billig zaditor ophthalmic solution

kan jeg faa zaditor reviews

Du bør lære at styre dit stressniveau i kroppen, det er en god måde at behandle psoriasis på. Hvis du lider af stress, kan det påvirke din psoriasis i en negativ retning. Det er som en alternativ behandling mod psoriasis vigtigt, at du, selvom du oplever begivenheder i dit liv, som giver grobund for stress, drosler ned, da stress kan fremkalde de allerførste tegn på psoriasis, men stress kan desuden forværre psoriasis ved personer der allerede lider af denne sygdom. Hvis dit daglige liv er stressende, så stop op og find ud af hvad du kan gøre for at undgå stress, så din stress ikke udmunder i psoriasis, eller gør den værre, hvis du har sygdommen i forvejen. I stedet for at stresse derud af, så sæt dig ned, læs en god bog helt efter dit valg, lytte til din yndlingsmusik, gå en tur i skoven, og få samtidigt sund motion, eller gør alle mulige andre aktiviteter, der kan bringe et smil på dine læber, og får dig til at føle dig afslappet, dette er et godt alternativ behandling mod psoriasis.

Undgå skade for alt i verden
Når du ønsker alternativ behandling af psoriasis, skal du fortage de daglige bevægelser med forsigtighed og undgå at skade dig selv, så meget som du kan. Psoriasis gør huden meget følsom, og i tilfælde af en skade på huden eller i kroppen, kan psoriasis hurtigt sprede sig til steder, som ikke havde problemer tidligere, således at du føler dig dårligere. Så vær opmærksom når du flytter ting, fra ét sted til et andet, vær forsigtig, så du ikke laver skade på den del af din hud, som har psoriasis, sørg for ikke at støde mod hårde og skarpe genstande. Prøv at holde området dækket/beskyttet af et tykt materiale, så selv i tilfælde af kontakt med skarpe genstande, forbliver din hud beskyttet.

Undgå eksponering for kolde omgivelser.
Hvis du ønsker at du ikke får brug for en alternativ behandling af psoriasis, bør du aldrig udsætte denne del af din hud for koldt vejr eller kulde i det hele taget. Ved at udsætte huden for kulde, kan det forværre din psoriasis ganske betydeligt. I vinterperioden, er det en stor fordel at være dækket med en uldtrøje, eller et andet stærkt isolerende beklædnings genstand. Dette er også en alternativ behandling mod psoriasis, da din hud bliver påvirket negativt af kolde og tør kold luft. Derfor er det godt at tage hue, vanter, og stærkt isolerende tøj på, samt sørge for at dække det meste af ansigtet til, så frost og kulde ikke rammer mod din hud. En anden alternativ behandling er, at du også skal sørge for at dit forbrug at varme væsker som varm te og varm kaffe også bliver forhøjet lidt, når det er meget koldt uden for, således at din krop forbliver varm indefra, og dermed beskytter din psoriasis, så den ikke bliver værre.

Undgå badning i en overdreven grad
Lad være med at bade alt for ofte, at lade være med at tage alt for lange bade, når du er i gang med en alternativ behandling af psoriasis. Da det overdrevne brug af vand, på din hud kan gøre at din psoriasis, de små sår, de røde pletter begynder at klø mere end de plejer. Prøv at ” nøjes” med at bade en enkelt gang om dagen, og gerne mindre end dette, men lad være med at bade to eller tre gange om dagen. Også når du bader, bør du gøre det til en gylden regel at bruge lunkent vand. Da både koldt vand og varmt vand kan have en negativ indvirkning på din psoriasis. Lunkent vand vil have en beroligende virkning på huden og giver en slags lettelse.

Nyd din hud i Læsø salt vand
Læsø salt er kendt for at være en fremragende alternativ behandling af psoriasis. Der er tidspunkter, hvor du skal holde din psoriasis ramte hud nedsunket i vand, som indeholder en Læsø Salt opløsning. Dette vil resultere i, at din psoriasis bliver behandlet nænsomt, effektivt og nemt. Undgå iblødsætning af huden i mere end 15 minutter. Det vand, hvor i at Læsø salt bliver udrørt i, bør være helt fri for urenheder af enhver art, efter denne alternative behandling vil det være en fordel at bruge denne creme du finder ved at klikke på billedet nedenfor

Sørg for, at din hud ikke er tør
Sørg for, at din hud får tilført den korrekte mængde fugt, når du ønsker alternativ behandling af psoriasis. Dette er vigtigt fordi, ved tør hud kan psoriasis forværres, og undertiden vil det dog kunne føre til en del af huden vil udtørre. Brug en bodylotion som f.eks. den nævnte creme mod kløe, som der er link til ovenfor. Denne bodylotion ville kunne holde din hud fugtige og blød samtidig hjælpe huden med at få ny næring. Psoriasis er altid forekommet på hud, som er meget følsom. Hvis du bruger en lotion der indeholder kemiske stoffer, er der store chancer for, at du vil opleve en uønsket brændende fornemmelse i huden. Creme mod kløe som er sammensat med sheasmør og Læsø saltrestlage er lige så effektiv som kemiske sammensatte cremer, dog er der flere fordele ved at anvende den alternative behandling med creme mod kløe, da denne creme indeholder mineraler som styrker og stabiliserer huden, den har desuden den fordel at den fremmer helingen af din hud. Creme mod kløe er ikke tilsat parfume eller farve, dette for at gøre den så naturlig som overhovedet muligt, den er fremstillet af økologiske olier.

Anvendelse af salver og cremer
Psoriasis er forårsaget af en overaktiv vækst i dine hudceller. For en vellykket behandling af psoriasis, bør du anvende en alternativ behandling med en god creme mod kløe, brug denne creme 2 gange om dagen.

En alternativ behandling af psoriasis kan være mange ting, hvis du gerne vil ofre ekstra penge på din behandling, og ikke gider gøre det der hjemme selv, eller din situation er meget alvorlig, så kan du tage en alternativ behandling ved at tage et ophold på et kur sted, og få en intensiv medicinsk behandling. Hvordan man vil give dig din behandling vurderes ud fra en PASI-score, ud fra denne planlægges en individuel alternativ behandling og/eller medicinsk behandling mod psoriasis. Under et sådan ophold bader man obligatorisk 2 gange om dagen, i varme saltbade der er 37 grader, badevandet indeholder (12 % rå brint), man bader 6 gange om ugen, desuden gives der smalspekret UVB-lys en gang dagligt i 5 dage om ugen. Badevandet i disse saltbade overvåges nøje, for at du kan opnå den ønskede effekt hurtigst muligt.

Kursted til avancerede operationer
Behandlinger af psoriasis på huden. Disse psoriasis behandlinger bliver udført ved brug af de nyeste teknikker. For at kunne gennemføre disse psoriasis behandlinger, skal du først undersøges af en hudlæge eller på dermatologisk afdeling på et hospital. Efter at have gennemgået en række hudtest vil du blive informeret om din krops tilstand, og hvilken behandlingsform der vil være bedst for lige netop dig.

Dyp hud i tjære mineralske løsning

(salicylsyre) Psoriasis er en hudsygdom som er alvorlig for den enkelte person, da den vil følge personen resten af livet, der er ingen helbredelse, men man kan med den rette alternative behandling holde psoriasis på et niveau, hvor man ikke er generet i det daglige. Hvis du ønsker en alternativ behandling af psoriasis i hovedbunden, kan du anvende nogle produkter der indeholder salicylsyre, det kan lindre kløen samt i nogle tilfælde mindske hudens normale og naturlige celledeling. Man anvender normalt dette produkt hver anden aften, i en periode, når man går i seng, kan man med fordel tage en badehætte på, dette hjælper til at behandlingen bliver på det område det er tænkt anvendt på. Denne alternative behandling mod psoriasis virker ved, at produktet vil løsne det øverste lag af huden, derved vil produktet reducere den irriterede hovedbund, samt reducere rødmen på huden. Der er dog en del bivirkninger ved denne alternative behandling, såsom det er ved at anvende denne alternative behandling af psoriasis kan du opleve en omfattende svien på huden, opleve bumser, få udvidet blodkar, tørhed i og på huden, man kan miste pigment i huden (hudfarven bliver bleg i det område hvor man har brugt dette alternative produkt) Der findes også en speciel shampoo man kan anvende som alternativ behandling mod psoriasis, hvis du vælger at bruge denne tjære shampoo anbefales det at du bruger denne tjære shampoo mod psoriasis om morgenen. Denne shampoo består sædvanligvis af tjære komponenter, som fungerer som en helbredende løsning for psoriasis ramte personer. Shampooen kan anvendes ved psoriasis i hovedbunden to til tre gange i ugen. Den tykke overflade som er dannet som følge af psoriasis vil gradvist falde til et mindre berørt område. Hvis du vil prøve en anden effektiv alternativ behandling, der er mild og med naturens ingredienser, der også virker glimrende mod psoriasis i hovedbunden, der desuden virker fortrinligt mod skæl eksem, røde pletter i hovedbunden, så prøv den milde shampoo fra Læsø der hedder “Kløende hovedbund” hemmeligheden i denne milde shampoo er Læsø sydesalt samt nælde, kamille og mynte, hovedbunden tilføres mineraler og vitaminer.

Man kan også vælge at få en UV lys behandling som alternativ behandling

Ved at udsætte huden for UV bestråling kan du nedsætte, hudens celle produktion denne alternative behandling kan i en periode reducere og i enkelte tilfælde helt fjerne psoriasis fra huden, dog kun i en periode. Denne alternative behandlingsform er kendt for at være en af de mest effektive måder at helbrede psoriasis på, og den er desuden smertefri. Men der er dog ulemper ved denne behandlingsform, da din hud ældes hurtigere ved at udsætte den for UV stråler. Men kan supplere denne alternative behandlings metode ved at udsætte ens hud for solens stråler men også dette vil give en ældning af huden, samt risiko for udvikling af hudkræft. Begge behandlingsmetoder vil nedsætte Immunforsvaret i huden, så disse alternative behandlingsmetoder kan ikke anbefales.

Forholdsregler ved behandling af psoriasis

Et andet produkt man kan bruge som alternativ behandling mod psoriasis er Anthralin som er en salve, som anvendes på huden 20 minutter til 60 minutter en gang om dagen, og derefter vaskes af med vand og sæbe. Anthralin kan bruges i kombination til stenkulstjære og ultraviolet B (UVB) terapi. Undgå at bruge for meget Anthralin, at Anthralin kan være et bemærkelsesværdigt godt produkt mod psoriasis er ikke en nyhed. Men hvis man overdriver brugen, kan det forårsage skade på andre dele af huden. Din indre sundhed kan tage skade, så anvend så lidt som muligt af Anthralin. Derfor ville det være klogt kun at anvende lige netop den mængde der er brug for, og bestemt ikke alt for meget på en gang. Du bør også overholde anvendelsen til Max to gange i løbet af dagen, helst en gang om morgenen og én gang i løbet af natten eller sent om aftenen.

Bær beskyttelsestøj altid

Du skal bære hensyntagende tøj på alle tidspunkter under enhver form for specifik behandling af psoriasis ved lægemiddelbehandling eller laser kirurgi. De vil dermed forhindre støvpartikler og andre genstande i at trænge ind i huden, og ødelægge den gavnlige effekt af behandlingen. Prøv at iføre dig løstsiddende bomuld tøj. Dette er fordi bomuld er et materiale, der tillader huden at ånde og samtidig holder det dækket og beskyttet på samme tid. Ved at bære et løstsiddende materiale vil du give huden mulighed for at svede, og dermed undgå at situationen forværres.

Valget af en af de bedste indenfor området

Vælg altid en af de kendte dermatologer i det område, der har været involveret i behandlingen af psoriasis i de seneste ti år eller mere. Dette er en meget følsom hud tilstand og vælger tjenester af en nybegynder kan gøre mere skade end gavn i det lange løb. Det er også afgørende at få to til tre udtalelser om arten og omfanget af psoriasis inden valget af enhver form for behandling. Du kan også anvende alternativ behandling behandlingsformer som brug af ayurvediske medicin, der også er meget nyttige for psoriasis.

Psoriasis er en hudsygdom, som desværre er velkendt for mange. Undersøgelser viser, at 2-3% af den danske befolkning er ramt af sygdommen. Psoriasis behandling er derfor et meget omtalt emne, da det for mange er en sygdom med stor indflydelse i dagligdagen. Symptomerne består oftest af røde, flagede sår, som oftest kan klø eller svie. Sygdommen kan forekomme alle steder på kroppen, men de hyppigste er albuerne, knæene, hovedbunden og lænden. De fleste mennesker rammes heldigvis kun i små områder. Udbredelsen af sygdommen varierer meget fra person til person. For nogle, er der kun tale om en mild irritation, hvor andre kan være ramt med voldsommere symptomer, hvor det har stor indflydelse på deres livskvalitet.

Tilstanden kan opstå i enhver alder, men udvikler sig oftest inden man er fyldt 35 år. Fordelingen af mænd og kvinder ramt af sygdommen er fordelt ligeligt. Tilstanden er typisk en længerevarende kronisk sygdom, som involverer perioder med ingen eller svage symptomer, efterfulgt af perioder med stærke symptomer. Af den grund leverer ShytoBuy naturlige udvalg af psoriasis behandling, og på denne side kan du læse mere om sygdommen, samt hvilke behandlingsmetoder der eksisterer. Dertil får du også vores anbefalinger baseret på lægevidenskaben og autoriserede dermatologer.

Personer med denne hudsygdom har typisk en øget produktion af hudceller. Hudceller skal normalt udskiftes hver 3-4 uge, men hos personer med psoriasis tager denne proces typisk kun 3-7 dage. Dette gør, at hudcellerne ophobes og skaber de ændringer i hudoverfladen som associeres med psoriasis symptomer. Selvom denne proces ikke er forsket til bunds mener forskere, at denne tilstand relateres til problemer i immunsystemet. Immunsystemet er kroppens forsvar mod sygdomme og infektioner, men for personer med denne hudsygdom angriber immunforsvaret sunde hudceller ved en fejltagelse. Denne sygdom er ofte arvelig og der er stor sandsynlighed for at du vil få sygdommen, hvis andre i din familie har den. Det vides dog ikke helt præcist, hvilken rolle genetik spiller i at forårsage sygdommen, men den arvelige tendens er dokumenteret gennem diverse undersøgelser.

Mange personers psoriasis symptomer opstår eller forværres i forbindelse med en speciel hændelse kendt som en ”udløser”. Mulige udløsere af sygdommen kan inkludere en skade på huden, hals-infektioner og brug af visse former for medicin. Sygdommen er ikke smitsom, så den kan ikke spredes fra person til person. Af den grund bør du ikke være urolig for at blive smittet. Enten lider man af sygdommen, ellers gør man ikke. Er du bange for at du gør, så læs videre omkring hvordan man diagnosticerer tilstanden, samt hvilke muligheder der er for psoriasis behandling.

Din praktiserende læge kan ofte identificere hudsygdomme ud fra udseendet på din hud. Der er sjældent noget at tage fejl af, men er lægen usikker på sin sag, kan psoriasis behandling ikke finde sted førend du er 100% diagnosticeret. Dette sker ved en lille hudprøve, også kaldet en biopsi, som sendes til et laboratorium for eksamination under et mikroskop. Dette identificerer din eksakte hudsygdom, hvad end det drejer sig om psoriasis eller andre sygdomme. I svære tilfælde vil du blive henvist til en dermatolog, som er specialiseret i at identificere hudsygdomme. Dette er dog udelukkende, hvis din læge er usikker på diagnosen. Oplever du psoriasisrelaterede symptomer kan du dog uden risiko lindre med det naturlige udvalg af produkter fra ShytoBuy.

Det, at vide hvilken form for psoriasis du har, vil hjælpe dig og din læge til at udarbejde en konkret vurdering af din behandlingsplan og diagnose. De fleste mennesker har kun en type af sygdommen ad gangen, men i enkelte og sjældne tilfælde kan man have flere typer af psoriasis. Efter symptomerne er stoppet kan det hænde, at der opstår en ny type og på denne side kan du læse om, hvordan du kan genkende de 6 typer af psoriasis, som findes.

Dette er den mest almindelige type hudsygdommen. Omkring 8 ud af 10 personer med psoriasis, lider af plaque psoriasis. Din læge vil typisk kalde tilstanden ”psoriasis vulgaris”. Denne type af sygdommen viser sig i form af hævet, betændt hud, som ofte fremstår som værende dækket med et sølvfarvet skær eller hvide skæl. Disse områder klør og er brændende, og kan vise sig overalt på kroppen. Oftest dukker de op i følgende områder:

Denne type hudsygdom starter ofte hos børn eller unge voksne og forekommer hos mindre end 2% af tilfældene. Guttat psoriasis forårsager små, lyserøde pletter på huden, som oftest optræder i skridtet, på overarmene, lårene eller hovedbunden. Af kendte grunde til denne type psoriasis blusser op, findes luftvejsinfektioner såsom halsbetændelse, stress, hudbeskadigelse og visse lægemidler. Denne type psoriasis kan forsvinde i løbet af få uger, selv uden behandling. I visse tilfælde er udbruddet mere stædigt, og kræver derfor behandling. Det er en god idé altid at udføre psoriasis behandling med naturlige cremer eller sprays for at skåne huden på optimal vis.

Invers Psoriasis viser sig i form af områder, som er lyserøde, glatte og skinnende, men ikke har flager. Det er normalt at finde disse i armhulerne, lysken, under brysterne, samt i hudfolder omkring kønsdelene og bagdelen. Denne type kan forværres ved svedproduktion eller gnidning, hvilket skaber øget irritation.

Denne form for psoriasis er yderst usædvanlig og forekommer hovedsagligt hos voksne. Denne type af sygdommen forårsager blister, omgivet af rød hud. Disse kan se yderst inficerede ud, men er det oftest ikke. Pustoløs psoriasis kan dukke op på et område af din krop, såsom hænder og fødder. Nogle gange dækkes det meste af kroppen, hvilket kaldes en ”generaliseret pustuløs psoriasis”. Når dette sker, kan det være meget alvorligt, hvorfor du bør søge øjeblikkelig lægehjælp. Har du derimod fået pustuløs posriasis på hænderne eller fødderne, og ikke føler, at det er alvorligt, så kan du med fordel blot behandle det med cremer eller salver. Vi anbefaler cremer med emu-olie, da det har en naturligt helende effekt på huden, hvilket plejer i dybden og genopretter hudens hudcelleproduktion på normal, sikker og effektiv vis. Generaliseret pustuløs psoriasis kan forårsage følgende symptomer:

 • Feber
 • Kuldegysninger
 • Kvalme
 • Hurtig puls
 • Muskelsvaghed

Denne type af hudsygdommen er den absolut mindst almindelige, og på samme måde mest alvorlige. Den påvirker din krop ved, at du vil føle dig udbrændt, have rød og sviende hud, som vises brændt. Du kan også have svær kløe, brændende fornemmelser og afskalning af hud, en højere og hurtigere puls, samt store ændringer i kropstemperatur. Hvis du har disse symptomer, bør du omgående søge lægehjælp, da du skal behandles på et hospital.

Op til halvdelen af de personer, som lider af sygdommen oplever ligeledes negleforandringer. Dette er endnu mere almindeligt hos mennesker, som har psoriasisgigt, hvilket påvirker dine led dramatisk. Almindelige symptomer omfatter følgende:

 • Huller i dine negle
 • Ømme, smertefulde negle
 • Adskillelse af neglen fra roden
 • Farveskift

ingen recept zaditor side

Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop følelser er det sværeste for mange at tale om.

Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en fælles forståelse.

I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde jeres kærlighed.

Gennem de seneste tyve år har jeg hjulpet tusindvis af par med at genfinde glæden og lysten til hinanden og finde balance i et kærlighedsforhold.

Husk, at parterapi også kan anvendes præventivt, før skaden er sket, og stridigheder er opstået. Som en investering i jeres fremtid sammen.

INDIVIDUEL TERAPI

Vi er alle nybegyndere i at leve et liv. Ingen af os har prøvet det før. Derfor kan vi alle rende ind i nogle udfordringer som vi har brug for hjælp til at løse. Det kan være negative mønstre, som vi ønsker at bryde, sorg som vi ikke kan komme over, eller andre af livets mange udfordringer.

Individuel Terapi handler om at klæde dig på til det du kæmper med. For i sidste ende at opnå øget livskvalitet og indsigt i dig selv.

Livet er en lang række af nye oplevelser, og det er ikke alle, vi er rustet til at klare alene.

Men det som vi kan lære af det giver os indsigt, udvikler os og herfra udspringer livsglæde og selvforståelse.

Psykoterapi går bagom de følelser der spænder ben for dig, bag om de handlingsmønstre der blokerer dig og finder frem til årsagen. Ofte eksisterer det på et ubevidst plan og at få indsigt i det er en vidunderligt oplevelse, for det betyder at du pludselig kan tage styring.

Hvis dit følelsesliv var en bil er psykoterapi og indsigt i dig selv, det som sætter dig bag rattet.

Psykodynamisk og oplevelses orienteret psykoterapi, intensiv kropsterapi, Life coaching/executive coaching.

Du kan ud over samtale, psykoterapi og coaching modtage behandling og hjælp, via flere anerkendte terapi former.
For eksempel kropterapi, kost og ernærings vejledning, auriculoterapi (fransk øreakupunktur), posturologi, blid manuel terapi, rideterapi og terapeutisk intervention med heste inddraget.

Professionel hjælp ved stress og angst
Konflikthåndtering, krisehjælp og stress håndtering

Læs mere om Gitte Sperlings professionelle baggrund her

Optaget i- og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening
læs her hvad det betyder for dig?)

Har du brug for en samtale eller flere samtaler i forløb, med professionel og certificeret psykoterapeut så ring og bestil tid i dag.

Er du psykisk sårbar, særligt sensitiv?

– måske du er psykisk sårbar? ( eller du har et barn som er )
– måske du har stress eller angst og har brug for støtte til at finde balancen igen?
– måske du har smerter eller anden fysiske symptomer?
Du kan her på klinikken vælge en enkeltstående samtale eller kombinere med behandling for gensidig understøttelse. Læs mere…
Velkommen

Telefontid alle hverdage kl. 7-10
2082 3511

Frederikslystvej 75
8723 Løsning
Kort til klinikken​

Tlf.: 2082 3511
SMS besvares i åbningstiden så vidt det er muligt.
Send e-mail

Mandag - Torsdag 7.00 - 17.00
Fredag fra 7.00 - 12.00

Bus: 202 til Ølsted/Løsning
Tog: Nærmeste station Hedensted og Horsens

Parkering: Bag om gården
Handikapvenlig privat P-plads.

Ved manuel behandling så husk at medbringe dit eget lagen og håndklæde.
Ved terapi med heste husk praktisk tøj og strøvler.

En psykoterapeut kan
– Støtte dig i din personlige udvikling
– Være katalysator i din udviklingsproces
– Indgå i tæt sparring omkring livskriser

Psykoterapeuten menneske/professionel
– Har faglig uddannelse
– Har faglig viden og livserfaring
– Kan være i den nære og svære samtale
– Ser sammenhænge med andre øjne
– Sætter dig i centrum
– Stiller dig spørgsmål andre ikke gør

En psykoterapeut
– Har tavshedspligt
– Er underlagt etiske regelsæt
– Mestrer forskellige metoder

En psykoterapeut har en faglig indsigt der er nødvendig for din udvikling

Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel, du bør derfor være kritisk i dit valg og søge følgende oplysninger hos en kommende terapeut:

 • Psykoterapeutens uddannelse
 • Terapeutiske retning(er) og arbejdsmetoder.
 • Matcher terapeutens viden og erfaringer med dine behov.Du kan læse mere om mine arbejdsområder i menuen til venstre samt under terapiretninger i menulinien øverst på siden.

 1. Psykoterapeut er ikke en beskyttet titel.
 2. En Psykoterapeut har grunduddannelse og erfaring, der kvalificerer til en psykoterapeutisk efteruddannelse.
 3. En Psykoterapeutisk uddannelse er af min 4 -års varighed. En kombination af teori og praktisk træning i terapeutisk samtale.
 4. Uddannelsesstedet er godkendt/evalueret.
 5. Psykoterapeuten har gennemgået egenterapi forløb.
 6. Psykoterapeuten har ofte et specialefelt.
 7. Psykoterapeuten modtager supervision hos faguddannede
  psykoterapeuter/psykologer.
 8. Psykoterapeuter stiller ikke diagnose
 9. Psykoterapeuter udskriver ikke medicin.
 10. Psykoterapeuter har ikke overenskomst med sygesikringen.

Jeg interesserer mig for sammenhængen i krop og psyke, og for hvordan man ved at kombinere viden om psykologi/fysiologi/neuropsykologi, aktivt i terapien kan fremme de selvhelbredende kræfter, som er iboende i hver af os. Og dermed hjælpe den enkelte mod egen balance.

zaditor lave omkostninger

Vi registrerer Cookies, tryk her for at læse mere eller tryk på accepter for at acceptere Mere information Accept

Information vedr. Cookie- og privatlivspolitik på firmaets hjemmeside Først lidt info om hvad en cookie er for en størrelse? En cookie er data, som gemmes på din computer, telefon, iPad eller hvad du ellers bruger, når du skal på Internettet. En cookie er en tekstfil, som indeholder regulær tekst eller binær data. Alle cookies vi får ind er anonymiseret. Det vil sige, at vi ikke kan se, hvem du er. Det primære formål med cookies, er at bruge det til at forbedre brugeroplevelsen på et website. Typiske eksempler: Huske om du er logget ind eller ej Brugerindstillinger på hjemmesiden Statistik over dit besøg på hjemmesiden Typer af cookies Der skelnes imellem tre typer af cookies: Førstepartscookies: Det er cookies, som den besøgte hjemmeside gemmer på computeren. Tredjepartscookies: Dette er cookies, som gemmes af tredjepartsprogrammer, såsom Facebook og Google Analytics. De er ligesom førstepartscookies ikke skadelige på nogen måde. Session-cookies: Dette er midlertidige cookies, som slettes når du forlader hjemmesiden. Cookies på vores hjemmeside Der bruges cookies på vores hjemmeside, og deres formål er at forbedre din brugeroplevelse. Cookies sat af vores hjemmeside har en levetid på 14 dage. Der bruges følgende typer af cookies: Måling af brugeradfærd (Google Analytics), så vi kan forbedre hjemmesiden (Tredjepartscookie) Optimering af brugeroplevelsen på websitet (Førstepartscookies og Session-cookies) Hvis du vil undgå cookies Så kan du blokere alle cookies fra os. Dette gøres på følgende måde: Vælg avancerede cookie-indstillinger i din browser under internetindstillinger. Tilføj vores på listen over websites du ikke vil have cookies fra. I internetindstillingerne kan du også slette andre cookies, din browser har gemt. Nedenstående er vejledninger i hvordan dette gøres på de forskellige platforme. Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser Vejledning i at slette cookies på Opera browser Vejledning i at slette cookies på Safari browser Vejledning i at slette flash cookies: (gælder alle browsere) Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7 Vil du vide mere om cookies? Så kan du læse mere på Erhvervsstyrelsen hjemmeside her.

Vort nye domicil i Herlev/København med 790 M2 kontorer, kursuslokaler og klinikker. Der er også adgang til en Økologisk restaurant i bygningerne. Ring 32167777.

Parterapi.dk er DK’s største udbyder af Parterapi og Sexologisk Rådgivning og vi består af 46 Psykologer, Parterapeuter & Praktiserende Psykoterapeuter. Vi tilbyder Parterapi og Sexologisk Rådgivning som har en dokumenteret effekt og kan hjælpe alle uanset alder, uddannelse og trosretning. Det er ikke dit parforhold eller kærligheden der fejler noget. Det er kommunikationen og uindfriede behov og ønsker. Det er evnen til at kommunikere som er årsagen til de fleste problemer. Mange skilles fordi de lider under aggression og følelsesmæssigt stress fordi kommunikationen svigter. Årsagen til manglende kærlighed er ganske enkelt manglende viden om evnerne kommunikation, bevidsthed, følelser og tanker. Både irritation, vrede, had, nag, hævn, kærlighed, stress, lykke, dårlig samvittighed og meningen med livet er en følelse. Hvis ikke du ved hvad ovenstående er, kan du få problemer i alle relationer. Problemet flytter med til næste partner.

Parterapi og Sexologi genopretter balancen og bringer forholdet tilbage til virkelighedens verden. Populært sagt er det ikke Jeres kærlighed eller forhold der fejler noget. Det er Jeres manglende evner. Vi kan jo kun det som vi har lært. Kærligheden er der, men kan ikke føles som følge af afmagt og opgivenhed grundet de manglende evner.

Hvis irritation og/eller manglende evne til kommunikation er årsagen til vedvarende problemer bør i konsultere en Parterapeut for effektiv Parterapi. Næsten alle mennesker lever ikke i virkelighedens verden, men i projektioner, gæt, antagelser og formodninger om hvad en anden føler, tænker og vil. Eller IKKE føler, tænker og vil. På den baggrund svigter kommunikationen og mange aftaler i et parforhold. Uden viden om kommunikation, følelser, tanker og bevidsthed, forsvinder tilliden, troen, håbet og kærligheden og dermed grobunden for forholdet.

Parterapeut er ikke en beskyttet titel. Mange kalder sig Parterapeut uden at have en uddannelse. Dette gælder også psykologer som IKKE er uddannet i parterapi. Vore psykologer og praktiserende Psykoterapeuter er alle uddannet i mindst 4-5 år med mindst 2 års efteruddannelse. Erfaring er det vigtigste når du vælger en Parterapeut. Psykologisk Samvirke, Parterapi.dk og Sexolog.dk består af uddannede Praktiserende Psykologer, Psykoterapeuter, Psykoanalytikere, Parterapeuter, Sexologer og Famileterapeuter med mindst 5 års praksis erfaring og mindst 4 års efteruddannelse. Alle er i alderen 40-58 år og går for at være Danmarks bedst kvalificerede med indtil 30 års erfaring og har naturligvis selv børn.

Parterapi.dk startede i 1991 på basis af Udviklingshuset og er samtidigt DK’s eneste sted hvor du får både psykologiske værktøjer, psykologiske opgaver imellem sessionerne, familiekvalitetsmøder, forebyggende parterapi og højt kompetente terapeuter med lang praksis- og livserfaring. Du kan vælge at gå hos en uddannet Psykolog, Psykoanalytiker, Psykoterapeut, Familieterapeut, Sexolog, Afhængighedsterapeut og/eller Systemisk Familieterapeut.

 • Parterapi med en uddannet Psykolog, Praktiserede Psykoterapeut eller Parterapeut (min. 4 års efteruddannelse) som er medlem af en Psykoterapeutisk Forening eller Dansk Psykolog Forening.
 • Familieterapi med en uddannet Praktiserende Familieterapeut (min. 4 års efteruddannelse) Disse er medlem af en Psykoterapeutisk Forening eller Dansk Psykolog Forening og kan udbyde Systemisk Familieterapi.
 • Sexologisk Rådgivning og terapi med en uddannet læge, klinisk sexolog, psykolog eller psykoterapeut (min. 6 års samlet uddannelse) Disse er medlem af DACS, en Sexologisk Forening, Dansk Psykolog Forening eller en SPUD/EAP godkendt uddannelsesinstitution.
 • Individuel Terapi (Psykoterapi) med en uddannet Psykolog eller Praktiserende Psykoterapeut (min. 4 års efteruddannelse) Disse er medlem af en Psykoterapeutisk Forening eller Dansk Psykolog Forening.

Få gratis Psykologiske Værktøjer samt artikler, nyheder og videnskabelige referencer og forskning om parterapi og parterapeuter. Af Psykologiske Værktøjer som udleveres efter skøn, kan bl.a. nævnes: Behov og ønsker, Hvad tænder i på?, Livsplaner, Parforholdsplan, Familieplanlægning med Familie Kvalitet, Parforholds Historie, Det Fysiske Diagram, Følelser, Tankeprocesser, Bevidstheden, Sexologisk Grundkursus, Opmærksomheden, Projektions Skema, Børneopdragelse med Ubetinget Omsorg, Psykoanalytiske Grundmodeller, Relationsdiagram, Familiehistorie, Livshistorie, Bioenergetik, Det Psykologiske Barometer og Psykologisk Kompendium – et grundkursus i Psykologi, så du kan lære om forventninger, skuffelser, aftaler, projektioner, introjektioner, proaktiv levevis og hvad din partner og dig selv tænder på.

Med forebyggende Parterapi har du ALLE muligheder for at få succes med dit parforhold eller ægteskab. Den forebyggende parterapi blev opfundet i 1996 og kan benyttes af alle som ønsker at forebygge problemer i stedet for at løse svære kommunikationskriser. Forebyggende Terapi sikrer at du altid er UP2DATE med dit forhold og der ikke er nogle dråber som får bægeret til at flyde over. Forebyggende Parterapi taget 1-2 timer hver 14. dag, hver måned eller hvert kvartal helt efter behov. Hvis du holder af din familie eller partner kan det være en god investering at bruge f.eks. 4 timer om året på parterapi. Læs mere.

Med de bedste hilsener fra PARTERAPI.DK
PSYKOLOGISK SAMVIRKE 1991
Praktiserende Psykologer, Psykoterapeuter, Familieterapeuter, Sexologer & Parterapeuter

Terapi tider kan fås på hverdage fra kl. 10:00-22:00. Flere Psykologer har samme pris indtil 16:30-17:30. Alle terapiformer har et tillæg på 425 pr. time på hverdage og 710 i weekends med ekstra helligdagstillæg på 425 kr. og med åbningstid fra 10:00-22:00 alle dage. Ellers er grund time prisen fra 550-950 kr. afhængig af terapiform og tid. Bemærk at de fleste sessioner er dobbelt sessioner af op til 2 timers varighed.Ved akut kriseterapi, Express parterapi eller henvendelse uden for nævnte tidsrum ring 32167777. Der kan forinden sessionerne startes modtages henvisninger og hel eller delvis refusion via det gule sygesikringskort, Sygesikringen Danmark, Kommuner, sundhedsfremmeordninger, forsikringsselskaber, arbejdsformidlinger, Læger, Psykiater, Psykologer og skoler. Terapi formerne er Parterapi, Individuel Psykoterapi, Familieterapi, Sexologi og Afhængighedsterapi.

Ca. 70% af al terapi foregår i dag via Internet Video som Skype hvorfor der kan vælges blandt flere: Se: https://parterapi.dk/parterapi-skype-facetime-online-terapi/

Parterapi: København Frederiksberg Østerbro Sjælland Storkøbenhavn: 32167777
Parterapi: Ballerup Hvidovre Vallensbæk Tåstrup Greve Ishøj Solrød Roskilde Køge Næstved Ringsted Slagelse Vordingborg Maribo Midtsjælland/Sydsjælland: 32167777
Parterapi: Hillerød, Hørsholm og Helsinge og Nordsjælland: 32167777
Parterapi: Odense Fredericia Svendborg Vejle Sønderjylland Fyn: 32167777
Parterapi: Århus Skanderborg og Silkeborg Jylland: 32167777

Sexolog® og Parterapi er et offentligt registreret varemærke og varemærke for Psykologisk Samvirke. Medlemmernes medlemskaber og vore medlemskaber tæller bl.a.

Vi søger flere partnere / samarbejdende Psykologer og Praktiserende Psykoterapeuter og Parterapeuter i hele Danmark især: København, Lyngby, Ballerup, Køge, Slagelse, Ringsted, Roskilde, Frederikssund, Hillerød, Helsinge, Gilleleje og Helsingør, Århus, Ålborg, Esbjerg, Randers, Herning, Vejle, Ålborg, Kolding og Sønderborg…

leg. psykolog, leg. psykoterapeut,
certifierad EMDR-terapeut,
klinisk hypnos,
integrativ psykoterapi på psykodynamisk grund


Psykoterapi

Jag erbjuder individualpsykoterapi, parterapi, familjesamtal integrativt, vilket i detta sammanhang betyder en medvetenhet om att vi som människor ständigt samspelar med vår omgivning (bio-psyko-socialt) genom våra kroppsförnimmelser, tankar och känslor.
Jag arbetar gärna med klinisk hypnos som kan ta sig uttryck genom ego-state-arbete, symboldrama och EMDR men jag kan också vara behjälplig med strukturerande samtal i vardagen.

Varför söka psykoterapi?

Det man kan söka psykoterapi för är till exempel:

 • relationsproblem, både till sig själv och andra
 • olika symptom, t ex kroppsliga besvär (som blivit läkarundersökta), ångest, nedstämdhet, känslor av overklighet eller upplevelser av starka motstridiga impulser, fobier, sexuell problematik
 • krissituationer, t ex livskriser eller andra påfrestande förändringar som känns svåra att hantera
 • känslor av obehag, missnöje med självet eller något Du själv har svårt att formulera
 • en önskan att utveckla Dig själv för att må bättre

Psykodynamisk psykoterapi

I psykodynamisk psykoterapi får Du tillfälle, tillsammans med en psykoterapeut, att förstå Din inre och yttre värld. Vi undersöker hur de problem Du upplever Dig ha kan hänga samman med den nuvarande livssituationen eller hur Du haft det tidigare i livet. Genom att sätta ord på Dina tankar, känslor och upplevelser ökar Du Din förmåga att förstå och påverka Ditt liv. Du får fler verktyg att lösa Dina problem med och blir på så sätt fri från eventuella symptom.

En psykodynamisk psykoterapi har en psykodynamisk teori som grund. En psykodynamisk teori förutsätter tanken om ett dynamiskt psyke, dvs man tänker sig själen som bestående av omedvetna motverkande krafter där resultatet blir olika kompromissbildningar mellan lusten och samvetet – något Du innerst inne längtar efter att göra konfronteras med verklighetens begränsningar och resultatet blir kanske något mittemellan, dvs en kompromiss.

Att något är omedvetet betyder att det är bortträngt från medvetandet, dvs att man inte med medvetna krafter kan återkalla minnet. Det omedvetna visar sig istället som t ex felhandlingar, dvs när Du gör något som i stunden verkar konstigt, långsökt eller icke-rationellt, eller kommer till uttryck genom drömmar (dag- eller nattdrömmar). Genom att undersöka dolda motiv eller drömmarnas, till synes förvirrade innehåll, kan den underliggande konflikten eller bristen avtäckas. Genom att göra det omedvetna medvetet och förståeligt växer självkännedomen och Du kan uppnå ett större psykiskt välbefinnande.

Integrativt förhållningssätt

Till den ovanstående beskrivna psykodynamiska teorin med objektrelationsteorin som klangbotten, där man tänker sig att vi som individer blir till i våra relationer, utgår jag, i mitt tänkesätt, från den fundamentala betydelsen som affektregleringen utgör i våra tidigaste relationer. Tillgång till en förälders förmåga till tillfredsställande affektreglering ger barnet en trygg bas att utgå från vid upptäckten av världen. Frånvaro av sådan lägger grunden för senare svårigheter i livet såsom affektregleringsproblem, relationsproblem, stresskänslighet och psykisk ohälsa.

Vi är bio-psyko-sociala varelser, dvs det som händer i vår kropp, i vår själ och i våra relationer till omgivningen hänger intimt samman och kan ej särskiljas. Det ena påverkar det andra.
Genom att arbeta med integrativa psykoterapeutiska metoder såsom klinisk hypnos och egostate-arbete underlättas läkningen på flera nivåer samtidigt vilket gör att man uppnår läkning snabbare.

Vort nye domicil i Herlev/København med 790 M2 kontorer, kursuslokaler og klinikker. Der er også adgang til en Økologisk restaurant i bygningerne. Ring 32167777.

Parterapi.dk er DK’s største udbyder af Parterapi og Sexologisk Rådgivning og vi består af 46 Psykologer, Parterapeuter & Praktiserende Psykoterapeuter. Vi tilbyder Parterapi og Sexologisk Rådgivning som har en dokumenteret effekt og kan hjælpe alle uanset alder, uddannelse og trosretning. Det er ikke dit parforhold eller kærligheden der fejler noget. Det er kommunikationen og uindfriede behov og ønsker. Det er evnen til at kommunikere som er årsagen til de fleste problemer. Mange skilles fordi de lider under aggression og følelsesmæssigt stress fordi kommunikationen svigter. Årsagen til manglende kærlighed er ganske enkelt manglende viden om evnerne kommunikation, bevidsthed, følelser og tanker. Både irritation, vrede, had, nag, hævn, kærlighed, stress, lykke, dårlig samvittighed og meningen med livet er en følelse. Hvis ikke du ved hvad ovenstående er, kan du få problemer i alle relationer. Problemet flytter med til næste partner.

Parterapi og Sexologi genopretter balancen og bringer forholdet tilbage til virkelighedens verden. Populært sagt er det ikke Jeres kærlighed eller forhold der fejler noget. Det er Jeres manglende evner. Vi kan jo kun det som vi har lært. Kærligheden er der, men kan ikke føles som følge af afmagt og opgivenhed grundet de manglende evner.

Hvis irritation og/eller manglende evne til kommunikation er årsagen til vedvarende problemer bør i konsultere en Parterapeut for effektiv Parterapi. Næsten alle mennesker lever ikke i virkelighedens verden, men i projektioner, gæt, antagelser og formodninger om hvad en anden føler, tænker og vil. Eller IKKE føler, tænker og vil. På den baggrund svigter kommunikationen og mange aftaler i et parforhold. Uden viden om kommunikation, følelser, tanker og bevidsthed, forsvinder tilliden, troen, håbet og kærligheden og dermed grobunden for forholdet.

Parterapeut er ikke en beskyttet titel. Mange kalder sig Parterapeut uden at have en uddannelse. Dette gælder også psykologer som IKKE er uddannet i parterapi. Vore psykologer og praktiserende Psykoterapeuter er alle uddannet i mindst 4-5 år med mindst 2 års efteruddannelse. Erfaring er det vigtigste når du vælger en Parterapeut. Psykologisk Samvirke, Parterapi.dk og Sexolog.dk består af uddannede Praktiserende Psykologer, Psykoterapeuter, Psykoanalytikere, Parterapeuter, Sexologer og Famileterapeuter med mindst 5 års praksis erfaring og mindst 4 års efteruddannelse. Alle er i alderen 40-58 år og går for at være Danmarks bedst kvalificerede med indtil 30 års erfaring og har naturligvis selv børn.

Parterapi.dk startede i 1991 på basis af Udviklingshuset og er samtidigt DK’s eneste sted hvor du får både psykologiske værktøjer, psykologiske opgaver imellem sessionerne, familiekvalitetsmøder, forebyggende parterapi og højt kompetente terapeuter med lang praksis- og livserfaring. Du kan vælge at gå hos en uddannet Psykolog, Psykoanalytiker, Psykoterapeut, Familieterapeut, Sexolog, Afhængighedsterapeut og/eller Systemisk Familieterapeut.

billigste aristocort ointment