hvor jeg koeber mentax side

hvor meget mentax vitamin

Finamor DC, Sinigaglia-Coimbra R, Neves LC, Gutierrez M, Silva JJ, Torres LD, et al. A pilot study assessing the effect of prolonged administration of high daily doses of vitamin D on the clinical course of vitiligo and psoriasis. Dermatoendocrinol. 2013 Jan 1. 5 (1):222-34. [Medline].

Kui R, Gál B, Gaál M, Kiss M, Kemény L, Gyulai R. Presence of antidrug antibodies correlates inversely with the plasma tumor necrosis factor (TNF)-α level and the efficacy of TNF-inhibitor therapy in psoriasis. J Dermatol. 2016 Feb 19. [Medline].

Di Lernia V, Bardazzi F. Profile of tofacitinib citrate and its potential in the treatment of moderate-to-severe chronic plaque psoriasis. Drug Des Devel Ther. 2016. 10:533-9. [Medline].

[Guideline] Smith CH, Jabbar-Lopez ZK, Yiu ZZ, Bale T, Burden AD, Coates LC, et al. British Association of Dermatologists guidelines for biologic therapy for psoriasis 2017. Br J Dermatol. 2017 Sep. 177 (3):628-636. [Medline].

I årevis har der været forskellige tilgange til behandling af pletpsoriasis. Nogle af dem kan have varige effekter på din krop eller forårsage begrænsninger i din dagligdag.

Det er grunden til, at vi har udviklet Philips BlueControl 1

Med den nye Philips BlueControl, har vi brugt vores ekspertise i blå LED-lysbehandling til at gøre en forskel indenfor psoriasisbehandling.

Vi ønsker at styrke dig i at leve et aktivt og sundt liv. Med Philips BlueControl har vi fundet en skånsom og effektiv måde at behandle mild til moderat pletpsoriasis ved at aktivere de naturlige helingsprocesser i huden 2,3..


Med Philips BlueControl kan du behandle din psoriasis hjemme, på arbejde eller på farten – og nyde friheden til at leve dit liv imens.


Livet med psoriasis opleves forskelligt af alle. Vi forstår, at det nogle gange kan være svært at få hverdagen til at gå op, når du samtidig skal bruge tid på din psoriasisbehandling.

Med Philips BlueControl vil vi derfor hjælpe dig på din rejse mod bedre hud, hvor end du er – effektivt og kemikaliefrit. 4,5

Den blå LED-lysteknologi fra Philips forandrer oplevelsen af psorisasisbehandling.

Overvejer du om Philips BlueControl er det rigtige for dig? Se vores produktanvisningsvideo eller besøg vores produktside.

Hjemme, på arbejde eller på farten – Philips BlueControl er verdens første bærbare lysbehandling af mild til moderat pletpsoriasis. Den kommer med en komfortabel strop, så du kan fortsætte med din hverdag, imens du behandler din psoriasis.

Du bestemmer hvor og hvornår, du behandler dine symptomer.

Studier har vist, at patienter oplever mærkbare forbedringer af deres pletpsoriasis symptomer, når de har behandlet med LED-lys et par uger. Og for nogle patienter forsvandt psoriasispletterne fuldstændigt.

Blåt LED-lys reducerer betændelsestilstande og hjælper din hud med at regenerere i normal hastighed 2,3


Ved en vurdering af hvor stor en procentdel af din hud der er dækket (alvorsgraden af din psoriasis), vil et område på størrelse med din håndflade svare til 1 %. Hvor stor en procentdel (hvor mange håndflader) af din hud er efter din vurdering dækket?


Det blå LED-lys fra Philips BlueControl Advance igangsætter naturlige lindringsprocesser i din hud, der hjælper med at reducere inflammation og for hurtig cellevækst fra pletpsoriasis. 2,3 BlueControl er klinisk testet på patienter, der lider af pletpsoriasis (psoriasis vulgaris) – men den er endnu ikke blevet testet i forbindelse med andre hudlidelser. 5

BlueControl anbefales til brug på ekstremiteter (arme, albuer, ben og knæ). Det er en bærbar enhed, som kan anvendes på kroppen vha. en tekstilstrop. Selvom den fleksible strop gør det muligt at anvende enheden på ryggen og/eller skuldrene, er behandlingen på disse områder ikke klinisk testet. Kontakt din læge, inden du anvender BlueControl, eller hvis du ønsker at anvende behandlingen på andre områder på kroppen end anbefalet. Enhedens størrelse og den anbefalede behandlingstid for hvert psoriasisområde gør den ideel til behandling af områder, der dækker mindre end 10 % af kroppen (mild til moderat pletpsoriasis). For yderligere oplysninger henvises der til brugervejledningen for Philips BlueControl eller til brugervejledningen for Philips BlueControl Advance og listen over kontraindikationer.

Psoriasis er en hudsygdom, som desværre er velkendt for mange. Undersøgelser viser, at 2-3% af den danske befolkning er ramt af sygdommen. Psoriasis behandling er derfor et meget omtalt emne, da det for mange er en sygdom med stor indflydelse i dagligdagen. Symptomerne består oftest af røde, flagede sår, som oftest kan klø eller svie. Sygdommen kan forekomme alle steder på kroppen, men de hyppigste er albuerne, knæene, hovedbunden og lænden. De fleste mennesker rammes heldigvis kun i små områder. Udbredelsen af sygdommen varierer meget fra person til person. For nogle, er der kun tale om en mild irritation, hvor andre kan være ramt med voldsommere symptomer, hvor det har stor indflydelse på deres livskvalitet.

Tilstanden kan opstå i enhver alder, men udvikler sig oftest inden man er fyldt 35 år. Fordelingen af mænd og kvinder ramt af sygdommen er fordelt ligeligt. Tilstanden er typisk en længerevarende kronisk sygdom, som involverer perioder med ingen eller svage symptomer, efterfulgt af perioder med stærke symptomer. Af den grund leverer ShytoBuy naturlige udvalg af psoriasis behandling, og på denne side kan du læse mere om sygdommen, samt hvilke behandlingsmetoder der eksisterer. Dertil får du også vores anbefalinger baseret på lægevidenskaben og autoriserede dermatologer.

Personer med denne hudsygdom har typisk en øget produktion af hudceller. Hudceller skal normalt udskiftes hver 3-4 uge, men hos personer med psoriasis tager denne proces typisk kun 3-7 dage. Dette gør, at hudcellerne ophobes og skaber de ændringer i hudoverfladen som associeres med psoriasis symptomer. Selvom denne proces ikke er forsket til bunds mener forskere, at denne tilstand relateres til problemer i immunsystemet. Immunsystemet er kroppens forsvar mod sygdomme og infektioner, men for personer med denne hudsygdom angriber immunforsvaret sunde hudceller ved en fejltagelse. Denne sygdom er ofte arvelig og der er stor sandsynlighed for at du vil få sygdommen, hvis andre i din familie har den. Det vides dog ikke helt præcist, hvilken rolle genetik spiller i at forårsage sygdommen, men den arvelige tendens er dokumenteret gennem diverse undersøgelser.

Mange personers psoriasis symptomer opstår eller forværres i forbindelse med en speciel hændelse kendt som en ”udløser”. Mulige udløsere af sygdommen kan inkludere en skade på huden, hals-infektioner og brug af visse former for medicin. Sygdommen er ikke smitsom, så den kan ikke spredes fra person til person. Af den grund bør du ikke være urolig for at blive smittet. Enten lider man af sygdommen, ellers gør man ikke. Er du bange for at du gør, så læs videre omkring hvordan man diagnosticerer tilstanden, samt hvilke muligheder der er for psoriasis behandling.

Din praktiserende læge kan ofte identificere hudsygdomme ud fra udseendet på din hud. Der er sjældent noget at tage fejl af, men er lægen usikker på sin sag, kan psoriasis behandling ikke finde sted førend du er 100% diagnosticeret. Dette sker ved en lille hudprøve, også kaldet en biopsi, som sendes til et laboratorium for eksamination under et mikroskop. Dette identificerer din eksakte hudsygdom, hvad end det drejer sig om psoriasis eller andre sygdomme. I svære tilfælde vil du blive henvist til en dermatolog, som er specialiseret i at identificere hudsygdomme. Dette er dog udelukkende, hvis din læge er usikker på diagnosen. Oplever du psoriasisrelaterede symptomer kan du dog uden risiko lindre med det naturlige udvalg af produkter fra ShytoBuy.

Det, at vide hvilken form for psoriasis du har, vil hjælpe dig og din læge til at udarbejde en konkret vurdering af din behandlingsplan og diagnose. De fleste mennesker har kun en type af sygdommen ad gangen, men i enkelte og sjældne tilfælde kan man have flere typer af psoriasis. Efter symptomerne er stoppet kan det hænde, at der opstår en ny type og på denne side kan du læse om, hvordan du kan genkende de 6 typer af psoriasis, som findes.

Dette er den mest almindelige type hudsygdommen. Omkring 8 ud af 10 personer med psoriasis, lider af plaque psoriasis. Din læge vil typisk kalde tilstanden ”psoriasis vulgaris”. Denne type af sygdommen viser sig i form af hævet, betændt hud, som ofte fremstår som værende dækket med et sølvfarvet skær eller hvide skæl. Disse områder klør og er brændende, og kan vise sig overalt på kroppen. Oftest dukker de op i følgende områder:

Denne type hudsygdom starter ofte hos børn eller unge voksne og forekommer hos mindre end 2% af tilfældene. Guttat psoriasis forårsager små, lyserøde pletter på huden, som oftest optræder i skridtet, på overarmene, lårene eller hovedbunden. Af kendte grunde til denne type psoriasis blusser op, findes luftvejsinfektioner såsom halsbetændelse, stress, hudbeskadigelse og visse lægemidler. Denne type psoriasis kan forsvinde i løbet af få uger, selv uden behandling. I visse tilfælde er udbruddet mere stædigt, og kræver derfor behandling. Det er en god idé altid at udføre psoriasis behandling med naturlige cremer eller sprays for at skåne huden på optimal vis.

Invers Psoriasis viser sig i form af områder, som er lyserøde, glatte og skinnende, men ikke har flager. Det er normalt at finde disse i armhulerne, lysken, under brysterne, samt i hudfolder omkring kønsdelene og bagdelen. Denne type kan forværres ved svedproduktion eller gnidning, hvilket skaber øget irritation.

Denne form for psoriasis er yderst usædvanlig og forekommer hovedsagligt hos voksne. Denne type af sygdommen forårsager blister, omgivet af rød hud. Disse kan se yderst inficerede ud, men er det oftest ikke. Pustoløs psoriasis kan dukke op på et område af din krop, såsom hænder og fødder. Nogle gange dækkes det meste af kroppen, hvilket kaldes en ”generaliseret pustuløs psoriasis”. Når dette sker, kan det være meget alvorligt, hvorfor du bør søge øjeblikkelig lægehjælp. Har du derimod fået pustuløs posriasis på hænderne eller fødderne, og ikke føler, at det er alvorligt, så kan du med fordel blot behandle det med cremer eller salver. Vi anbefaler cremer med emu-olie, da det har en naturligt helende effekt på huden, hvilket plejer i dybden og genopretter hudens hudcelleproduktion på normal, sikker og effektiv vis. Generaliseret pustuløs psoriasis kan forårsage følgende symptomer:

 • Feber
 • Kuldegysninger
 • Kvalme
 • Hurtig puls
 • Muskelsvaghed

Denne type af hudsygdommen er den absolut mindst almindelige, og på samme måde mest alvorlige. Den påvirker din krop ved, at du vil føle dig udbrændt, have rød og sviende hud, som vises brændt. Du kan også have svær kløe, brændende fornemmelser og afskalning af hud, en højere og hurtigere puls, samt store ændringer i kropstemperatur. Hvis du har disse symptomer, bør du omgående søge lægehjælp, da du skal behandles på et hospital.

Op til halvdelen af de personer, som lider af sygdommen oplever ligeledes negleforandringer. Dette er endnu mere almindeligt hos mennesker, som har psoriasisgigt, hvilket påvirker dine led dramatisk. Almindelige symptomer omfatter følgende:

 • Huller i dine negle
 • Ømme, smertefulde negle
 • Adskillelse af neglen fra roden
 • Farveskift

Den individuelles behandlingsmetode bestemmes ud fra typen og graden af psoriasis. Din læge vil forhåbentlig starte med en mild behandlingsmetode, såsom naturlige cremer, og senere gå hen mod stærkere behandlinger hvis nødvendigt.

Der er mange mulige behandlinger – hvorfor det sværeste er at vælge den rigtige løsning til dit problem. Behandlingerne falder typisk indenfor en af disse 3 kategorier:

mentax til salg sweden

Our approach produces powerful results and allows the individual to transform at a profound and deep level.

Who is this program for?

This program is ideal for those wanting a private practice in psychotherapy, in holistic clinics or for institutions, agencies and clinics that are government associated.

Many graduates have opened successful private practices. Some work in wellness centres with other holistic and medical professionals. Some work in wellness centres with other holistic and medical professionals. Others work in agencies and mental health institutions. Some have opened successful spiritual centres and facilitate workshops. Other students have taken these skills and applied them to corporate training, Human Resources or in becoming corporate psychotherapists.

 • To provide the student with professional training and skills development, tools and interventions and practical experience through clinical studies and case supervision in psychotherapy

 • To provide the student with entry-to-practice competency based education as required by CRPO regulation

 • To develop competent, critically thoughtful psychotherapists who integrate theory, competencies and experiential knowledge to accurately assess and help their clients

 • To train psychotherapists to practise ethically, abide by regulations and be ever mindful of diversification and multi-cultural factors

 • To conduct ongoing program/curriculum and instructor evaluations and implement changes based on research, legislation and student/faculty information

 • To provide training and clinical supervision that is outcome-oriented and evidence based

 • To develop the understanding and practice of Safe and Effective Use of Self (SEUS)

  Multiple learning modalities orient students to embrace collaborative experiences and becoming credentialed psychotherapists utilizing active, experiential, and goal oriented methods:

  • Knowledge and application of theories, competencies, methods, tools and interventions

  • Understanding of the psychotherapeutic role and function in treating clients with the highest ethical standards and respect for multi-culturalism & diversity

  • Knowledge and application of methods for observation, assessment, and research

  The Title of Psychotherapist and Psychotherapist (Qualifying)

  The much-anticipated Psychotherapy Act, 2007 was proclaimed on April 1, 2015, as such the titles of Registered Psychotherapist or Registered Psychotherapist (Qualifying) appear with the names of faculty and other individuals who have met registration requirements and having received their title from the College of Registered Psychotherapists of Ontario (CRPO).

  Transformational Arts has instituted curriculum revisions and continues to stay at the leading edge of spiritual psychotherapy. Program adaptations and enhancements have been made to ensure that the entry-to-practice competency requirements of the College of Registered Psychotherapists of Ontario (CRPO) are met.

  Transformational Arts is currently in the application process to be a recognized school with the CRPO.

  • TAC101: Introduction to Psychotherapy
  • TAC102: Addictions and Chemical Dependency/Eating Disorders
  • TAC103: Inner Selves and the Psyche
  • TAC104: Group and Family Psychotherapy
  • TAC105: Human Sexuality and Expression
  • TAC106: Trauma and Clinical Disorders
  • TAC107: The Spiritual Side of Psychotherapy
  • TAC108: Lifestyle Changes and Guided Imagery
  • TAC200: The Cognitive Therapies
  • TAC201: Group Relationships Psychotherapy
  • TAC202: Inquiry and Somatic Psychotherapy
  • TAC203: Life Stages and Diversity in Psychotherapy
  • TAC204: Group and Family Psychotherapy
  • TAC205: Professional Development
  • TAC206: Individual and Group Clinical Practise and Supervision
  • TAC207: Online Psychopharmacology

  Full-time: 1005 hours (includes Spiritual Director hours).

  Part time: 875 hours. The next program starts September 2017 or September 2018.

  Michelle DesRoches, Sue Diplock, Andrew Kun, Sandra Levy, Joanne Morgan, Pauline O'Hanlon and Ken Sullivan: Counsellors and Registered Psychotherapists for the College’s Psychotherapy Clinic and facilitators of Discovering the Total Self Program

  Gord Riddell and Kathy Ryndak, Co-founders of Transformational Arts College of Spiritual and Holistic Training and co-creators of the program

  Full-time 1-year program: Mon. Sept. 11, 2017 to Wed. Aug. 16, 2018 with 2 scheduled breaks. Mon. and Tues. mornings and afternoons, Wed. afternoons and evenings, 4 Thurs. mornings, some scheduled Thurs. full days, 1 Sat., July to mid-Aug. Wed. afternoons for Case Studies. Includes the Spiritual Psychotherapy, Spiritual Director, Total Self and Case Studies Course.

  Following year program starts Sept. 10, 2018.

  Part-time 2-year program: Starts Sat. Sept. 16, 2017 or Sept. 15, 2018.
  Approximately 1 weekend a month from Sept. to July. Saturdays from 9am to 5pm and Sundays 10am to 5pm. No long weekends.

  Students must attend 100% of classes in order to receive a Diploma from Transformational Arts College of Spiritual and Holistic Training. (Make-up classes can be scheduled)
  A passing mark of 75% for exams must be obtained. Practicums must also be completed.
  This program involves a minimum of 590 hours of study including the Case Studies Course and the hours from the Total Self Program. For the Total Self Program, 75% attendance is required for each module.

  • The basic fee for the part-time program is $7,350 or it can be paid annually ($3,652.50 after deposit in Year 1 and $3,652.50 in Year 2), plus $255 in Administrative and Materials Fee to be split over the two years. A $300 non-refundable deposit is required at the time of application. The Case Studies Course ($1,285) and the 10 Discovering the Total Self modules (at $320 each) are mandatory at an additional fee.

 • The full-time program price of $12,430, plus $255 (for Administrative and Materials Fee) includes basic fee plus the Total Self, Spiritual Director and Case Studies at a cost savings of 15%. A $600 non-refundable deposit is required at the time of application.

 • Tuition tax credits are given for this program and it is HST exempt.

 • Financial plans are available.

 • Cost for books, therapy hours (if applicable), and Intensives are additional. Psychotherapy Clinic’s reduced fees.

 • Additional cost for the on-line Clinical Psychopharmacology course, including the text book, is $67 US.

  • For an information package, schedule, application form and to hold your space, contact Linda Kuschnir at 416-484-0454 ext. 23 or lindak@transformationalarts.com

 • Students must be 18 years of age or older and have completed high school. Mature students of 21 years of age may also apply.

 • As enrollment is limited and waiting lists are common, you are encouraged to register now.

 • All applicants for programs will be considered on a first-come, first-served basis depending on space availability. Once the program reaches maximum capacity applicants are placed on a waiting list. Acceptance into the program is conditional and does require an interview meeting in person or by telephone.

 • An undergraduate degree or Prior Learning Assessment Recognition for Bachelor Degree Equivalency is required for admission to Transformational Arts' Spiritual Psychotherapy Program. As is the case with every other academic or modality based institution, equivalency to an undergraduate degree may be considered for application through PLAR—Prior Learning and Assessment Recognition.

  Palvelemme kaikkia asiakkaita kotipaikkakunnasta riippumatta. Yksilöterapiaan varataan kestoltaan 45 tai 90 minuutin aika ja pari- sekä perheterapiaan 90 minuutin aika. Osa psykoterapeuteistamme tarjoaa myös verkossa pidettäviä videovastaanottoja.

  Asiakaspalvelumme neuvoo maksutta ajanvarausten, Kela-korvausten sekä terapiamuodon ja terapeutin valinnan kysymyksissä. Terapeuttien ammatillista neuvontaa saa verkkoneuvontapalvelusta tai varaamalla ajan vastaanotolle.

 • mentax til salg home

  Et godt forhold handler ikke om aldrig at have problemer. Det handler om, hvordan I kommer videre sammen.

  At dele liv med et andet menneske sker sjældent uden gnidninger. Men nogle gange kan små uenigheder vokse sig større, som en knude imellem jer af fortvivlede følelser, som synes umulige at løsne.

  Parforhold er bygget på et fundament af følelser. Og netop følelser er det sværeste for mange at tale om.

  Parterapi handler om at lære at tale sammen. Det handler om at lytte og blive hørt og sammen opnå en fælles forståelse.

  I får konkret vejledning og hjælp til at møde hinanden og genfinde jeres kærlighed.

  Gennem de seneste tyve år har jeg hjulpet tusindvis af par med at genfinde glæden og lysten til hinanden og finde balance i et kærlighedsforhold.

  Husk, at parterapi også kan anvendes præventivt, før skaden er sket, og stridigheder er opstået. Som en investering i jeres fremtid sammen.

  INDIVIDUEL TERAPI

  Vi er alle nybegyndere i at leve et liv. Ingen af os har prøvet det før. Derfor kan vi alle rende ind i nogle udfordringer som vi har brug for hjælp til at løse. Det kan være negative mønstre, som vi ønsker at bryde, sorg som vi ikke kan komme over, eller andre af livets mange udfordringer.

  Individuel Terapi handler om at klæde dig på til det du kæmper med. For i sidste ende at opnå øget livskvalitet og indsigt i dig selv.

  Livet er en lang række af nye oplevelser, og det er ikke alle, vi er rustet til at klare alene.

  Men det som vi kan lære af det giver os indsigt, udvikler os og herfra udspringer livsglæde og selvforståelse.

  Psykoterapi går bagom de følelser der spænder ben for dig, bag om de handlingsmønstre der blokerer dig og finder frem til årsagen. Ofte eksisterer det på et ubevidst plan og at få indsigt i det er en vidunderligt oplevelse, for det betyder at du pludselig kan tage styring.

  Hvis dit følelsesliv var en bil er psykoterapi og indsigt i dig selv, det som sætter dig bag rattet.

  • I was recently asked by the Norwegian editor of The Nordic Psychiatrist, Anne Kristine Bergem, if I could write a brief piece (400 words) outlining what I think is the most salient present issue for the field of psychotherapy. There are a host of salient issues pertaining to psychotherapy, but I decided to write a brief commentary entitled “The limited evidence for effectiveness of psychotherapy”. A less provoking and more precise title, however, would probably be “Can we be confident about estimates of treatment effects achieved in psychotherapy trials?” The entire issue of The Nordic Psychiatrist can be accessed here.

  Den 28. mars holdt jeg en korfattet presentasjon som innledning til en fagdag om psykoterapi for psykologer og leger ansatt i Psykisk helsevern ved St. Olavs Hospital. Presentasjonen kan sees her.

  Fredagsforelesning holdt ved Nidaros DPS.

  I lag med Truls Ryum har jeg skrevet et kapittel om psykoterapiforskning i boka Psykoterapi: Tilnærminger og metoder, redigert av Roger Hagen og Leif Edward Ottesen Kennair. I forbindelse med lanseringen av boka holdt jeg et kort innlegg om psykoterapiforskning. Lysbildene fra presentasjonen kan sees her:

  Does dissociation moderate treatment outcomes of narrative exposure therapy for PTSD? A secondary analysis from a randomized controlled clinical trial

  I lag med Håkon Stenmark, Frank Neuner og Hans M. Nordahl har jeg skrevet en artikkel hvor vi undersøker om dissosiative symptomer, som derealisasjon og depersonalisering, påvirker behandllingsutfall av narrativ eksponeringsterapi for PTSD hos alvorlig traumatiserte flyktninger og asylsøkere. Abstract kan leses under, mens fulltekst kan leses i Behaviour Research and Therapy.

  Dissociative symptoms, especially depersonalisation and derealisation, are often perceived as a contraindication for exposure-based treatments of posttraumatic stress disorder (PTSD) despite limited empirical evidence. The present paper examines whether derealisation and depersonalisation influence the treatment outcomes of narrative exposure therapy (NET) and treatment as usual (TaU) among severely traumatised asylum seekers and refugees. We performed a secondary analysis of a recently published randomized controlled multicentre trial comparing NET and TaU for the treatment of PTSD in asylum seekers and refugees. In order to investigate whether depersonalisation and derealisation moderate treatment outcomes, a number of moderated multiple, blockwise regression analyses were conducted. Missing data were handled with multiple imputation. The main finding from intention-to-treat analyses is that derealisation and depersonalisation overall do not moderate the treatment outcomes of either NET or TaU. The treatment condition was the most stable predictor of residual gain scores across outcome measures, with NET being associated with lower residual gain scores indicating better treatment outcomes. The present study substantiates and extends previous research indicating that dissociative symptoms such as derealisation and depersonalisation do not moderate the treatment outcome of exposure-based treatments for PTSD.

  Dissociation is often perceived as a contraindication for exposure-based treatments for PTSD.

  We examined whether depersonalisation or derealisation moderated treatment outcomes of NET and TaU.

  Derealisation and depersonalisation did not moderate treatment outcomes of NET or TaU.

  The Spiritual Psychotherapy Training Program is an innovative approach to psychotherapy, addressing the needs of the soul and spirit as well as the human experience.

  Our Training Program is a competency based and encourages learning from both the intellectual and the experiential. Student learning outcomes are continually assessed ensuring they successfully move through the program gaining greater depth of awareness of their own Self; at the same time building professional and best practice skill set and knowledge of current psychotherapies and techniques.

  In addition to psychotherapeutic basics such as building self-esteem and a healthy ego, establishing boundaries and family systems and relational dynamics; we explore beyond ordinary consciousness, acknowledging the miracle of the soul, mystical experiences and multi-dimensional awareness in therapy.

  Benefits of this Program

  The program is a comprehensive, evidence-based cohesive series of courses interwoven to provide the broadest opportunity for students to explore and learn the myriad modalities, techniques and theoretical foundations.

  Transformational Arts recognizes the unique individuality of humans and espouses no singular theory or modality of psychotherapy; it sees the potential of most techniques as tools to assist each person where they are at.

  This program meets the entry to practice competencies curriculum of the College of Registered Psychotherapists of Ontario (CRPO) for those contemplating a career and licensure to practice in Ontario.

  Most Faculty members are themselves graduates of the Psychotherapy program and are either Registered Psychotherapists (RP) or hold other professional designations and/or titles.

  Spiritual values and ethics are interlinked with teachings and classroom experience.

  Various states of consciousness are experienced through meditation, focusing, energy work, sound work and prayer as a means of deepening the students’ self-awareness and promoting spiritual growth.

  The program is inclusive, diversified, multi-cultural, non-denominational, and not religious. It embraces the Ontario Human Rights Code.

  You are encouraged to develop your own belief system which resonates and is meaningful to you.

  billig lincocin 500mg