trimox uden receptor

trimox piller

Blaabjerghus Psykoterapi ligger i Varde. Du er velkommen både som privatperson, leder og medarbejder.

‪”Jeg kommer støt og roligt op på niveau igen, og tror faktisk jeg kan komme højere op end før.‬ ‪Jeg trives med mit “nye” livssyn, er blevet bedre til at bevare roen i pressede situationer. Jeg kan bedre sige fra overfor folk, der vil “læsse af” på mig. Det er simpelt hen ikke mit problem længere. ‬‪

Arbejde er stadig i store mængder – men nogle dage tager jeg dog fri allerede kl. 15-16.‬ ‪Tingene lykkes rigtigt godt nu, jeg har vundet endnu en kæmpeordre, som strækker sig helt ind i 2017. Samme dag blev jeg ringet op af en stor kunde, som ville øge samarbejdet med yderligere 50%.‬ ‪Det var en fantastisk dag – meget længe siden, jeg har været så glad.‬ ‪

Jeg var ikke kommet hertil uden Blaabjerghus. Det var jer, der tog mig i hånden, da det var allersværest, jer der bare var der for mig hele tiden, når jeg havde brug for det.‬ ‪Jeg havde en fantastisk uge i jeres hænder og jeres dejlige natur.‬ ‪Glæder mig til at komme forbi igen, på et frikvarter i kyndige hænder.‬

‪Tusind tak skal I have for alt det, I gør mig til.‬ ‪Vil anbefale Blaabjerghus til hvem som helst, der trænger til et frikvarter, dejlig omsorg og kyndig hjælp.”

Lars Møller

‪”Jeg var totalt i krise, efter at et barn i skolen havde reageret med vold. Jeg var i chok og kunne ikke sove eller huske. Alt kørte rundt i hovedet på mig.

‬‪Efter fem samtaler havde jeg fået overblik igen, og jeg kunne igen sove om natten. Jeg har fået lyst til klassen igen og ser det igen som en udfordring for mig at klare en svær klasse.‬”

‪‪”Da jeg startede i behandling på Blaabjerghus, havde jeg lidt af angst i mange år – helt fra ‪20-års alderen. Jeg turde ikke selv køre bilen hen til Blaabjerghus og min mand skulle hjælpe ‪mig med alt. Jeg tog ikke med til familiefester eller anden kom-sammen. Jeg turde‪ ikke køre i bil med min mand, da jeg hele tiden så dødsulykker og ambulancer for mig. Jeg ‪‪kunne ikke tage med min veninde i butikker.

Efter 15 samtaler kører jeg nu selv ‪til Blaabjerghus. Jeg har deltaget i en lille ferie sammen med min mand på Rømø og ‪jeg har selv turdet at gå i en butik. Jeg har nydt at være alene hjemme. Jeg har fået ‪et stort overblik over mine egne destruktive mekanismer, og jeg har fået udviklet min vilje.‬‬‬‬‬ ‪‪Jeg har fået selvværd og mod til at kæmpe imod min egen selvdestruktivitet.”‬‬

Blaabjerghus Psykoterapi ligger på Engdraget 20 i Varde. Vi arbejder fra vores klinik og kontor med klienter fra f.eks. Esbjerg, Varde, Skjern, Ringkøbing, Ribe. Hør også om dine muligheder, hvis du bor længere væk, men er usikker på transport til vores klinik – du kunne f.eks. bo i et helt andet sted med behov for et ophold i Varde eller Henne.

I vores klinik i Varde tager vi imod klienter og virksomheder, der har brug for terapi eller psykologisk rådgivning. Vi har muligheder for at tage klienter på adressen i Varde, eller komme ud til jer i hele landet. Vores klienter kommer også fra Esbjerg, Skjern, Herning, Ringkøbing og Ribe.

Denne side indeholder en orientering om NLP-psykoterapi generelt og endvidere har du om kort tid mulighed for at klikke dig ind på nedennævnte specielle emner:

(Disse emner er lige nu under omredigering, men vil snart fremstå i ny udgave)

 • Personlig udvikling og målsætning
 • Angst
 • Stress
 • Spiseforstyrrelser

NLP Korttidsterapi er en blid og respektfuld psykologisk metode til bearbejdning af stort set alle følelsesmæssige problemer samt til personlig udvikling, bl.a.:

 • lavt selvværd
 • angst
 • stress
 • fobier
 • fysiske symptomer
 • samlivsproblemer
 • kriser
 • sorg
 • traumatiske oplevelser
 • identitetsproblemer
 • eksamensangst
 • manglende motivation

Skab det liv du ønsker

NLP er en moderne form for praktisk psykologi baseret på samtale og enkle terapeutiske metoder. Gennem metoderne lærer du dig selv bedre at kende og du får hjælp til, hvordan du kan ændre din situation og opnå det du ønsker.

Metoderne løsner op for de blokeringer og begrænsninger, vi ubevidst har skabt i barndommen eller senere i livet og som i nuet f. eks. giver angst, lavt selvværd, spiseforstyrrelser eller andre uhensigtsmæssige følelser.

Du kender sikkert til dette, at du ønsker at gøre noget eller være på en bestemt måde, men angst og uro eller andre hæmmende følelser tager over og forhindrer dig i at få det som du gerne vil have det og det er netop dette, NLP metoderne ændrer. Samtidig er der i vores sind uanede ressourcer, som vi let kan lære at blive bedre til at udnytte.

Hvordan er et NLP forløb?

Vi starter op med en afklarende samtale, hvor vi lærer hinanden at kende og vi taler om din aktuelle situation. Samtalen afsluttes med, at vi sammen definerer et mål og du får en vurdering af, hvilke temaer og mønstre, det vil være relevant at arbejde på. Til slut får du et bud på varigheden af terapien. Se herom senere.

Herefter arbejder vi med at gøre dit mål mere tydelig. Dette er væsentligt, da alene en tydelig forestilling om, hvad det er du vil, gør underværker og da vi samtidig begynder at aktivere de ressourcer, der kan bringe dig mod dit mål, så har du nu igangsat en proces, hvor dit sind nu arbejder på at bringe dig mod målet.

Ovennævnte gør det dog normalt ikke alene. Almindeligvis er det sådan, at der er blokeringer og begrænsninger, der står i vejen for opfyldelsen af målet og det skal naturligvis bearbejdes. Det kan være indlærte personlighedsmønstre, som da du ubevidst lærte dem, var til gavn for dig, typist for at du kunne få opmærksomhed eller kærlighed. Disse mønstre er stadig de samme og selv om du stadig har brug for opmærksomhed og kærlighed, så virker de gamle mønstre måske ikke efter hensigten i dit voksne liv, men det kan være svært at forandre tingene uden hjælp. Det kan også være, at du føler uro på grund af indre modsætninger og det kan naturligvis også være svære følelser p.g.a. traumer og svigt.

Ovennævnte bearbejdes og forandres gennem samtale og de enkle NLP metoder. Da gentagelser ofte har stor værdi for forandring, vil indtaling af CD med de vigtigste elementer af terapien ofte også indgå.

Den samlede varighed af et forløb afhænger naturligvis af mange ting, men det almindeligste er 3-6 gange af 1½ time. Vi anbefaler almindeligvis de to første gange med en uges mellemrum og herefter kan der godt gå 2-3 uger mellem hver session. Hvis terapien kombineres med hypnose, så vil forandringerne oftest ske hurtigere.

Ovennævnte er en overordnet beskrivelse af et almindeligt forløb. Der er naturligvis andre varianter af et sådant forløb og bl.a. krisesamtaler og bearbejdning af fobier vil ofte være anderledes.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail til info@nlp-centret.dk for at høre vores vurdering af netop din situation. Endvidere har du også mulighed for en gratis og uforpligtende samtale (almindeligvis ½ time) om nlp-terapi kunne være noget for dig.

Du er her: Forside » Psykoterapi

Posted on 01 November 2015 by Jakob Mechler

Ett engelskt forskarlag har under flera år genomfört en studie för just denna patientgrupp, kroniskt deprimerade patienter som tidigare genomgått minst två misslyckade behandlingsförsök varav minst en av behandlingarna var farmakologisk.

generisk trimoxicillin

It's common for psoriasis to show up on the genitals of men and women. Psoriasis of the penis can occur on circumcised and uncircumcised men, and is generally found on the glans (round area at the end) and/or the shaft of the penis. Psoriasis can also be found anywhere in the groin area.

The most common type of psoriasis of the penis is inverse psoriasis, which doesn't have the scaling that's typically seen in plaque psoriasis. Instead, it usually shows up as smooth lesions or patches that are dry, shiny and red or pinkish in color.

Like psoriasis elsewhere, penis psoriasis can be triggered by a number of things; contraceptives like spermicidal creams, tight-fitting clothes or sexual intercourse are known cause penis psoriasis. It can also flare-up spontaneously without any apparent cause or trigger.

When psoriasis affects the penis, it can cause a significant amount of physical discomfort and often interferes with sexual activity. It cannot, however, be spread from one person to another by sexual contact (or any other kind of contact).

Treating penis psoriasis can be more difficult than treating psoriasis on other parts of the body because of the thinness of the skin in the genital area and its increased sensitivity. For example, coal tar and tazarotene aren't usually used here because of the potential for irritation. Mild topical treatments and ultraviolet (UV) light are more often prescribed.

The most widely used topical treatments for psoriasis of the penis are tacrolimus ointment or pimecrolimus cream, which can be effective but can also cause some irritation. Other topical treatments include low-strength corticosteroid and calcipotriene (sometimes mixed with petroleum jelly), but these must be used carefully because of irritation, permanent thinning of the skin and other side effects.

UV light is also effective at treating penis psoriasis, but it must be used cautiously. Much lower doses of UV light are used when treating the genital area because of the potential for severe burning of the thinner skin in this area.

Some doctors avoid prescribing systemic treatments when psoriasis occurs primarily in the genital area, but other doctors may prescribe it when topical creams and light therapy aren't effective. Ask your doctor which treatments will give you the best results.

Other tips for managing penis psoriasis include:

 • keeping the genital area clean
 • wearing a lubricated condom during intercourse
 • washing off medication before sexual activity, then reapplying it after

Talk with your sexual partner(s) so they have a better understanding of psoriasis and how it affects you.

National Psoriasis Foundation

The Psoriasis Association (UK)

Publication Review By: the Editorial staff at HealthCommunities.com

Published: 18 Feb 2011

Last Modified: 22 Jan 2015

Psoriasis er en af de mest udbredte hudsygdomme der findes. Det er en arvelig og kronisk sygdom der angriber hudens celler. I Danmark er det ca. 3% af befolkningen der er påvirket af denne sygdom. Dvs. 160.000 mennesker der må døje med denne irriterende lidelse. Der er ingen forskel på køn, da både mænd og kvinder bliver ramt lige hyppigt. Psoriasis opstår normalt mellem 12-30 års alderen, dette kan dog varierer fra person til person.

Psoriasis kan angribe stort set alle steder på kroppen og ses ofte i form af tør hud og kløende udslæt. Sygdommen skyldes kroppens egen immunforsvar, som overreagerer og danner hud celler 6-7 gange hurtigere end hvad normen er.

Kan bruges til både voksne samt børn
Epaderm Emollient salve

Mild, brugervenlig og effektiv
Epaderm 2-i-1

Effektiv med kultjæreekstrakt
Exorex Lotion 5%

Føler du dig usikker på hvad psoriasis er, så kan du læse meget mere om det i disse 3 bøger, her vil du lære meget mere om de forskellige former af psoriasis, hvilke behandlingsformer der findes, samt hvad du selv kan gøre for at hæmme symptomerne. Livet består ikke kun i at sluge piller som lægen giver dig, der er utrolig meget man selv kan gøre og derved hæmme udviklingen af denne sygdom.

Informativ viden
Skrevet af M. Fjordgård

Psoriasis håndbog
Skrevet af Solveig Esmann

Alternativ behandling
Skrevet af Dr. Paganos

I denne artikel gennemgår vi emner som:

 • Psoriasis behandling
 • Psoriasis former
 • Psoriasis symptomer
 • Psoriasis kost
 • Psoriasis produkter
 • Psoriasis nyheder

Der findes efterhånden en del forskellige behandlinger i forskellige former. Nogle er mere effektive end andre, desværre er de ikke alle uden bivirkninger. Jo større sværhedsgrad du har af psoriasis, desto flere bivirkninger indeholder behandlingen. Har du en mild form for psoriasis, så er det altid forslået at den første behandling skal bestå af cremer, salver, gel og olier. Denne form af behandling kan håndkøbes enten i fysiske butikker eller på nettet. Denne form for psoriasis behandling er den mildeste der findes. Det eneste der kræves af dig er at du smører det indkøbte på det på rørte område efter anbefaling. Da vi alle er forskellige, har det den betydning at nogle af disse olier, cremer, gel og salver ikke vil virke helt efter hensigten, derfor må du personligt finde frem til den creme, olie, gel eller salve der virker bedst for dig. Ser det ud til at intet virker så bliver du nød til at rykke til andre metoder som har flere alvorlige bivirkninger. Dette er selvfølgelig uheldigt, da det både er del dyrere og mere langsommelig behandling. Her må du tage kontakt til din personlig læge.

Årsagen til psoriasis er stadig ukendt, det har dog været muligt at udrede sygdomsforløbet. Der er stærk indikation på, at det er de hvide blodlegemer der er årsagen til psoriasis udvikler sig. De hvide blodlegemer som er en del af kroppens naturlige immunforsvar, bevæger sig ud i huden, hvor de påvirker hudcellerne til at dele sig 6-7 gange hurtigere end det normale.
Denne proces kan sættes i gang af stress, skrammer og rifter i huden, infektion, koldt vejr og endda nogle former for medicin. Huden bliver inflammeret (rød og hævet). I kapløbet om at få kroppen til at bevare sit normale niveau, begynder cellerne at dele sig med en utrolig fart. Hvor det normalt tager 28 dage for den enkelte celle at udvikle sig, sker dette på blot 3-4 dage. Kroppen prøver derefter at skille sig af med de ekstra hudceller, der kan ses som de tykke, hvide skæl.

 • Psoriasis er en arvelig og kronisk sygdom.
 • Ca. 3% af Danmarks befolkning er ramt af denne sygdom i forskellige former.
 • Overreaktion af immunforsvaret hvor hudcellerne dannes 6-7 gange hurtigere end hvad normen er.
 • Ses ofte som højrødt udslet med hvide skæl.
 • Sygdommen ses ofte på: albue, knæ, knoer skulder samt ryggen. Andre steder på kroppen er dog ikke udelukket.
 • Risikoen vil altid være tilstede for et nyt udbrud, også selv om der har været lange sygdomsfrie perioder.
 • Psoriasis smitter ikke.


En kort video om Psoriasis med “The Doctors” og Stacy London.

For flere tusinde år siden blev psoriasis beskrevet som en slags spedalskhed. Navnet ”Psoriasis” stammer fra oldgræsk og betyder ”kløe”. I dag ved man, at det er en immunologisk sygdom som ikke smitter.

Der findes forskellige former for psoriasis i både udbredelsen samt forløbet af sygdommen. Det starter ofte med små røde hævelser, der vokser i størrelse hvorved der også dannes hvide skæl.

Hvis man har mistanke om, at man lider af psoriasis, skal du tage kontakt til din praktiserende læge. Han/hun vil henvise dig til en hudlæge, der derefter kan stille en kvalificeret diagnose og muligvis også sætte en behandling i gang. Psoriasis er en kronisk sygdom, det vil sige at den ikke kan helbredes, der findes dog mange behandlings muligheder, afhængig af sværhedsgraden og typen af psoriasis.
Kommer udbruddene med jævne mellemrum, kan disse skyldes bestemte faktorer. Finder du frem til synderen, kan du fremover forebygge nye udbrud i en vis grad. Her gælder det stress, rygning, alkohol, visse typer medicin og kulde.

Føler du dig alene med lidelsen og du tænker at ingen kan forstå dig. Måske tør du ikke at gå udenfor på baggrund af slem psoriasis. Der findes en glimrende side hvor du kan finde et fællesskab for alle der er pårørte af psoriasis. På Danmarks Psoriasis Forening kan du finder andre som dig, læse nyheder samt meget andet om denne sygdom. Hvis du har brug for støtte i kampen mod psoriasis, er dette det helt rette sted.

Et godt råd til psoriasis ramte er, at have en god creme ved hånden og holde huden smidig. Her er der tale om en creme eller salve uden tilsætningsstoffer og alt for mange kemikalier, da disse kan gøre det værre.

Psoriasis er en af de mest almindelige og udbredte sygdomme. Det er en autoimmun og kronisk sygdom der kan ramme mænd og kvinder uanset alder. Størst risiko for udviklingen af psoriasis forekommer dog ved 10-30 års alderen.

 • Psoriasis symptomer kan vise sig på mange måder.
 • Hyppigste form for psoriasis ses som velafgrænsede skællende eller røde områder, størrelsen kan variere fra små dråbe formede pletter til håndflade store områder.
 • Psoriasis rammer tit huden, det er dog kendt at det kan ramme både negle og led. Ved angreb på neglene, vil der tydeligt kunne ses fordybninger i negleoverfladen, striber eller løsningen af neglen. Derudover ses der også gullig misfarvning. Er der tale om led, så kan området hæve og være meget smertefuld.
 • Forløbet med sygdommen kan variere meget i intensitet med perioder. Da psoriasis er kronisk vil den aldrig helt forsvinde, selv om det ser ud til at den er gået helt væk, der findes flere forskellige metoder at hæmme udbruddene.

Psoriasis findes i flere forskellige undertyper af sygdommen. De har hver især deres egne symptomer og sine karakteristiske træk. Du kan læse mere om undertyperne her:

trimox 500 mg

I have never been cured of this but at times the redness and marks have reduced and may change shape, flatten out or move to other areas of the penis so they are not always in the same place but some could remain in the same place for weeks or months while others lighten or flatten out and reduce in visibility. If the penis is retracted from foreskin and left out in the air for say 1-2 minutes the skin begins to dry and the redness and raised circular rashes appear more red and look quite shiny.

This first appeared when with a long term girlfriend so knew it was not an STI but still had STI checks which came back negative for any. Gum clinic did not know what it could be and gave me creams which never worked. I uploaded pictures approx 3 years ago for an online GP website and they assessed it to be balanitis but were not 100% sure..

My doctor first thought possible psoriasis or eczema but I have never had anything in my opinion that truely resembles psoriasis in terms of scales on penis but the penis does dry out a bit when retracted. I have no trouble pulling the foreskin back and the penis rarely iches. Once in a blue moon say maybe every 6-12 months I get a funny tingling and itchy penis which might last a short while and when I pull the foreskin back it seems like small circular layers of skin have been pulled away in places from the surface of the penis head leaving the circular marks mentioned above, and it is these that in turn over time look more red and raised and become like what they are in the pictures… Normally the circular marks occur mainly on the head and around/under the rim but have never gone further down the shaft of penis.

When I’ve gone to a gp or clinic and pulled the penis back, on occasions they say they can see nothing wrong and just a few red raised areas. This is because the penis is not even half errect and has only just been pulled back so they rarely are able to diagnose the issue. The pictures show my penis not long after interecourse without a condom so maybe this has aggrevated the penis head more but it doesn’t look that different to normal. Please remember that what is in the picture is not how it has looked for 8 years. The appearance varies every few weeks/months but this is the worst I’ve seen it for a while.

This is all very strange and I just want this cured and at least know what I’m trying to combat. Any help greatly appreciated.

Lube helps, one capsule of black seed every night and get a good night’s sleep. Do consistently for two weeks.

Hello, I’ve had penile psoriasis for about 25 years now, and untill about a year ago it was fairly mild and ‘liveable’. Only since then it became much more aggressive, and I’ve had a lot of foreskin tightening. A doctor told my that circumcision was the best solution, but I’m hesitant, since so far my foreskin has given me protection against irritation from rubbing against clothes. Does anyone have experience with this?

I had genital psoriasis (scales) (on the head of the penis and a little below….) for just about a year…tried one or two creams, but it never seemed to work…so i just figured I’d Vaseline up every day and live with it…until I came across the Aveeno Active Naturals 1% Hydrocortisone Anti-Itch Cream. Applied it once or twice each day, and within 3 – 4 days it has disappeared and hasn’t returned, and it’s been like 3 weeks now. (Hoping it is cured….I stopped use when it cleared up)

I don’t know if this has been recommended already, or if it has been used, but I figured I’d share what worked for me, knowing how much this bothered me.

Also, I don’t think it necessarily has to be this brand, but just a cream with “Hydrocortisone”

P.S I never went to a doctor to get it diagnosed, but based on my research all the symptoms and appearance pointed to psoriasis.

Thanks Anonymous, glad to hear some hydrocortisone sorted it out! I also spoke about that in the post – its a good option for immediate results. Just make sure to use it sparingly as it does have a skin thinning affect.

Hey everyone. I’ve been dealing with psoriasis on my penis for about the last four years. It started as a small red spot on the back of the shaft near the base. Thought it was just dry skin so just started moisturizing it with lotion. But it persisted and began to take over a bigger area. Went to the doctor and he prescribed a mild steroid. It caused the spot to go away and stay away for almost a year. Thought it was healed but it eventually came back. And when it did it took over more of my penis so that about half of the backside of the shaft was affected. It was real dry and would crack and bleed at times. Didn’t want to try the steroid again since I read that it thinned the skin. Vaseline helped keep it moist but did nothing to heal it.

Was pretty discouraged and kept trying different things. Finally I remembered that I had a big bottle of water based lube from AdamandEve.com that they had sent by mistake in one of my orders. The label said vibrator lube but it’s just a water based lube so I figured I’d give that a try. I started to use it not only during sex or masterbation sessions (I had just used body lotion for this before) but also put it on my penis three times a day just to keep it from drying out. After a few weeks, my penis started to look normal again. No more dryness…cracking…bleeding. I’m continuing to put it on at least twice a day just to maintain but I swear by the stuff. It worked for me thus far. The skin is pretty much like it used to be except for a slight discoloration, probably due to the steroids. Maybe lubing up on a regular basis will help others. Good luck!

I have been living with this painful disease for two years now. Diagnosed as penile psoriasis by several skin expert doctors. However, prescribed Ovisone, Protopic, Elidel have all been more or less useless, unfortunately.
Only last week the mystery was solved: I have been infected by Borreliosis for years – apparently it can also get to your willy, and look excactly like psoriasis.
I am now on strong doxycycline treatment for 3 weeks. After 4 days my penis is cured. A true miracle.
Check out this possibility, guys,

This has been weighing on me for a long time. Stops me sleeping, affects relationships & work.

4-5 years ago started getting an itchy rash on my pubic region, originally given antibiotics no improvement then hydrocortizone calmed it down a bit but not super effective. 3 years ago i started getting a very mild rash on my face on the cheeks, skin felt hot and dry like sunburn, 2 years ago i started noticing skin on back was dry and itchy – put this down to heat, it escalated to full blown wall to wall back rash went to doctors told dermatogical and was given audavate betamethasone, 0.1% ointment. (rash i’d say from google looks like guttate psiorasis)

Using this once or twice on my back before bed when it flares up soothes it back to perfect skin in a day or two. Then it flares up in a week or two again – very itchy. Chest/stomach very small area affected slight rash appeared 1.5 years ago, seems to sync with the back flares up and is treated with the betamethasone valerate also.

Penis – a year ago i started noticing redness on the glans head when flaccid and when erect if masturbating the penis head would go very shiny and incredibly dry after ejeaculating.

I will say here I masturbate an above average ammount for a man my age (28) 3times a day + sex with girlfriend (Uncircumcised – no lube used, no issues with sex) also present is a mild semi-persistant unpleasant fishy smell at times, (not bacterial or chlamydia/ghonnoreah got tested last week – doctor took a look at member and just advised looked a little red)

Normally if i’d had sex the night before, then again in morning without showering in-between the smell presents, no idea where it’s coming from though. Similar story if I masturbate once then a few hours later sometimes. Occasionally smell presents even straight after showering however – never any itching or pain on penile head.

Girlfriends don’t seem to notice but drives me mad and very self conscious, killed my sex drive with one

Head – 6 months ago started noticing spots on my hairline above ears and back of my scalp. Very mild and not visible no treatment yet

The face rash has (Touch wood – massively improved) with only occasional noticeable reddending and dryness – nothing used to treat this just a few months feeling self conscious – again was very mild. The pubic rash also flares up much less frequently and is no where near as itchy or red and angry, when it does a small ammount of Betamethasone Valerate sorts it right out, now use exclusively loose fitting boxers.

My basic hygiene is quite good, shower at least once or twice a day, use skin senstive soap and starting to use shower emolient on my penis head. Clean loose fitting cotton clothes (which does seem to help) Just wondering if anyone else is having similar issues.

It’s only recently i’ve found psoriasis and joined the dots and now I’m starting to think it all makes sense. Just wondering if anyone else has experienced similar.

I’m becoming quite secure in believe it’s psoriasis. I’m wanting to treat each individual area (of which penile is the biggest weight on my mind obviously as others are currently being “controlled” but then I’m also looking at working premptively and making lifestyle choices to reduce flare ups or god love eliminate flare ups. i’ll be trawling this article and subsequent comments for advice.

Simply writing this has gotten alot of my mind, just wondering if anyone has experienced similar in relation to the penis and any all round tips for any of it…..thank you brothers! If anyone can reply back it would mean more than you know.

Hi,
My name is Luc and I am 50 yrs old.
Thanks for the blog…..glad I’m not the only one with this problem! Not that I wish anything like this on others….well maybe a few people.
Anyways, I have psoriasis on the back of my head, my hand and wrist, as well as on the shaft of my penis near the head. I have regular sex (2-3) times daily and I need to be quite regimented on my application of bassline on the affected area each and every day, or else the scales come and then it takes a day or 2 to rid of that. I think maybe I’m fortunate as there is rarely any pain and itch…but it’s still there and my girlfriend has been a bit worried for a while.
Anyways, thanks for the ideas….will look into them as the vaseline is not a cure.
Luc

I also have quite bad flare ups on my privates and also my groin. What was particularly annoying for me was that I used to get a really bad burning/stinging sensation whenever my psoriasis came into contact with urine. Like when you put aftershave on your skin after a shave but worse.
Eventually I bought a UVB lamp and apart from it looking odd that I have a lamp shining on my bits it helped a lot.

Im 38 year old male, average weight and never had a problem with Psoriasis until recently. I could really use some experiential insight from anyone who would be willing to listen/read.

I have 4 small spots (largest one ever was 4mm) that seem to come and go. They are definitely plaques, occasional itch, never any pain. They are located on the underside of my penis below the crown and are mostly covered by what little foreskin I have left (circumcised). 7 weeks ago, right after making out (no intercourse but my Willy was touched vigorously) I saw the 4 spots again. They were pinkish/purple. Within days, they turned skin color and looked like little spots with dry skin edges. However on a daily basis, I would notice a little more redness than others. I went to a dertmatolgist who asked how long they’ve been there. I’m really not sure, but I think a while. He asked “years” and I said…I’m not sure. He nonchalantly said “looks like mild psoriasis.” In a newby to psoriasis and have never had it anywhere on my body.

The redness seemed to come and go, but I could always see the spots. About a week and a half ago, after sex, the spots seems to be much more pronounced/brighter red/pink. One spot got to be the worst any have ever been, about 4mm in size and persistently red, although sometime it looks white, and i have also seen a gooey substance that looks like it’s pulling away from my foreskin; I could wipe it off with my finger. 6 days ago, I went to another dermatologist who said it looks like psoriasis. But then he asked me if I had a history of genital warts. I have not. He said “it’s not screaming warts….and followed that up by saying “I don’t think it’s warts.” Then he said let’s treat it with hydrocortisone. It should clear up in a few days if it’s psoriasis. If it doesn’t clear up we will treat it like genital warts and freeze it…but he said again, I don’t think its warts. This FREAKED me out!!

hvordan man koeber keftab arab