapi.

I psykoterapi kan du arbejde med at blive mere opmærksom på dine behov og dybere impulser. Hvad længes du efter? Hvordan kan du bevæge dig mere i retning af det liv, du ønsker dig? Hvordan kan du bruge dine potentialer og evner optimalt? Hvad har du lyst til at bidrage med i verden?

Psykoterapi kan hjælpe dig til at finde nye løsninger og nye måder at handle på i forhold til dine udfordringer. Det vil påvirke dit selvværd i positiv retning.